רופא תעסוקתי

רינה161

New member
רופא תעסוקתי

שלום רב, עברתי תאונת דרכים ומאז אני סובלת מכאבים קשים בגב שמקרינים לרגל ולכף הרגל ומקשים עלי לתפקד. הכאבים חזקים מאוד ומקשים עלי לאורך היום .נקבעה לי פגישה עם רופא תעסוקתי לסוף החודש.. אני בת 49 ואני לא רוצה לפרוש.אני רוצה להקטין משרה לחצי.
1.מה צפויי לי בבדיקה אצל הרופא התעסוקתי? כיצד הוא יוכל לקבוע כמה שעות אני זכאית?( יש לי בדיקת אם אר אי שמראה שיש לי בלט בשני מקומות וקרעים באנולוס).הופנתי גם לפיזיותרפיה ואני מקבלת כדורים משכחי כאבים.
2.האם אני יכולה לבקש מהרופא לרדת לחצי משרה?
3. האם המשרה המלאה שלי תשולם בגין ימי המחלה שצברתי?
4. האם השנה שאקבל תחשב כ 100 משרה לפנסיה?
5. האם יתכן שהרופא יפסוק לי שעלי להפסיק לעבוד?( אני בת 49)וממש אני לא רוצה להפסיק לעבוד.

itu1

New member
רופא תעסוקתי

1.איך אפשר לדעת מה יהיה אצל הרופא בבדיקה? הרופא יקבע את חוות דעתו לפי הממצאים ולפי בדיקתו.
2.את יכולה לבקש.
3.כן.
4.כל עוד יתרת משרתךתשולם מימי המחלה היא תחשב בהתאם להיקפה גם לזכויות פנסיה.
5.הרופא לא יכול לקבוע זאת אבל יכול להמליץ על הפסקת עבודה.
החלמה מהירה
אריה

רופא תעסוקתי

קודם כל אתן לך אינפורמצי נוספת, אבל את צריכה לקחת בחשבון שאת צריכה ייעוץ מקצועי, ודחוף ורצוי מאוד לפני שאת נפגשת עם הרופא התעסוקתי.
הסיבה המרכזית היא, שמרגע שאת מתחילה ניצול ימי מחלה, המושכות עוברות למשרד החינוך.
את יכולה למצוא את עצמך במצב שאת מופרשת על אף רצונך להמשיך לעבוד.
כמו כן את צריכה לדעת שגם אם נותרו לך הרבה ימי מחלה במאגר, משרד החינוך יכול להפסיק בכל רגע את הניצול של ימי המחלה.
משרד החינוך איננו חייב להתחשב בדעתו של הרופא התעסוקתי. הוא יכול לכנס וועדה משל עצמו ולקבוע בוועדה אם הוא מקבל את ההמלצות של הרופא התעסוקתי להפחתת משרה או לא.
הרופא בדרך כלל ישאל אותך, כמה את חושבת שאת יכולה לעבוד נוכח המגבלות שלך ובהתאם לך יתן את אישורו. הוא כן יכול לקבוע והוא קובע כמה שעות בשבוע את יכולה לעבוד ואפילו כמה שעות ביום. הוא קובע את השעות הפרונטאליות ועליהן מצטרפות שעות השהיה והפרטני באופן אוטומטי.
כמובן שיש הבדל גדול אם את בפנסיה תקציבית או צוברת.
ושוב אני מזכירה, כדאי מאוד לקבל יעוץ בטרם תתחילי בהליך הזה.

למעלה