רוצה הסבר

MARCKO POLO

New member
רוצה הסבר

מי יכול/ה להסביר לי את הקשר בין מה שאנחנו לובשים / נועלים לבין תחושת ההרמוניה. יש לכם דוגמאות לתחושות הרמוניות ודיסהרמוניות שקשורות ללבוש?

Alleycat74

New member
צבע! זה הכי פשוט

לצבע (כמו לצליל) יש תדר. יש צבעים שאתה אוהב יותר או פחות וזה קשור לתדר שלהם. כשאתה לובש צבע שהתדר שלו לא מתאים לך (וזה לא משהו קבוע זה יכול לא להתאים היום אבל להיות הכי מתאים מחר) אתה תחוש לא בנוח. אם אתה עייף ותלבש צבע "מרדים" (סגול למשל) - אתה תחוש דכאוני. אם אתה חולה ותלבש צבע אדום (דלקת) אתה תרגיש פחות טוב אבל אם תלבש צבא "מרפא" (כחול למשל) אתה תרגיש טוב יותר. זה הסבר מאוד מאוד פשטיני ועל "רגל אחת" אבל אתה יכול מפה לעשות חיפוש מקיף יותר על הנושא :)

MARCKO POLO

New member
אני קצת מכיר את הנושא

נדמה לי שהוא נקרא ריפוי באמצעות צבעים נכון? ויש לזה השלכות הרבה מעבר ללבוש! אני צבעתי את כל הבית בצבעים שעושים טוב וזה עובד!! מדהים ולא ייאמן

Alleycat74

New member
אכן כן!!!!

בבית הקודם שלי היה לי קיר צהוב כי בא לי ועליו שמתי תמונה ענקית צבעי כחול וצהוב (כל מיני גוונים של צהוב מבהיר עד כתום עמוק) ובאותו חדר (סלון) הייתה פינת העבודה שלי וזה היה נפלא. אחר כך קראתי שצהוב זה צבע שמעורר אינטלקטואלית :) בבית הנוכחי שלי כל הקירות לבנים (אין לי גם חשק להשקיע - השקעתי המון כסף ומאמץ וזמן - בית שכור - וזה עדיין לא ממש משנה את היושן והגועל של הבית ובעלי הבית לא ממש רוצים להשקיע אז ויתרתי) אבל זה מתבטא בהרבה דברים בתחושות שלי הפיזיות ממש בבית....

Alleycat74

New member
*מקנאה* ../images/Emo6.gif

חדר העבודה שלי כרגע רחוק מלהיות אידיאלי אבל אני עוד אשנה אותו
קניתי לי היום פרחים צהובים ככה כי בא לי

MARCKO POLO

New member
אין צבע שאני אוהב יותר מצהוב

על כל הגוונים שלו, רק שלא תהיי ירוקה מקינאה!! חחחחחחחחחחחחחחחחח תתחדשי!

Alleycat74

New member
ירוק אני לא אוהבת ../images/Emo13.gif

אני אוהבת כחול הכי הכי הכי אבל גם אדום, תהוב, כתום, ורוד, סגול...ועוד הרבה

Alleycat74

New member
אבל זה מה שהיה יפה בו -התום שלו

אני חושבת שרוב האנשים לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות. מלאי חשיבות עצמית (אנשים חושבים שלהיות "בוגר" ו"אחראי" זה להיות נאד נפוח!) והוא שמר על הילד שבתוכו עד הסוף. רק מתוך תום כזה יכול לבוא שיר כמו imagine למשל... אוטופי לגמרי אבל כל כך יפה!

למעלה