רוצה להבין...

rose I am

New member
רוצה להבין...

שלום לכולם. אני ממש חדשה פה, ולמען האמת,אני ממש רוצה להאמין בתרבות הזאת של כישוף,טקסים ו..התחברות. כבר מצאתי את עצמי מעלעלת במספר גדול של מאמרים,אתרים וכו'.בכל הנוגע לוויקה,כישוף,ועולם המיסתורין. הבעיה העיקרית שלי עכשיו היא התהיות שלי בכל הנושא. אני,כמישהי שנמצאת בחברה מסורתית,לומדת בבי"ס דתי (למרות שבבית אנחנו לא הכי דתיים,יותר...שומרי מסורת),נפתחת פתאום לעולם חדש,מרתק,אבל עם זאת ממש..מפוקפק (לפי דעת כל הסובבים אותי). ובפרק זמן הזה נשכנסתי לכל מיני מאמרים והודעות פה בפורום קראתי כל כוכב השחר,טקסים,סמלים וויקנים ואינספור הקשרים לקבלה.וזה מה שממש בלבל אותי. הרי וויקה היא דת (אם אפשר לקרוא לה דת כי יש כאלו שטוענים אחרת) פגאנית.עובדת אלילים.ואילו הקבלה מאמינה באל אחד,בקב"ה.לכן זה נראה לי תמוהה,איך שני דברים מנוגדים מתחברים ביחד?! לדוגמא-מזה צלב קבלי?! מה ההבדל בין כוכב השחר (שקשור לקבלה),הפנטגרם,והכוכב בעל 7 קודקודים? מה מסמל כל אחד מהם? זהו הטראנס?! האם בשביל להיכנס אליו לוקחים משהו מיוחד או שזה רק טראנס רוחני?! (אני מצטערת אם ההערה הזאת טיפה חצופה.אבל יש לי ניסיון רע עם המילה 'טרנס') באיזה אל אתם מאמינים? או שמא אלים?!... אני מקווה שלא הפלתי עליכם יותר מידי.. פשוט זה חשוב לי להבין את כל אלו, תודה מראש. אני.

היי

ככשאלת איך זה שוויקה עבודת אלילים אז לא נכון אנחנו לא עובדי אלילים יש סוגים של פאגניזם יש כאלה שמאמינים שיש אל ואלה מרכזיים הכי גדולים ויש שמאמינים שיש אל שליט אחד גדול ומתחתיו עוד הרבה אחרים יש סוגים שונים לכן כדי לך לבדוק בוויקה ישראל ושם תקבלי את הפירוש הנכון

ToryMaster

New member
זה מה שנקרא עבודת אלילים

רק שאנחנו לא באמת *עובדים* אף אחד, וזה גם כינוי בעל קונוטציות מעליבות.

RainBird

New member
העולם בהחלט מפוקפק מכיוון שיש בו כל מיני אנשים. חלק עלולים בהחלט להזיק, ואני מדבר כמכשף לכל דבר. המלצה שלי? את התחלת בצורה לא טובה. העמסת על עצמך כל מיני מאמרים וחומר שלא הבנת איך הוא מתחבר, אז במקום להתחיל לעשות לך סדר לבלגן אני מציע לך לקחת ספר טוב. לדוגמא: "דרך הקסם"- של רינה קסם. וויקה היא דת רשמית בארצות הברית, אנגליה וחלקים באירופה. זו דת פאגנית והקשר בין שיטת הקסם שלהם לקבלה נמצא- כי שיטות משפיעות אחת על השניה אבל קלוש למדי. הקבלה עצמה מאמינה בצורה של אלוהות, לא בדיוק הצורה המקובלת ביהדות. וכן, יש קבלה נוצרית שיש בה אפילו אלמנטים פאגניים- היא נקראת קבלה הרמטית. צלב קבלי- הצלב הוא בעל שימוש רוחני ומאגי עתיק עוד מלפני הנצרות. כוכב השחר (הלל בן שחר אולי?) זה המלאך שנפל והפך ברבות הימים לשטן הנוצרי. הפנטגרם זה כוכב מחומש שמסמל את חמשת היסודות המאגיים והגנה. הכוכב בין שבע הקודקודים מסמל העצמה וכוח (ועוד כמה דברים, אני לא משתמש בו כסמל אז המידע עצמו לא ברשותי) טרנס זו שיטה ללעבור מצב מודעות ממצב המודעות הרגיל והיומיומי למצב מאגי (בהגדרה של רינה) ויש לו כל מיני עמקים. אישית אני מאמין בהקטה- אלת המאגיה והכישוף, המוות והתחיה. כל משתמש בפורום הזה אחר מאמין במשהו אחר.(או בשום דבר בכלל) זה לא סותר אחד את השני. ארדן.

