רוצה בנות

רוצה בנות

אני חדש בת"א ובאתי לבד, אז אני לבד, ואני מתקשה להביא את עצמי להתחיל עם בנות בפאבים ומועדונים. איך זה הולך? יש כמה חברה שמתארגנים איפושהו והולכים להתחיל עם בנות או משהו כזה? קשה לי להאמין שאנשים עושים את זה לבד, ... אז איפו בעצם מתארגנים? איפו אני מוצא אנשים להתחבר איתם ולצאת איתם למועדון במטרה להתחיל עם בנות? קשה, קשה לבד... אבל ככה זה בחיים, אנחנו לא פה ע"מ להעביר אותם בקלות. תודה בכל מקרה, השומרוני.

b0redavid

New member
בנות הן בני אדם (ברצינות)

וההודעה שלך מעצבנת. אם הייתי בת, הייתי חושב שאתה דוחה ברמות

vered 212 sexy

New member
../images/Emo127.gif

בתור בת אני יכולה להגיד לך שאתה לגמרי צודק אם היית בת זה בדיוק מה שהיית חושב עליו! עובדה! אני בת וזה מה שאני חושבת!

Cobe Anan

New member
יש אנשים טובים שלא פוגעים

אבל יש אנשים רעים שכן פוגעים.

ON IT

New member
כן חבר'ה תרגעו ומהר!

אני בספק אם ב"רוצה בנות" הוא התכוון ל"רוצה בנות" למטרת סקס, כי ברור שזוהי הדרך הכי לא נכונה להכיר בחורות למטרות סקס. אני חושב שהוא רוצה טיפים על איך להכיר בחורה שאולי ירקם בינהם סיפור אהבה, אתם יודעים, חברות של שנים, קוצי מוצי וגעגועים בטלפון שהם רחוקים וכבר לא נפגשו שעה ורבע, ריבים זוגיים על החבר שמגרבץ ואוגר אוסף של גולגולים מהעיניים האף והאוזניים על אותה אצבע ושתמיד מאשים את הכלב כשהחדר פתאום מקבל גוון של כרוב כבוש באוויר, הצעת הנישואין ביריחו, החתונה באולם "חיסכון ראשון", הירח דבש במלון חמישה כוכבים בתימן, הילד הראשון, הילד השני, והילד השלישי שהם אימצו מאוגנדה כי אנג'לינה שפתיים דקות ובראד לסת של סוס יכלו, ואחרי שהשנים היפות חולפות להן, הם ישבו מחובקים מחזיקים יד ביד נושקים מול השקיעה בגיל 90, כל כך מאוהבים, כל כך שמחים(וזקנים) שהם אפילו לא שמים לב לכמות הנוזלים בקטטר שכבר מזמן הגיעה עד נפש והרטיבה לו את המכנס, ושהשקיעה היא כמובן נורת לילה שנשרפה ומאירה את שניותיה האחרונות. אתם יודעים THE GOOD OLD SHIT. או שאולי אני תמים ומהצעירים שתקועים בדור הישן של ריקודי הטוויסט, כשנשים נהגו להתאמן על הריקוד הזה עם המטאטא, ושמעילי עור צמודים הפגינו גבריות, אז אולי אני מאלה התמימים והוא באמת מחפש טיפים על איך לצוד נקבות כמו גאנגסטר-ראפר-אמריקאי-לבן מהOC ואחר כך לזרוק אותן כאילו הן הווייט טראש שלו ובנוסף לקרוא להן ביצ'ס. בין כה וכה חבר'ה, הבחור נואש לעזרה, אני אומר נתאסף כולנו, נשים 15 ש"ח כל אחד ונראה לו מזה לילה בעיר הגדולה! נראה לו בדיוווווווק איך אנחנו התותחים האמיתיים מכירים בנות כמו כלום... אז מממ, חבר'ה מה אתם אומרים? מתאים לכם שישי הבא GUYS NIGHT OUT בצ'אט החדש של תפוז? אני מחכה לתגובות במסרים...

ON IT

New member
שאלה קצת טיפשית

למה למלכה הבלתי מעורערת בתמונה שלך יש תווי פנים של גבר ומפרצים?

למעלה