רופא פרטי או מכון

olgat

New member
רופא פרטי או מכון

דיפדפתי בכמה דפים האחרונים וראיתי שבאחת התגובות אמרת שרופא פרטי עדיף על רופא במכון. אתה יכול להרחיב על זה ? כי עד עכשיו רפואים שקיבלתי המלצות עליהם הם חלק ממכון כלשהו...

רופא פרטי או מכון

כשאתה מבקש לעבור נתוח פלסטי באופן פרטי כדאי לפנות לרופא פרטי כשאז אתה יודע אל מי אתה פונה ומי יטפל בך. הוא גם אחראי על כל מה שקורה איתך בנושא הנתוח. זאת לעומת פניה למכון בו בד.כ. אינך יודע מי המנתח או ששמו נודע לך רק כשאתה כבר שם ולא יכול לברר עליו. קורה גם שבמסגרת המכון תיבדק ע"י מנהל מכון או מנהלת שאינם כלל רופאים. הם יחליטו איזה נתוח תעבור ומי הרופא שינתח. לעיתים תיפגוש המנתח רק בבוקר הנתוח. זה מצב מאד לא רצוי ולא בריא. לא כל המכונים כאלה, אך בחלקם כן.

olgat

New member
איך מוצאים רופאים פרטיים ?

שמעתי פה שם של כמה רופאים מומלצים. למשל ד"ר שלומי צרפתי ( אחד השמות ששמעתי אליהם). ניסיתי לחפש את השם ולא הצלחתי למצוא כלום. איך בכלל אני יכולה למצוא רופא לפי שם שלו ? יש איזה אתר שבוא ניתן למצוא את כל הרופאים? יש לי חשש שהרופא הנ"ל עובד באיזשהו מכון וניתן לאתרו רק דרך המכון. אבל איזה ? השאלה היא לאו דווקא לגבי הרופא הנ"ל, אלא שאלה כללית

olgat

New member
תודה רבה על ההערה

אבל בכל זאת .... אף רופא מאלו ששמעתי לא מופיע בדפי זהב ( לפחות לא אינטרנטי) ... מופיעים שם שמות שאף אחד לא המליץ עליהם ... זה אומר שהרופאים שכן שמעתי עליהם הם חלק ממכון כלשהו ולא מופיעים בשם שלהם בדפי זהב ? אם ככה, אז שוב אני שואלת שאלה, יש איזשהו אתר שבו אני אוכל למצוא רשימת רופאים פלסטיקאים ?

דפי זהב או

אכן כל המנתחים הפלסטיקאים רשומים בדפי זהב תחת ראש פרק מנתחים פלסטיקאים. מי שאינו מופיע שם אינו פלסטיקאי, אך לצערי נשתרבבו שם גם שמות שאינם פלסטיקאים, שעושים זאת כפרסומת, או כהטעייה שהם פלסטיקאים.

למעלה