רוצה הסבר

מצאתי קישור מעניין בנושא

לא קראתי את כולו
הנה

בדיוק היום קיבלתי הזמנה לכזה דבר ../images/Emo45.gif

"14.10 יום א' בשעה 20:01- עולם הצבע- אימון ואבחון בצבעים בואו ליהנות מחוויה צבעונית מדהימה!!! לו הייתה דרך, בה יכולתם לגלות כיצד לחיות את החיים מלוא עוצמתם, ולגלות מה בולם אתכם בחיים, האם הייתם מחפשים אותה? הנכם מוזמנים לממש את הפוטנציאל האישי שלכם, חלומותיכם ושאיפותיכם. טעימה בה נחשפים המשתתפים אל שיטת נגהות המשלבת אימון עם איזון בצבעים, מתנסים בחווית בקבוקי האורה-סומה ומקבלים הסברים על שילוב הגישות השונות. מנחה- לינור פלד, מאמנת אישית ועסקית (קואצ'ינג) בגישה הוליסטית, מקימת נגוהות. מחיר טעימה 40 ₪ בלבד. קיום המפגש הינו תלוי משתתפים, אנא תאמו הגעתכם. שריינו עכשיו מקומותיכם- www.teimot.co.il 077-7060988"

MARCKO POLO

New member
בטח שהייתי בא@

רק שכעת קצת טו לייט, אבל אשמח להתעדכן לפעם הבאה!@

אופס ../images/Emo6.gif חה חה...

אמר זה שכתב את הודעתו בשעה 20:38, כאשר הסדנה כבר התחילה ב-20:01
לדעתי יהיה עוד דברים כאלו. תיכנס לאתר שלהם - www.teimot.co.il ותירשם לרשימת התפוצה ואז מדי שבוע/שבועיים הם שולחים מייל עם הטעימות הקרובות.

m a r y ann

New member
../images/Emo207.gif

קודם כל אני חייבת לציין שכשנכנסתי לפורום הזה והתחלתי לקרוא הרגשתי שיפור ניכר בתוכי, מן העלאה במצב הרוח, אז תודה לכם. ובעצם הנושא שבגללו הגעתי לכאן הוא שבתקופה האחרונה אני מרגישה חוסר שקט נפשי וזה מתבטא גם בבעיות פיזיות למיניהן.. אני לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה כלואה בתוכי ובתוך הבית שלי, קודם כל לא יוצא לי כמעט לצאת מהבית כי אין לי לימודים ואין לי שום תעסוקות אחרות, אני מוצאת את עצמי ישנה חצי יום ובחצי השני משתעממת וחושבת על כמה שהחיים שלי משעממים וכמה שאני לא מנצלת את הזמן שיש לי. בהקשר של הצבעים וההרמוניה, צבעתי לא מזמן את חדר השינה שלי לצבע שאני מאוד אוהבת ועיצבתי אותו וזה גרם לי לממש אושר והרגשתי בתוכו שלווה מוחלטת ורוגע, עכשיו הבעיה היא ששאר הדירה מבולגנת תמיד (גם אם אני מסדרת תמיד יהיה מי שיבלגן) וחסרת עיצוב/צבעים וזה גורם לאי נעימות, אני לא יודעת מה לעשות... אז השאלה שלי בעצם היא, מה אפשר לעשות עם ההרגשה שהכל סוגר עליי ומעיק? כאילו שאין לאן לברוח (כי באמת אין לאן לברוח, בדירה צפוף, אבל גם בשאר העיר צפוף לי, אפילו בים צפוף כי מלא אנשים מטיילים, אם היה איזה שדה פתוח ורחב שאפשר היה להגיע אליו זה היה נהדר..אבל הוא קיים רק בדימיונות שלי) :(

הי מארי אן ../images/Emo24.gif

קודם כל שמחה שהגעת לכאן ואת מאד מוזמנת להישאר
העלית כמה נושאים בהודעתך: * חוסר שקט נפשי שמתבטא גם בבעיות פיזיות למיניהן * התחושה של להיות "כלואה בתוכי ובתוך הבית שלי" * "לא יוצא לי כמעט לצאת מהבית כי אין לי לימודים ואין לי שום תעסוקות אחרות" * "שאר הדירה מבולגנת תמיד" אני אשמח שבתור התחלה תשבי עם עצמך ותחשבי על כמה דברים שהיית רוצה שיקרו בחייך. תיארת את מה שאת לא רוצה שיהיה. נהדר! עכשיו השלב הבא: לתאר מה את כן רוצה שיקרה בחייך. אל תחששי להגיד את מה שאת באמת רוצה. לגבי איך להגשים את זה, הדרך תתגלה בפנייך. תתחילי בלכתוב את מה שאת כן רוצה שיקרה. מחכה לשמוע

m a r y ann

New member
תודה:)