neophile

New member
ונוס

"מה ההבדל בין כוכב השחר (שקשור לקבלה),הפנטגרם,והכוכב בעל 7 קודקודים? מה מסמל כל אחד מהם?" נדמה לי שכוכב השחר זאת הפניה לונוס באספק הלוחם בעוד כוכב הערב זאת הפניה לאספק הרומנטי של ונוס הפנטגרם הוא סמל ל 5 היסודות שידועים בתור אש\אוויר\מים\אדמה\יסוד חמישי ו אש\מתכת\עץ\אדמה\מים לא כל דת היא כמו זאת שאת מכירה... לא כל אותם דברים שהם ברורים מאליהם מבחינתך תקפים , תשאלי עצמך אם את החלטת לגביהם או שאילו "דעות" של אחרים.

Bloody shit

New member
כוכב השחר..

כוכב השחר הוא אכן הכוכב ונוס אבל בעבר יחסו אותו ללוציפר (השטן) ששמו היה הלל בן-שחר והוא היה מלאך שה' "הפיל" מהשמיים והוא הפך לשטן השולט בשאול וכמוהו יש מלכים נפולים רבים שהם בעצם מה שקוראים להם שדים. מקווה שהצלחתי לעזור

Bloody shit

New member
קצת מידע מויקיפדיה

לוציפר (Lucifer), הידוע גם כהילל בן שחר, הוא אחד משמותיו של השטן. מקור השם והסיפור הוא פסוק בספר ישעיה פרק י"ד, פסוק י"ב: "איך נפלת משמים, הילל בן-שחר; נגדעת לארץ, חולש על-גוים". פירוש השם הלטיני Lucifer הוא "מביא אור" או "נושא אור" (lux, lucis - אור + fero, ferre - לשאת, להביא), ומכאן גם כינויו של הכוכב נוגה בהופיעו ככוכב הבוקר או השחר. לוציפר נחשב למלאך האהוב על האלוהים. האלוהים עצמו נתן ללוציפר כוח וחכמה כמו שלא היה לאף מלאך לפניו, ולא יהיה לאף מלאך אחריו. מסיבה לא ידועה לוציפר יצא נגד האלוהים, ככל הנראה על מנת להשתלט על כסאו, וכתוצאה מכך ירד אל השאול. לסיפורו של לוציפר כמה גרסאות, אבל המקובלות בינהן הן גרסאות היהדות והנצרות הקתולית. לוציפר נחשב להפך המוחלט מן האלוהים - ועל כן הוא גם מכונה שטנאל או השטן.

neophile

New member
גם לפני לוציפר

"כוכב השחר הוא אכן הכוכב ונוס אבל בעבר יחסו אותו ללוציפר " ולפני שייחסו אותו ללוציפר ייחסו ייחסו אותו עדיין לונוס

onathan

New member
הקדרה המבעבעת של כרמית

אתר מאוד מומלץ שאני מאוד אוהב ומעריך http://www.witchcraft.co.il

למעלה