ננסה
ההתלבטות שלי כרגע בין טראנסאלפ לבין ורסיס, כן אני יודע שזה כלים בנפחים שונים ובקטגוריות שונות אבל ככה זה , פשוט F650GS ירד מהפרק כי אני לא מצליח למכור את הכלי שלי והם לא עושים לי טרייד-אין, אז לאחר ההקדמה למנה העיקרית: ** הסתייגות קטנה 2 הנסיעות מבחן התבצעו בכבישים שונים ובתנאי תנועה שונים 1. ורסיס - הכלי קל לתמרון אני חייב להודות הישיבה נוחה ואין שום בעיה להגיע עם הרגל לרצפה כשרגל שנייה למעלה , להעלות מורכבת יהיה קצת יותר מורכב אבל נגיע לזה כשנגיע לזה. נכנס לפניות בקלות ובכיף מה שכן כמו שכתבו בהרבה מקומות המנוע מרגיש רגוע ואפשר להגיד אפילו "ליניארי"? שזה טוב כשלעצמו כי אני לא משתולל עם המצערת בכל מקרה,הבלם האחורי כמו שהרבה אמרו - צריך להחליט שאתה בולם ואז הוא יבלום. מה שמדליק אצלי את הקופיקו בו זה הדברים הבאים: - הצמיג האחורי שמן
-מבחינת עיצוב ומראה הוא נראה מרושע -מגיע עם מערכת ABS מובנת כאשר בהונדה זה עוד תוספת מחיר החסרון שלו מבחינתי זה שיכולות ה"שטח/שבילים" שלו מאוד מצומצמות הן בגלל הצמיגים והן בגלל מיקום אגזוז 2. טראנסאלפ - בהתחלה נרתעתי קצת מהמשקל הכבד יותר ב-10 קילו אבל הוא הציק קצת רק כשרציתי לשים את האופנוע על הרגלית צד ואני מניח שעם הזמן אני אתרגל ולא ארגיש בהבדל (מקסימום נגביר את התדירות של הביקורים בחדר כושר). מבחינת תנוחת ישיבה מרגיש יותר גבוה יותר אבל משום מה הרגשתי שהידיים שלי מתוחות יותר אבל את זה אפשר גם לזכות נהגי המוניות באזור שוקן/קיבוץ גלויות שניסו לבצע עליי תנועת מלקחיים קלסית, המנוע בהחלט נתן לי להרגיש שהוא שם וגירגר כמו צ'יטה לפני זינוק אחרי אנטילופה
. מרגישים אותו והוא לא "ליניארי " לעומת הורסיס, מה הדליק את הקופיקו בו: - הגרגור של המנוע - אפשרות השבילים חסרונות : - אין ABS למרות שמגיע עם מערכת CBS - צמיג אחורי רזה יותר
-נושא הטיפולים - בגלל אי אלו אילוצים לוגיסטיים אצטרך לדדות למרכז כל פעם לצורך טיפול משמעו הפסד של יום עבודה וכד' אחרי הנסיעות מבחן אני עוד יותר מבולבל ממקודם