רוצה לאהוב

Mitzush

New member
צריך להכווה

צריך להכווה כדי לצאת מזה. אתה צריך להיות כל כך למטה, כל כך במיץ של הזבל כדי לדעת ש....מפה רק עולים. ולכן, אל תוותר.

א ש לי

New member
יצאת מזה יפה, גם אני והם.

את רק מוכיחה לו, שהכול אפשרי כמו אצלנו:) גם הוא יהיה למטה ומשם רק יעלה!

Mitzush

New member
הוא יורד כעת

הוא יורד כעת. הוא החל מוותר על חלומותי, רצונותיו. וכל מה שהוא חפץ בדמיונו בשביל הקונספט. הוא צריך להביא את המשפחה למצב של הבנה ותודעה שגם לו יש מאוואים.

א ש לי

New member
ואולי כבר עשה זאת?

ואחרים שעשו זאת? אני מאמינה שזה מורכב האדם, הזוגיות הרצונות, עברו ועוד. אבל לכולנו מכנה משותף כך התחיל אחד מבני הזוג להרגיש (לפעמים השניים יחד) מי יודע איך היא מרגישה? אולי בדיוק כמותו? אולי גם לה חסרה אהבה ריגוש חום ומילה טובה? נשמע לא טוב, בהחלט עצוב.

oki2006

New member
אחד מאלף?

ידידי היקר רבים מבין הכותבים והקוראים (אני מניח) מבינים בדיוק על מה אתה מדבר, לדעתי מה שאתה מתאר נפוץ מאד וטבעי מאד. זו פשוט דרכו של עולם (כמעט תמיד). ותרשה להסביר מהיכן זה נובע (לעניות דעתי) כאשר אנו בוחרים את בני הזוג שלנו לחיים רובנו המכריע בשנות העשרים, לעיתים הבחירה מתבצעת בלחץ כלשהו (משפחה, סביבה/חברים, אמא פולניה/מרוקאית.., גיל, מראה ועוד סיבות לרוב). או בקיצור מה שאני טוען שהבחירה הזו כמעט תמיד היא אקראית וכמעט תמיד אינה מתבססת על משהו מוצק שיכול להבטיח קשר זוגי טוב ובריא למשך שנים. כמובן שאני יכול המשיך וללהג עד אין קץ אבל לסוג קשר כזה יש משך חיים קצוב בלבד אצל 33% לערך זה מסתיים בגרושים ו-66% הנותרים (מלבד כמה יחידי סגולה) כותבים בכירסה זו או אחרת את מה שאתה כותב. אחד שהתפכח

א ש לי

New member
התחלת יפה:)

התחתנתי בגיל 20 כך שלא הייתה פה בעיה של גיל:) בטח שלא היה לחץ של המשפחה מה גם שלא פולנים או מרוקאים ההורים שלי הבחירה הייתה אמיתית ואוהבת נישואין מאושרים למשך 17 שנה היו יציבים ומוצקים עד לרעידת האדמה שם זה הסתיים. הייתי קונה עוד 17 שנים של אושר עם אהובי הנוכחי היום. מה שנכון הוא שהבחירה שעשינו לפני 20 שנה לא מתאימה לאני שלי היום שהזדקן ב20 שנה, אנחנו משתנים,צומחים חושבים אחרת, רואים אחרת רוצים דברים שנכון להיום מתאימים יותר לרב כל אחד מבני הזוג מתפתח בדרך שונה וקשה לצד השני לקבל את השוני. אבל בהחלט יכולה לומר שהבחירה שלי הייתה טובה ונכונה להיותי בת 20.

oki2006

New member
נגיד!!!

