רוצה לאהוב

א ש לי

New member
אז מה מביא אותך לחשוב...

שלולא עשית זאת היית מצליח לשמור על המשפחה? (שאני מבינה שחסרה לך) בעקבות התוספת שלך..."לצערי"

זוהי בעיה שלו

ורק שלו שיפתור אותה בעצמו וישלים מה שחסר לו ואת מה שאנחנו חשים רק אנחנו נבין מין ריקנות לא ברורה שמגיעה באמצע החיים ואז מתחילה שרשרת נפיצות שאתה יודע איפה היא מתחילה אך לא יודע היכן נגמרת , פרידה עזיבה של הבית פתאום זה נחמד כי יש שקט ,סטוצים אורגיות אתה נטו עם הילדים כייף ומחכה מחכה איפה היא האהבה ונגעל מעצמך אחרי כל זיון ומתגעג לבית לנורמה , אך אין לאן לחזור אתה כבר לא רצוי לקחת החלטה אתה הרי גבר לא בגדת קמת ועזבת ומוצא את עצמך במקומות מוזרים רוקד באיזה פאב בנתניה וכולם קופצים עליך והאשה שבורה ןהילדים קרועים. אז לפני כל התסריט ההזוי הזה לא ממש מחכים לו חיים קלים בחוץ הוא פשוט משנה את הבעיות.

א ש לי

New member
אתן לך תסריט אחר

של גבר שלא בגד ונעזב אחרי כאב ושלב הריפוי חגג עם נשים ומיצה כמו כולם חיפש משהו יציב, פינה חמה אוהבת כמו כולנו רצה להתאהב ולא האמין שעוד ירצה כלל להתחתן ולהביא עוד ילדים לפני חודש הוא התחתן איתי:) יש המון תסריטים מרגשים מקסימים, בטוחה שגם אצלך, רק הזמן הוא שמפריד מאושר הכי אמיתי, או טו טו....

חזקוש

New member
אני כמו רבים כאן חש שיש משהו מתחת

יש משהו נסתר מתחת לפני השטח שאולי אפילו אתה לא מודע לו, או לא מעלה על הכתב לא סיפרת על אהבתכם הראשונה ועולות בי הרבה שאלות : האם באמת אהבת אותה בעבר? האם התחתנת אתה מתוך נוחות האם התחתנת כי כבר היית שם או שלא הייתה אחרת? או האם הצעד והחתונה היו תחת לחץ נפשי כמעשה דו ערכי וחצוי ? האם היית חצוי בקשר למראה החיצוני שלה ? האם השתנה בה משהו בחיצוניות ? מה אתה חש כלפי בני משפחתה ולנוהגים והתרבות שהביאה משם ? ויש לי שאלה נוספת שלא אשאל אותה בפורם כתבת "מבלים ביחד וחיים חיי שגרה רגילים" מתי ניסית לאחרונה לצאת מהשגרה ומה היתה תגובת זוגתך ? אלו דברים שהיא אוהבת סיגלת לעצמך? עד כמה ומתי התאמצת בשבילה ? נסה לענות בכנות לשאלות הללו ואולי אפשר יהיה לתת לך הצעות טובות או שכבר מהתשובות תעלה תובנה אצלך מעצמה. חזקי

א ש לי

New member
חזקוש חזקוש חזקוש

מה זה משנה כל השאלות שמובילות לתשובה אחת. לא צריכה את קורות חיוו בכדי להבין שניגמר לו ורוצה להמשיך ולהרגיש חי היינו שם כולנו תירגמנו את חיינו, תירצנו אותם עם כל מיני הסברים וסיבות ו...........................? הגענו לאותה הנקודה, כל אחד ואחת בפרקי זמן שונים.

