רוצה בנות

TriPax

New member
ירון ליאת, דביל

ON IT

New member
עוד פעם את?

אולי לשם שינוי, פעם אחת שאני כותב בפורום אחרי שנה בספריה, את לא תזכרי אותי... אפשר?
אגב החבר'ה המגניבים מהספריה מוסרים לך ד"ש והספרניות שואלות לשלומך ומצפות לראותך בפתיחה של הזולה החדשה שעולה לרגל סרטו החדש של מיסטר הארי פוטר. ירובעם, אליותם ויורם יהיו שם, אז את חייבת לבוא. וממתי לעזאזל אני מדבר הרבה ומבלבל שכלים? עוד מעט תגידי שאני גם מאריך במילים, אה אה אה? סיונרה קיפי

ON IT

New member
עוד פעם את?

אולי לשם שינוי, פעם אחת שאני כותב בפורום אחרי שנה בספריה, את לא תזכרי אותי... אפשר?
אגב החבר'ה המגניבים מהספריה מוסרים לך ד"ש והספרניות שואלות לשלומך ומצפות לראותך בפתיחה של הזולה החדשה שעולה לרגל סרטו החדש של מיסטר הארי פוטר. ירובעם, אליותם ויורם יהיו שם, אז את חייבת לבוא. וממתי לעזאזל אני מדבר הרבה ומבלבל שכלים? עוד מעט תגידי שאני גם מאריך במילים, אה אה אה? סיונרה קיפי

לא ../images/Emo88.gif

כנראה שזה גורלי... לזכור אותך לנצח
ואתה זה שתמיד מזכיר את הספריה

דנה 211086

New member
בניגוד לאחרים כאן...

אני אתייחס להודעתך ברצינות, כי נראה לי שאתה באמת רוצה עזרה. קודם כל תל אביב היא מקום מצויין להכיר אנשים, יש המון מקומות לצאת אליהם ולהכיר בהם. השאלות הן האם אתה נמצא במסגרת של לימודים? עבודה? אם כן תנסה להתחבר לבנים או בנות מהעבודה/ לימודים, בכל מקרה אתם נמצאים הרבה זמן ביחד אז זה לא יהיה קשה. אם אתה לא עובד או לומד, תחשוב על תחום התעניינות שיש לך כמו מוזיקה ציור ספורט וכו'.... ותרשם לחוג או קורס של מה שמעניין אותך ושם תוכל להתחיל עם בנות... עוד רעיון זה ללכת למועדונים לבד ולהתחיל עם בנות לבד! אם זאת המטרה שלך אתה לא צריך שיבואו איתך חברים. ועוד משהו, אני רוקדת סלסה ומועדוני סלסה זה מקום מצויין להכיר בנות, באים לשם הרבה אנשים לבד כדי להכיר. אז אם אתה בקטע זה רעיון טוב! אני וחבר שלי לשעבר הכרנו ככה...

מה את אומרת?

לא יודעת מה יותר פסיכי, ההכללה שלך או ההכללה הדבילית שלך. תחזרי בך מהר!

../images/Emo12.gif

פגעתי בך או משהו? אם כן, אני מתנצלת, סתם זרקתי הערה בצחוק (חצי צחוק, כי המפגשים שהיו לי עד היום עם ערסים לא עשו לי טוב במיוחד).

לא..לא פגעת בי חומד.

אבל אני שונאת הכללות כאלה. ורק שתדעי לך, שאני יותר רואה קבוצת אשכנזים (איך נקרא להם?) מאורגנת למציאת בנות.

למעלה