רוצה לאהוב

יערית

New member
ברגעים כאלו

רץ בראש רק משפט אחד "לחיות את הרגע כאילו אין מחר" אבל יש מחר,ויש רגע,ויש את הרגע שאחרי מחר, אם העיניין הוא בילתי נסבל,לא חושבת שצריך לסחוב את העגלה בכוח,איכשהו זה חוזר כבומרנג.אם לא הצלחתם להחיות את הניצוץ בינכם,כנראה שזה סוף הדרך ואולי תחילת דרך חדשה ,עבור כל אחד ממכם. אבל לפני שאתם ששים לעשות צעד כזה,אולי בכל זאת לנסות לברר על סדנאת מודעות,אני לא ממש בקיעה אבל שומעת פה ושם סיפורים על סדנאות משותפות שהצליחו לייצב את מערכת הזוגיות ואף לשפר אותה.ייעוץ לא תמיד מתאים, לכו למשהו מחבר יותר,סדנאת מגע הייתי ממליצה. בהצלחה.

א ש לי

New member
זה טיפול קוסמטי בלבד.

הסדנאות רק יביאו את הגירושין מהר יותר.

מצוטטת

New member
אמממ....

עד לפיסקה ..."אני לא יכול לעשות עם אשתי כי אין לנו את זה,..." עוד הבזיק לי רעיון לכתוב אותו לך פה אבל אז הגיעה הפיסקה דלעיל...והבנתי שבעצם כבר החלטת! אז שיהיה לך

my sunshine

New member
אתה מספר שאתה רוצה לאהוב,

שכבר לא מרגיש, שכבר זה לא קיים, אבל לי יש תחושה שיש הרבה שאתה לא מספר... אהבה זה לא דבר שאי אפשר. זה ניתן, זה יכול להיות ולא אומרת שלא מגיע לך... אבל השאלה המתבקשת היא מה יש שם מדוע אין ומה היא מרגישה.. האם אתם חברים האם יש אמון, זוגיות טובה יש מה לשמר, לבנות מה היה , גם אהבה צריך לשמר, ועליה צריך לעבוד וקשה מאוד... כי היא לא מחזיקה מעצמה... [ היא כמו שרך עדין שצריכים לטפל בו ולטפל ואם שוכחים קצת, הוא מיד נובל] אז לפני שאתה מרים ידיים, בדוק היטב היטב את מה שיש האם ניתן לבנות, לשמר, לטפל, כי מגדל לבנים שלוקח שעות לבנות להרוס ניתן רק במחי יד קל שבקלים... והחיים הם כמעט אמנם, אבל לא ממש גן של שושנים...

ילוטייל

New member
סןשיין - אם מייד נובל..אז הבסיס ..

לא משו. ו'השימור' צריך שיהיה על בסיס איתן. ולכן אם כל הזמן יש בן זוג שמתלונן שלא משמרים לו את האהבה, אז הבסיס מבחינתו רעוע. מי שבוטח בבת/בן זוגו בטחון מושלם ואמון מלא יכול יום אחד לקום בתדהמה מכיוון שלא 'שימר' את הזוגיות זה/זו שבטח בה/בו בכל מאודו הפך גבו והיא/הוא כבר זר גמור בשבילו. אז 'שימור' ניחא - אבל במידה. לא לכולם יש כח להשקות כל יום לזבל לשיר שירי ערש לשרך.

my sunshine

New member
UUUUUUUU בקושי הצלחתי

להבין אותך... אבל אין מה לעשות, אהבה נשמרת לאורך זמן |דגש|כשהיא קיימת מלכתחילה רק כאשר מטפחים, משמרים ומטפחים אותה. וזה בדוק

ילוטייל

New member
התכוונתי שלא צריך להגזים בדרישה

ל'שימור' זה הכל. ואם אין אהבה אין כלום.

חומד לדעתי אתה עובר משבר גיל

משבר גיל הארבעים בגיל שלושים ושבע זה בסדר היינו בסרט הזה ... חסרים לך פרפרים , חסרה לך תשוקה אהבה אתה בתוך שיגרה , אבל לא קמים ומפרקים מישפחה ועכשיו בטח יהרגו אותי על מה שאני הולכת לכתוב לך תרענן את נישואייך לפני שאתה בוחר אחרת... ואם ניכנסת לאין מוצא אז מה שלא יודעים לא פוגע... מצא לך למלא את החסך שלך בדרך זו או אחרת ואז אחרי הכל תעשה את ההחלטות החשובות של חייך סחלב

maof

New member
משברים בחיים.... ../images/Emo13.gif

יש לפעמים הצתה מוקדמת או מאוחרת הכל בהתאם לנסיבות.....כי לכל תוצאה יש סיבה. מעוף

נרקיס7

New member
סחלב - לא מסכים...

