רוצה לאהוב

תלתליפז

New member
הצורך שאתה מביע

חשוב מאוד, אולם לא תמיד שווה לפרק ולהעביר ילדים במסלול טראומתי, ושלא יהיה לך ספק, בגרושין הכי "טובים " הילדים חווים קושי אדיר וטלטלה שמשאירה חותם. צריכה להישאל השאלה האם כדאי לך להתגרש? האם כשאתה עושה מאזן של טוב ורע בחיי הזוגיות שלך, הרע גובר במאוד על הטוב? אהבה היא רגש שסופו להתעמעם, זה נגמר, ונשארים עם אדם שלאחר שזוהרו דעך, רואים שהוא בעצם כמו כולם , מורכב מחיוב ומשלילה (והגרביים שלו מסריחות לא פחות משל אחרים). מרכיב חשוב בזוגיות נכונה הם החברות, הכבוד, החיבה, הערכה, הקבלה של בן הזוג כפי שהוא. ואלה דברים שאסור להקל בהם ראש ולוותר עליהם כלאחר יד. תחשוב. תבדוק היטב את נישואיך כפי שהם היום, כפי שהיו בעבר (אולי אפשר להחזיר חלק מתחושות של פעם). אמרו לך כאן, שבחוץ העולם לא יהיה יותר ורוד ויפה. לא מחכים לך חיים קלים, ועל אחת כמה וכמה לא לילדיך שיצטרכו להתרוצץ בין שני בתים ולחלק את עצמם ואת חייהם לשניים. ההחלטה לא קלה, ואסור שתהיה נמהרת. בהצלחה

maof

New member
ניראה לי כפי שכתבו לך לפני....

שכבר קיבלת את ההחלטה שלך...ואילו רק פירפורי גסיסה אחורים. לא מאמין בקיצורי דרך...ומאמין שבכדי להגיע למטרה עושים דברים ולא רק מדברים, מאמין שאם באמת היית רוצה לשמור על הזוגיות, היית מוצא את הדברים הנכונים בכדי לישמור על הגחלת....כי "לטנגו צריך שניים". לא אומר שבכל מחיר ולמרות הכל...כי כשדברים ניגמרים הם ניגמרים
ולפי דעתי ברגע זה אתה רק ניתלה על זכרונות העבר, לא פוסל זכרונות והם תמיד יהיו איתנו לכל אורך הדרך....אבל העבר - עבר מעוף

מתוך המקום שלך ../images/Emo24.gif

להרגשתי והבנתי! מחסור באהבה זו כן סיבה! יכול להיות שזה יביא לך את האושר? אפילו במחיר של רק לדעת אם זה הדבר או לא כן!, מותר לאדם לרצות אהבה אמיתית גם אם זה לשלם מחיר גדול! אני יודע שמילותי הם רק מילים (גם בעודי כותב זאת אני יודע) הן ישארו כמה דקות, אולי שעות? אפילו לכמה ימים. לפעמים מילים לא יכולים לתת את ההרגשה האמיתית אבל הן הדבר הכי קרוב שיש לי בשביל לחדור לנשמה. כן רק הישמר לך! פן תצא רעב לאהבה ותיפול לשרלטנות גם זה יכול להתרחש.

ואני אומרת

לך על זה אבל רק אם אתה בטוח לגמרי וחשבת על כל האפשרויות,כי גירושין זה עסק מלוכלך ועצוב.(גם גירושין ידידותיים) האהבה שאתה רואה אותה בחזונך קיימת,לא אוסיף מילים בפורום כה רב,אבל אם תרצה שאספר לך עליה ,אז במסר. . (כי יש גבול לחשיפה)

