../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif
איש יקר, לאחר שקראתי את הנאמר לגבי הנישואים שלך,הבנתי שאתה יחסית חי טוב והקמת משפחה יפה.. לגבי מה שאתה חש במישור האישי תרשה לי לומר לך שלדעתי אתה תעשה טעות איומה באם תתגרש בכדי לחוש את הריגוש שכה חסר לך במערכת בה אתה שרוי כעת תרשה לי להיות מעט ריאלית (וסליחה מראש)...כל מערכת סוערת ככל שתהיה נכנסת לאחר תקופה מסויימת למצב שיגרתי עם הזמן אז מה אתה אומר?..שכל תקופה קצרה לקום...לזרוק את כל מה שבנינו בכדי לחוש את אותם הפרפרים המופלאים שכולם יסכימו אותי שהם נעלמים עם הזמן ודיי מהר,,,?(מי שיאמר אחרת טועה ומטעה!) לאותם אלה שממליצים לך לקום ולהתגרש אני ממליצה בחום להסתכל במראה ולהודות בפה מלא : התגרשתם מכל סיבה שלא תהיה..מה היום? אתם לא במצב של חיפוש אחר זוגיות? ככלות הכל תמיד אנו חוזרים לאותה נקודה וזה אומר חיפוש אחר בן זוג שיחיה איתנו ויעניק לנו חום... אהבה ובטחון. לגבי המערכת שלך איש, אני מאמינה שהכל ענין של רצון שני הצדדים...כלומר, באם אין בעיות כגון : אלימות, הימור, אלכוהול חלילה,,, אזיי....אפשר להגיע לתחושה שאתה כה מחפש לישון מחובקים,,, יד ביד,,,,להתגעגע... הנוסחה פשוטה ידידי, צריך ששני הצדדים ירצו מאוד לשמר את הקיים....לחזר ללא הרף, לדבר בלי סוף על הכל! כמה שפחות סודות כך המערכת נשארת יציבה ואמינה.....ואם יש צורך להכניס את אלמנט התחרות כדי לעורר את הצד השני..אין רע בכך... צריך לחשוב ולרצות ולעבוד והמון ! זה עדיף על האלטרנטיבה שנקראת "גירושים" האמן לי מכל הלב ממליצה בעקבות סיפורים אישיים שאני שומעת איך אנשים שלא ראו כמה צעדים קדימה היו מוכנים לשלם היום בדולרים, כדי להחזיר את הגלגל לאחור...ולדאבוננו הרב ברוב המקרים זה בלתי אפשרי....והם היום מחוסרי כל. ללא משפחה, ללא אהבה, ללא הילדים וחובות ! אז תעריך חבר יקר מה שהאל העניק לך ותאמין לי שהרבה היו מתחלפים איתך... תחשוב לרגע אחד שום דבר אינו ברור מאיליו....כשתחשוב כך תרגיש אחרת. שב עם עצמך,,,חשוב היטב... תודה וסליחה על הכנות. למדני אלי היקר לקום כל יום מחדש עם שיר חדש בלב...