חזקוש

New member
ממש כן משנה

יכול להיות שהוא בצלילה בחייו וכל קשר חדש יהפוך למתכונת שהייתה כבר. מה הוא עומד לילמוד מהקשר העכשווי ? אולי על בסיס החיים המשותפים יש מקום לחידוש. ניסיתי לעורר בו מחשבות. פתאליזם זו לא האידיאה שאני מסכים ומקבל אלא דרך התמודדות ואף מאבק לשינוי עצמי. זה שהם בטיפול לא אומר שהמטפל מוצלח. כמו שיש אינסטלטור גרוע יש גם מטפל גרוע. ואם באמת לא משנה אז אפשר לבטל את השאלות והלבטים בפורם ולעבור לשירשורי ברכות יומולדת בוקר טוב ומי רוצה קפה. חזקי

א ש לי

New member
דווקא לך לא משנה:)

ראית אותי כותבת פעם ברכה? או מזמינה לקפה? אל תיהייה ציני איתי, זה מעליב ולא יפה:( יש את החיים שמלמדים מחשלים מצמיחים אותנו ממקומות נמוכים אנחנו היינו שם, מניחה שהוא בדרך... לא "אינסטלטור" ולא מטפל הוא צריך, כי אם את החיים עצמם שהוא יבחר בהם. את חיטוטי הנפש והשאלות שאלנו רק מתוך הלבד שלנו.

חזקוש

New member
אשלי היקרה

לא אליך אישית רומזו הדברים ואם נעלבת אני מתנצל מיידית כאן ובפומבי. את יודעת שאני מכבדך ולא הייתי מעלה בדעתי להעליבך בציניות וכתבתי זאת על דרך הדאלוג. הפורם הוא מקום להעלות שאלות והתלבטויות ולקבל תשובות מה שמפרה את נסיון המשתתפים. מאחר ומדובר בחברת בני אדם יש גם מקום להודעות היתוליות ואפילו הודעות שטות. כוונתי הייתה לומר שעם הודעות פשטניות אלו בלבד הפורם יאבד מטעמו חזקי

murhtk

New member
מחשבה מחודשת

לא מכיר אותך,אבל הסיפור הזה כל כך מוכר וחוזר על עצמו,אומנם נראה לך כי אתה נמצא בשפל,אין אויר,הכל מסביב שחור,אבל לא,ממש לא,אל תעשה את זה בשום פנים ואופן,עברתי את זה ועדיין חי בתחושות ובחוויות,יום יום,רגע רגע. הלכתי אחרי הרגש,אחרי תחושות הבטן. זוהי טעות מטורפת,אם אתה וזוגתך, אנשים פתוחים,עם תקשורת טובה,בסיס של אמון ושיתוף. שתף אותה בתחושותיך, תשנה אצלך את המצפן,כוון אותו לתיקון,לחידוש,רענון,קיימים עשרות דרכים ושיטות,אשר יעזרו ויעלו אתכם לאט ובטוח על מסלול,אשר יאפשר לך להבין ולייצב את המערכת שלכם.האהבה משנה פנים,כל אותן סערות וריגושים אשר אתה חסר,חיות על זמן שאול,ממספר חודשים עד שנתיים,אחר כך מגיע השלב,שצריך לנתב ולמצוא ולהמציא את כל הטריגרים,אשר מחיים ומעוררים,תעשה את זה עם אשתך אם ילדיך,אחרת תגיע בדיוק לאותו מקום עם בת זוג אחרת,שמן הסתם הרבה יותר קשה,מורכב להתנהל במערכת שנייה,ילדים שלך,ילדים שלה,משקעים, רגשות אשמה,הכבדה כלכלית (מזונות וכו)ומה גם שאין ביטחון שאכן תמצא את בת הזוג,שתחווה איתה את כל אותן רגשות והתרוממות רוח. סטטיסטית נישואין שניים ושלישיים דינם כישלון. תעצור... תפעיל את כל כוחותיך,זמנך,משאביך,בכוון אחד,חיפוש כל שביל וסמטה למען בנייה,שיקום מילוי ורענון. ותבין דבר נוסף,בכל שלב במהלך חיינו,אנחנו נפרדים מחלומות, כן זהו מסלול מהיום בו נולדנו,לאחרית ימינו,גם אתה נמצא במשבר,אבל לא תוכל להחזיר את שעון הזמן לאחור,אתה מתבגר וחייה את חייך בהתאם,אל תנסה לעשות מהפכות,הן לא יהיו בעזרתך ורק יפילו אותך עמוק יותר לבור. בהצלחה

מבינה מכול הלב!

