רוצה לדעת

רוצה לדעת

למוזה שלום רב! קראת את מכתביי וגם ענית לי ועל זה אני מוכירה תודה הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שניפגש? המצב שלי הוא כזה כרגע: ההורים שלי העיפו אותי מהבית חבר שלי לשעבר אמר בזמנו שאני חשובה לו והוא יעשה הכל בכדי לעזור לי(את זה הוא אמר אחרי שנפרדנו) אין לי חברות מלבדך כמובן בעצם אני מרגישה כלואה בתוך מבוך של החיים ואין לי מושג איפה הדרך החוצה אשמח אם תעני לי תודה יעלי

ה מוזה

New member
ואכן אענה

כמנהלת פורום מכתב שלא נשלח אני עונה כמעט לכל מכתב שעולה לכאן - כפי שעניתי למכתבייך . צר לי לשמוע על מצבך . הפניתי אותך בעבר להסתייע באתר ובארגון סהר ממליצה לך לעשות כך . היות ואולי לא הייתי ברורה מספיק בפעם הקודמת ששאלת אענה כעת - אני עונה בפורום כמיטב יכולתי עניתי על מכתבייך בכל הסימפטיה האנושית ומן הלב כפי שאני עונה כאן לכל הכותבים במשך שנה וחצי . מעבר לכך שמרתי ואשמור על הפרטיות שלי . סיוע ותמיכה נפשית קיימים בפורום סהר אנא פני לשם יסייעו לך כפי שהם מסייעים לכל הפונים אליהם .

יעלי היקרה שלנו בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שלום אני אלין. מה זאת אומרת ההורים העיפו אותך מהבית? בת כמה את מהיכן את ?? האם את צריכה עזרה במסגרת או משהו כזה? אני כרגע נימצאת באיזור המרכז אני מוכנה לעזור לך להיות חברה וגם כן אחות , לדבר איתך , לתת לך רייקי אם את צריכה זקוקה ומאמינה בזה . להתלוות אליך לאן שרק תצטרכי . דברי איתי במסרים אני רוצה לעזור לך ומוכנה תמיד . אני מכירה את המצב הזה , למרות שאותי אף פעם לא העיפו מהבית או סילקו חלילה. מה קרה שם? אני לא עוקבת ממש אחרי הפורום הזה ובכלל לא נימצאת הרבה ברשת בזמן האחרון , אם תוכלי לספר לי ככה על קצה המזלג את הסיפור שלך ומה קורה איתך והיכן את גרה היום אני אשמח. ואם אוכל לעזור לך אני יבנה כאילו עולם ומלואו רק עזרה קטנה בדברים שאת צריכה. יום נעים המון אור ואהבה ואל תאבדי תקווה נשמה.

למעלה