מצטער, לא מסכים... בגידה היא לא אופציה ! את אומרת שבעצם הוא יבגוד באישתו עבורה ! כי לפרק את המשפחה יהיה כואב יותר - אבל אין שום הכשר לבגידה (כמובן לדעתי). כשאתה בוגד אז אתה בוגד קודם כל בעצמך ובמילה שלך, אז מה נשאר לך ? איך תסתכל על עצמך בראי אחר כך ? הנרקיס

א ש לי

New member
ואני לא מסכימה עם המשפט

"אתה בוגד קודם כל בעצמך" גבר או אישה שרוצים לבגוד לא בוגדים בעצמם נהפוכו הם נאמנים לעצמם, לרצונותם.

נרקיס7

New member
כוונתי הייתה...

שאתה משקר למישהו שפעם היה הכי חשוב לך בחיים... פעם אחת עשית זאת ואין לך שום מחסומים... נאמן לעצמך ? נהדר, אז תעשה זאת בגלוי - תפרק את החבילה ואז תעשה מה שאתה רוצה...

א ש לי

New member
אסביר עכשיו יותר לאט:)

"נאמן לעצמו לרצונותיו" הוא לא רוצה לפרק משפחה הוא רוצה לשמר אותה (בשקריו) נכון או לא נכון, זה לא האישיו דיברתי על המשפט הלא נכון של "בוגד קודם בעצמו" :) ובשביל לעשות זאת בגלוי בילבלת את הסדר, עליו ראשית להתגרש:)

נרקיס7

New member
לא מבין מה לא מובן...

אם אתה בוגד במישהי/ו = אתה קודם כל משקר = אתה שובר את ההבטחה שהבטחת כשנהייתם זוג = בוגד בעקרונות הנעלים ביותר של עצמך מה כל כך מסובך ? אתה רוצה לא לפגוע אבל לקבל ריגושים בחוץ ? אין כזה דבר. ברוך בואכם לעולם המבוגרים... אשלי - אשמח להמשיך את ההסברים בפרטי, חבל להפריע לכל הפורום. הנרקיס

א ש לי

New member
מה לא מובן במובן?

יכול להיות דיון נחמד לפני כולם לא? זה לא שאני מצודדת בבגידות בהחלט מציאותית, ולפעמים זאת הייתה תרופה לאחרים והיום יש לכמה מהם נכדים, מאושרים ויודע מה??? אולי הם היו החכמים. מה זו הבטחה??? הבטחת לי לזרוק את הזבל ושכחת הבטחת להשתדל לא לעשן לידי ואתה מעשן הבטחת שלא תעזור להם יותר ושוב...נו באמת עקרונות? קל יותר לדבר עליהם מאשר ליישמם דבר איתי מצפון, אה...שגם עם הזמן מוצא לו פינה קטנה הרי הדבר חוזר על עצמו, משמע גם איתו הוא מסתדר יפה מאוד. בקיצור מה אתה כועס? יש כל מיני אנשים, הם אחראים למעשיהם וכל עוד זה לא פוגע בי? עם שלי אני ורק אני התמודדתי, יודע מה? הייתי נבגדת שניגמר לנו אפילו לא כעסתי, הבנתי, לא כאבתי כי זה כבר היה "מת".

נרקיס7

New member
יללה, דיון פתוח...

אז קודם כל לא כועס - רק מביע את דעתי בשקט, את הצעקות משאיר לאחרים. לפי מה שכתבת: 1. גם את לא מצודדת בבגידות 2. קשה לשמור עקרונות 3. אנשים אחראים על עצמם בלבד כל עוד זה לא פוגע בך. בסה"כ אמרתי שלדעתי, בגידה אינה תשובה כי בגידה זה הדבר השפל ביותר שניתן לעשות. מהתגובה שלך אני שומע ש: נכון אבל קשה, וכן - אם מישהו אחר נבגד אז זה לא מעניין אותי... אז - עם מה מכל מה שכתבתי את לא מסכימה ? הנרקיס

א ש לי

New member
חחחחחחח טוב אכתוב שוב

כל מה שלא הסכמתי איתו הוא המשפט "שאדם שבוגד , בוגד בעצם בעצמו קודם כל" ואני דיברתי על נאמנות עצמית אם זה מה שהוא רוצה... לא אם זה נכון או לא תתפלא היו אנשים שזה היה נכון להם ואולי כן היווה להם תשובה, תרופה זמנית לפצע שהגליד עם הזמן. וסליחה, אם מישהו אחר ניפגע, איפה בדיוק זה אמור לעניין אותי?

למעלה