בתור אחת שרק לפני תשע חודשים התגרשה,ולא מזמן הכיר משהו בהכרות דרך חברה משותפת מבינה עד עומק הלב מה שאתה מרגיש ורוצה להרגיש, אבל מוכרחה להגיד המצב הזה לא כזה פשוט וקל יש הרבה לבד יש הרבה קושי. לגבי מציאת אהבה חדשה גם אני חשבתי שהכרתי את האדם הנכון והיה לי את, הפרפרים שהזכרת אבל לאחר הכרות של שבועים בלבד שבהם נפגשנו אלי 4 פעמים הבן אדם התגלה כמי שמחפש רק זיון וכש הוא לא קיבל את שרצה כמובן שחתך. לכין אני אומרת לך רק על מה שאתה מרגיש ורוצה אבל תדע זה לא כזה קל,לא מוצאים כל כך מהר את האחת ויחידה השוק הזה מלא גם בהרבה זבל אני יודעת שיותר מדובר לגבי נשים שבאמת מחפשות קשר ולא רק זיון! אז שהיה באמת בהצלחה בכול אשר לבחר השמח לשמוע ממך ולהמשיך לעזור אם תרצה כמובן שלך מכול בלב רותם האחת.

א ש לי

New member
סליחה על השאלה

אין לי כוונה לפגוע למה את חושבת שחיפש רק Z ? (אוףףף אני לא נוהגת לרשום את המילה:) ואולי גם הפרפרים שלו נעלמו אחרי שהבין שאין התאמה? עוד לפני שחתך? אולי תשוקה גדולה אלייך אחזה בו שזה בהחלט גם מחמיא ואולי ורק אולי האינטימיות הייתה מובילה לקשר אמיתי? מכירה גם נשים שלא בנויות היום לקשר רציני ומעדיפות רק Z. אני לא חייתי כך, אבל בהחלט אין בזה פסול.

evet50

New member
מבינה אותך אבל...

מאוד מבינה אותך ומאחלת לך באמת הצלחה במציאת בת הזוג שתתאהב בךבאותה צורה ממש... מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת אהבה אמיתית... רציתי רק לשאול האם אהבת את אישתך לפני הנישואין? עד כמה? ואם תכיר היום אחת שתגרום לך לאותן תחושות האם זה לא יגמר לאחר הנישואין מי מבטיח? ואז שוב תתגרש? אני היום מפרקת חבילה של 28 שנים מאותן סיבות שציינת השקענו כל כך בהורות ששכחנו את הזוגיות וחבל מאחלת לך הצלחה

Mitzush

New member
עזרה

אל תוותר. עשה מה שאתה חושב ורוצה עם אשתך. אין דבר כזה אין לכם את זה. תחזר אחריה כמו ארנב. תעשה הכול בשבילה.בשבילך.בשבילכם. אני עברתי את זה. בי בגדו. הלכו לחפש ריגוש במקום אחר.

א ש לי

New member
אין דבר כזה "אין לכם את זה"?

אנחנו כולנו פה כי כבר לא היה לנו את זה. ואתה לא שמת לב שכבר לא היה לכם את זה (צר לי שחווית את החוויה הזו, באמת).

Mitzush

New member
,תגובה

אני בראייה לאחור חושבת שטוב שזה קרה, כמה קשה ומחריד לשמוע את זה. יצאתי מחושלת, מפוכחת חזקה עם אני מעוצב מאוד

למעלה