כנראה פשוט היתי צריכה לכתוב הכל כדי להבין בעצמי איפה הבעיה ומה מפריע לי, ואת גם עזרת לי לסדר את זה בראש, אז לאחר שהבנתי את זה התחלתי לפעול, כך שאני גם מרגישה יותר טוב (פיסית ונפשית). עכשיו נשאר רק לשפר עוד מספר דברים וכאן הבעיה..כי המוטיבציה שלי מתהפכת מצד לצד בקלות, או שאין לי כוח לעשות כלום, או שפתאום אני מלאת מרץ לעשות את כל מה שבתיכנוניי... ובכן, חשבתי קצת (הרבה, ליתר דיוק) שיש לא מעט דברים שאני רוצה. ואולי אני רוצה יותר מדי (?). בקיצור, היום אני מלאת מוטיבציה כי התחלתי ברגל ימין והכל פשוט נהדר, אז אני מניחה שכל מה שנשאר לי לעשות זה להתחיל לפעול ולהגשים את המטרות שלי. אגב,(שאלה קצת יותר ''טכנית'') יש איזשהן המלצות לאיך להעביר את שעות השינה לשעות יותר מוקדמות, היום התעוררתי בסביבות ה5 וממש נהניתי, אבל קשה לי לשמור על השיגרה הזאת למשך יותר מכמה ימים עד שבוע. לא יודעת אם יש כאן ממש על מה להגיב אבל תודה על ההקשבה והעיקר שזה עזר לי להבין כמה דברים אני בטוח נשארת בפורום רק שכנראה בתור סמוייה כי בדרך כלל אין לי מה לכתוב...(האמת, יצא לי להציץ לכאן לא פעם)

שמחה ששיתפת ../images/Emo45.gif

אני רוצה לעודד אותך באמת להמשיך להרגיש חופשייה לשתף, לשאול שאלות, להגיב, רק לקרוא. מה שאת מרגישה. אין דברים שאי אפשר לשאול לגביהם. הכל באמת פתוח עבורך!
"יש איזשהן המלצות לאיך להעביר את שעות השינה לשעות יותר מוקדמות, היום התעוררתי בסביבות ה5 וממש נהניתי, אבל קשה לי לשמור על השיגרה הזאת למשך יותר מכמה ימים עד שבוע." נשמע נפלא! מתי את הולכת לישון בדרך כלל? כשאת הולכת לישון מאוחר מה מחזיק אותך ערה? מה את עושה שגורם לך לישון מאוחר?

m a r y ann

New member
....

אני הולכת לישון בסיביבות ה11-12 ובדרך כלל לא באמת יש לי מה לעשות עד השעה הזאת, זאת אומרת, זו השעה שפשוט נוח לי ללכת לישון. ואם אני מחסירה בשעות שינה ומתעוררת מאוד מוקדם זה לא גורם לי ללכת לישון מוקדם יותר באותו ערב אלא פשוט להירדם לשעתיים באמצע היום- ושוב ללכת לישון מאוחר בלילה. אני אשמח להמלצה(אם תהיה) ואם לא, לא נורא, כי אני אנסה למצוא פיתרון (אולי להישתדל לא להרדם באמצע היום..) בכל מקרה המון תודה.

לא בטוחה שהבנתי לגבי שעות השינה ../images/Emo13.gif

באיזה שעה היית רוצה ללכת לישון בדרך כלל?

1 דניאל1

New member
הרמוניה..

חשבתי על המילה הרמוניה. מילה כל כך חזקה בעלת חשיבות רבה. המון אנשים מייחלים לתחושה הזו,זה גורם לי לחשוב.... כולנו מנסים לגלות מי אנחנו ואיך אנו יכולים להשתפר ולהיות טובים יותר דרך כל מיני שיטות במיוחד בעידן של רוחניות-רובנו מנסים.. בכלל למה החברה שלנו נקלעה למשבר כה חמור -מבחינת חוסר הרמוניה בינינו ומהי מהות הטבע האנושי.. אם נביט בטבע נבין שהוא פועל בצורה הרמונית ומאוזנת זה גורם לי לשאול האם יש משהו מעבר לראייתנו,להבנתנו? לא מזמן קראתי מאמר בנושא המציאות וזה די פקח את עיניי...רציתי לשאול מהי דעתכם?

חוסר הכנות שלך

הוא נחלתם של כל בניי ברוך. משום מה החברים שם חושבים שלאמת יש פנים רבות ושכל האמצעים כשרים על מנת "לקרב" אנשים לקבלה. מה דעתך פשוט להיכנס, לרשום שיש לך המלצה על המרכז של בני ברוך ושטוב לך מדהים\ תורם... אולי שאר החברים כאן לא יראו את שאני מכוון אליו, לזכותך יאמר שאתה עושה זאת בעדינות מופלאה, אך שנינו יודעים שכנות, פשוטה, טבעית, בסיסית, אין לך.

למעלה