1. מה אני מנסה לטעון שבגיל 20 לא ניתן לבחור אמיתי (וודאי שלא נכון). 2. אהבה זה משהו שאת יכולה להגדיר? 3. השורה הסופית יקירתי, מה השורה הסופית, איפה את היום. 4. הוא שאמרתי "זה לפרק זמן קצוב" וזהו..... נתראה בשמחות

א ש לי

New member
איפה אני היום?:)

נשואה ומאושרת לעוד פרק של זמן קצוב החיים הם לפרק זמן קצוב אני איתם.

oki2006

New member
רעידות אדמה אינן מתרחשות ביום אחד

לרוב זה תהליך ארוך ובדר"כ ארוך מאד וכמעט תמיד הוא אורך שנים... מאידך המציאות הינה יחסית ....לעתים יחסית מאר

פברואר68

New member
כן זו המציאות של הדור שלנו

שבוחר לא להתקע עם מה שיש.....שאינו חושש לשנות ....ששואף לאהבה וחברות אמיתית ...אינני חושבת שזה אסון גדול.......לא לחיות עם אותו בן או בת זוג מהחתונה ועד לזקנה... אני נשאתי לגרושי כשהיתי בת 26 די בוגרת...הוא היה בן 30 בוגר ויתכן שללא הלחץ המשפחתי היתי נשאת רק מספר שנים מאוחר יותר....כפי שבאמת רציתי....שנינו ידענו שאין התאמה די בתחילת הדרך..הלכנו לסדנאות......ועוד .....כשזה בא מהלב בפנים ...זה לא יבוא אף פעם.....יש לי שני ילדים מקסימים חכמים ובתוך שנים רבות של תסכול ..... והם המתנה הגדולה ביותר שגרושי ואני הענקנו אחד לשני והם גורמים לנו להשאר ידידותיים.....

../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

איש יקר, לאחר שקראתי את הנאמר לגבי הנישואים שלך,הבנתי שאתה יחסית חי טוב והקמת משפחה יפה.. לגבי מה שאתה חש במישור האישי תרשה לי לומר לך שלדעתי אתה תעשה טעות איומה באם תתגרש בכדי לחוש את הריגוש שכה חסר לך במערכת בה אתה שרוי כעת תרשה לי להיות מעט ריאלית (וסליחה מראש)...כל מערכת סוערת ככל שתהיה נכנסת לאחר תקופה מסויימת למצב שיגרתי עם הזמן אז מה אתה אומר?..שכל תקופה קצרה לקום...לזרוק את כל מה שבנינו בכדי לחוש את אותם הפרפרים המופלאים שכולם יסכימו אותי שהם נעלמים עם הזמן ודיי מהר,,,?(מי שיאמר אחרת טועה ומטעה!) לאותם אלה שממליצים לך לקום ולהתגרש אני ממליצה בחום להסתכל במראה ולהודות בפה מלא : התגרשתם מכל סיבה שלא תהיה..מה היום? אתם לא במצב של חיפוש אחר זוגיות? ככלות הכל תמיד אנו חוזרים לאותה נקודה וזה אומר חיפוש אחר בן זוג שיחיה איתנו ויעניק לנו חום... אהבה ובטחון. לגבי המערכת שלך איש, אני מאמינה שהכל ענין של רצון שני הצדדים...כלומר, באם אין בעיות כגון : אלימות, הימור, אלכוהול חלילה,,, אזיי....אפשר להגיע לתחושה שאתה כה מחפש לישון מחובקים,,, יד ביד,,,,להתגעגע... הנוסחה פשוטה ידידי, צריך ששני הצדדים ירצו מאוד לשמר את הקיים....לחזר ללא הרף, לדבר בלי סוף על הכל! כמה שפחות סודות כך המערכת נשארת יציבה ואמינה.....ואם יש צורך להכניס את אלמנט התחרות כדי לעורר את הצד השני..אין רע בכך... צריך לחשוב ולרצות ולעבוד והמון ! זה עדיף על האלטרנטיבה שנקראת "גירושים" האמן לי מכל הלב ממליצה בעקבות סיפורים אישיים שאני שומעת איך אנשים שלא ראו כמה צעדים קדימה היו מוכנים לשלם היום בדולרים, כדי להחזיר את הגלגל לאחור...ולדאבוננו הרב ברוב המקרים זה בלתי אפשרי....והם היום מחוסרי כל. ללא משפחה, ללא אהבה, ללא הילדים וחובות ! אז תעריך חבר יקר מה שהאל העניק לך ותאמין לי שהרבה היו מתחלפים איתך... תחשוב לרגע אחד שום דבר אינו ברור מאיליו....כשתחשוב כך תרגיש אחרת. שב עם עצמך,,,חשוב היטב... תודה וסליחה על הכנות. למדני אלי היקר לקום כל יום מחדש עם שיר חדש בלב...

למעלה