a n a t i 3 3

New member
כנראה לא רוצה מספיק../images/Emo70.gif

המשפט שהכי צרם לי בהודעה שלך הוא - "אבל את כל זה אני לא יכול לעשות עם אשתי כי אין לנו את זה"
מה אתה עשית בשביל מדינה
מה אתה עושה כדי להציל את הקשר הזה???? מה זה "אין לנו את זה"
אז תיגרום שיהיה
"נכון שרבים יגידו לי שאחרי 10 שני לא צריך להיות ניצוץ אבל אני יודע שרגש כל שהוא חייב להיות שם." - תתרחק מהר מ"הרבים" האלה.. חייב להיות ניצוץ!!! " אני כל כך רוצה לאהוב" - אז תאהב
" רוצה לתת" - אז תיתן
" רוצה להתגעגע" - תתגעגע
" רוצה לחבק" - תחבק
" רוצה לנשק צוואר" - תנשק
" רוצה להסתכל בצג של הטלפון ולחכות לצלצול" - תסתכל ותחכה
" רוצה לשמוח כשהיא חוזרת הביתה" - תשמח
" רוצה ללטף שיער כשהיא ישנה" - תלטף
" רוצה ללחוש לה דברי אהבה באוזן" - תלחש
" רוצה להביא פרח ולא דווקא בחג" - תביא
" רוצה ללכת ברחוב ולחשוב עליה" - תחשוב
" רוצה לענג אותה עד שיא" - תענג
" רוצה לתת לה יד כמו בני 16 רוצה לתת מבלי לרצות בהכרח לקבל" - תן
אני בטוחה שיותר קל להרים ידים ולעזוב מאשר ללמוד מחדש לאהוב, לתת, להתגעגע, לחבק, לנשק, לחכות, לשמוח, ללטף, ללחוש, להביא, לחשוב, לענג.. אולי יותר קל - אבל בטוח פחות משתלם.. פחות משתלם לה, לך ולילדים שלכם
עוד דבר.. כדי שהקשר הבא יצליח לך תהייה חייב ללמוד לעשות את כל או לפחות רוב הדברים שציינת.. לא עדיף ללמוד ולעשות את זה עם אם ילדיך

a n a t i 3 3

New member
קשה לי להאמין שישנן נשים שלא רוצות!

גם לרצות ולקבל אפשר ללמוד וללמד

maof

New member
רק לא לישכוח שתמיד יש את ההפך../images/Emo13.gif

לדעת את ההבדל שבין לקחת ולקבל
מעוף

a n a t i 3 3

New member
זה טוב שקשה לכם כשאתם איתנו../images/Emo3.gif

"האהבה פנים רבות לה.. " - עם טיפול נכון.. ולכן ב"פנים" האלה צריכים להשקיע.. החדרת לחות, פילינג של חברה ידועה כדי שיוריד את הקמטים, הצלקות ויסגור את הנקבוביות הפתוחות. לפעמים גם אפילציה לא תזיק כדי להוריד עשבים שוטים.. מסז' מקצועי לעולם לא יזיק.. רייקי.. שיאצו.. כל דבר שיוכל לשמר את הפנים האלו.. אופס.. את האהבה הזאת

א ש לי

New member
את באמת מאמינה במה שכתבת?:)

באמת טיפול פנים טוב של החדרת לחות פילנג ועוד יצליח ליפות אישה מכוערת?

א ש לי

New member
כמובן, לא הצלחת להבין אותי , אסביר.

את מדברת לשקם אהבה במטאפורה של שיקום העור:) יש המון מרכיבים לזוגיות מעבר לאהבה עור לא נימדד רק ביופיו,אלא במי שנושא אותו. מקווה שעכשיו הבנת.

מבינה

יכולה להבין את מה שאתה עובר ומזדהה אבל אתה צריך לשאול את עצמך 1. האם היתה בעבר אהבה התרגשת איתה ואהבת אותה מאוד שאם כן זה דבר שניתן להשיב כשקיימת אהבה 2. נסה לחדש צאו מהשגרה 3. האם אתה באמת מנסה או אומר זאת כדאי לצאת מחכדי חובה 4. לידיעתך אין מציאות בחוץ והדשא של השכן לא ירוק יותר 5. האם היא באמת רוצה לשמור על הנישואין 6. הפירוק תהליך כואב וקשה לכולם 7. האם באמת לא מסוגל לחיות איתה לאחר שתענה על השאלות הללו הייה כנה עם עצמך ואם למרות הכול זה לא יהיה זה שכן רק לבך יאמר לך תחתוך אך עשה זאת בחוכמה שכן מעורבים ילדים

רוצה רוצה רוצה

אני אענה לך כגבר אל גבר תעשה מה שטוב לך רוצה את הילדים תישאר איתם הם שלך אל תעזוב אותם. רוצה ללטף להתגעגע וכל החארטה תמצא מאהבת אחת שצמאה לזה בדיוק כמוך תמצא שם ריגושים נתינה ודברי זימה באוזן לאחר מכן תבין את הפואנטה שתחזיר אותך הבייתה או שלא, תלוי בך .

למעלה