רופא נשים.

ben 911

New member
רופא נשים. ../images/Emo193.gif

או רופא אליל בעליל.
חברתי שתחיה סובלת לאחרונה מכאבים וממיחושים שונים. ייתכן שזה עניין של גיל או משהו אחר הנסתר מבינתי. העניין הזה אינו עובר לי מתחת לאף סתם כך.. דהיינו התלונות שלה אינן נופלות על אטמי אוזניים. אני חי את הסבל שלה ומנסה לעזור בכל הזדמנות, מנסה גם להבין מאיפה זה בא כדי להקל. הנני כל כך מחובר אליה שלאחרונה אותו כאב גב שהיה תוקף אותה בעת שהיינו יוצאים לטיולים רגלי החל לתקוף גם אותי. והכי מעניין שמרגע שזה תקף אותי הוא הרפה ממנה. כי היא כבר לא מתלוננת על כאבים. וגם לאחרונה היא החלה שוב לחייך. אני מצידי לא סיפרתי לה שלקחתי על עצמי את הכאבים שלה. כדי לא להעיב על שמחתה וגם כדי שהיא לא תשמח לאידי. מה זה קצת סבל לעומת חיוך שלה? אין לי בעיה לשים את הנוחות הפרטית שלי על מזבח האהבה. אבל לא בגלל זה אני כאן.
אני כאן כי לאחרונה החלו אצלה כאבים ברגליים. יותר נכון, בחלק התחתון של הרגליים. מוצא אותה לאחרונה מנסה להפיג את הכאב על ידי עיסוי עצמי.. לפעמים אני בעצמי מעסה את רגליה. הכל כדי שהשקט והשלווה ישובו שוב למעונינו הדל. או במילים אחרות שתתחיל להתעסק איתי במקום בכאבים התוקפים את זוג רגליה המאד יפות.
הבוקר היא סיפרה לי שאחרי הסקס של אמש היא שמה לב שהכאבים חלפו...אבל היא לא הייתה בטוחה שזה כתוצאה מהסקס או שזה סתם הצטרפות מקרים. אבל אחרי הסקס של הבוקר כשהכאבים שוב חלפו היא הבינה שיש קשר הדוק בין המקרים. אתם קולטים? לסקס איתי יש סגולות רפואיות.
יש לי רק בקשה אחת.. לא להפיץ את השמועה מעבר לפורום הנוכחי. כי אחרת תחל עליה לרגל לביתי.
עליה לרגל של כל מיני נשים הסובלות ממיחושים שונים ומשונים מילא אם הן היו רק מבקשות עיסוי עם ברכה..או עם שיר. אבל פה מדובר בסקס ואני בגילי כבר לא בנוי לעבוד בקצב כזה.
אני גם משתעשע קצת ברעיון שאחרי מותי תהיה עליה מסיבית לקברי ואצטרף לרשימה של קיברות הצדיקים.

במיקרה הזמנתי באיביי

זוג עגילים מתנה לפקידה בבנק שלי רק שבטעות שלחו לי מכשיר המנפיק פיתקיות של תור. בדיוק כמו של קופת חולים. אני מוכן לתרום לך את המכשיר שתתלה על הדלת שהמטופלות שלך יתלשו ממנו פתק ויענו לפי התור. כי אני צופה תורים ארוכים ארוכים אצלך בדלת.....

ben 911

New member
מקווה שזה עשוי מנירוסטה כדי שלא יחליד.../images/Emo6.gif

66Amiram

New member
הגברת שבתמונה התלוננה על כאבים

בין בוהן רגל שמאל לבוהן רגל ימין ,האם תאות באופן חד פעמי לפתור לה את הבעיה ?

ben 911

New member
למה חד פעמי? ../images/Emo12.gif

היא דוקא מזכירה לי את הסרט: "גרון עמוק" זה יכול להיות כייף לא רגיל איתה.

בן היקר..ראשית ברכות "למיסוד הקשר"

ושהשמחה והאושר תשרור במעונכם הדל...ולענינינו ...הרי זה ברור כשמש...בעת פעילות מינית/ספורטיבית..מוזרם דם בעיקר לפלג התחתון של הגוף..יענו אגן, ירכיים, שוקיים, בירכיים, קרסוליים, וגם,,,,לא לשכוח [אמנם יותר גבוה] לדדיים...יתרה מכך בפעיליות מהסוג שהזכרתי מתחזקים גם השרירים, יש שיחרור יתר של אנדרופינים שגם משכחים כאב, וגורמים למצב רוח טוב...אז כל מה שיש לי להמליץ ...תמשיכו לעשות סקס/ אהבה ילדים חמודים שלי... כמה שרק ניתן [ידוע שסקס משפר את עור הפנים ומאריך את .....היי מה קרה? התכוונתי תוחלת החיים...] עד כאן דבריה של ערדנירקית ווסטהיימר..שמומחית גדולה בלתת עיצות...במעשית.....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ben 911

New member
ערד', מה זה כל סימני השאלה האלה? ../images/Emo6.gif

אני מבקש שלא תמעיטי בערך עצמך. כאישה בוגרת היודעת דבר וחצי דבר. את בטח מכירה כמה תרגילים יפים, לא כן?

שאני אמות על התמימות שלך...

סימני השאלה היו מכוונים...בכלל בימים האחרונים אני חשה..וזו תחושה אישית שלי...שאנחנו מברברים, מברברים, מייעצים, מביעים דעה. בקיצור חכמים גדולים בתאוריה...בת'כלס.. יענו במציאות לא עושים כלום אני בכל אופן כאן שנה וקצת ולא שמעתי המנפשות הפועלות כאן [כולל אני] איזו פריצת דרך....

ben 911

New member
../images/Emo4.gif פריצת דרך? כמעט חטפתי פריצת דיסק..

?What are u talking about

ופצחת ופרצתה ימה וקדמה צפונה ונגבה,

ערדי הרומנטית המתוקה, אני קצת יותר זמן ממך פה ומה שהתרשמתי, שדווקא הפנויים(ות) (בעיקר הגרושים(ות) פה דיי מומחים ברזיי האהבות וברומנטיקה שבינו לבינה, אני אוהבת את כולכם ומאחלת שכל בקבוק ימצא בסוף את הפקק שלו,

זה רע?

אולי כי אני ילדונת בת 51 עם לךב תמים וטהור אבל אצלי זזים דברים , יש מחזרים ויש דבורים וברבורים

תנועות של חוד השדרה

ואז יש פחות הקרנה של כאבים על הרגליפ חלק מהתנועות של הפזיוטרפיה הם הנעת האגן ואתה בטוח קצת מזיז אותו

ben 911

New member
זה ברור. מאחר ואין מי שיקח אותי מעלה מטה

אני חייב להזיז את האגן באותן תנועות פזיוטרפיה שאת מציינת.

זו כוחה של אהבה

בן איש מתוק שיודע להיות מיוחד מאד תתפלא כמה מרפא יש בליטוף של אהבה אשריך שהאהבה חיה לצידך

למעלה