רופא נשים. ../images/Emo193.gif
או רופא אליל בעליל.
חברתי שתחיה סובלת לאחרונה מכאבים וממיחושים שונים. ייתכן שזה עניין של גיל או משהו אחר הנסתר מבינתי. העניין הזה אינו עובר לי מתחת לאף סתם כך.. דהיינו התלונות שלה אינן נופלות על אטמי אוזניים. אני חי את הסבל שלה ומנסה לעזור בכל הזדמנות, מנסה גם להבין מאיפה זה בא כדי להקל. הנני כל כך מחובר אליה שלאחרונה אותו כאב גב שהיה תוקף אותה בעת שהיינו יוצאים לטיולים רגלי החל לתקוף גם אותי. והכי מעניין שמרגע שזה תקף אותי הוא הרפה ממנה. כי היא כבר לא מתלוננת על כאבים. וגם לאחרונה היא החלה שוב לחייך. אני מצידי לא סיפרתי לה שלקחתי על עצמי את הכאבים שלה. כדי לא להעיב על שמחתה וגם כדי שהיא לא תשמח לאידי. מה זה קצת סבל לעומת חיוך שלה? אין לי בעיה לשים את הנוחות הפרטית שלי על מזבח האהבה. אבל לא בגלל זה אני כאן.
אני כאן כי לאחרונה החלו אצלה כאבים ברגליים. יותר נכון, בחלק התחתון של הרגליים. מוצא אותה לאחרונה מנסה להפיג את הכאב על ידי עיסוי עצמי.. לפעמים אני בעצמי מעסה את רגליה. הכל כדי שהשקט והשלווה ישובו שוב למעונינו הדל. או במילים אחרות שתתחיל להתעסק איתי במקום בכאבים התוקפים את זוג רגליה המאד יפות.
הבוקר היא סיפרה לי שאחרי הסקס של אמש היא שמה לב שהכאבים חלפו...אבל היא לא הייתה בטוחה שזה כתוצאה מהסקס או שזה סתם הצטרפות מקרים. אבל אחרי הסקס של הבוקר כשהכאבים שוב חלפו היא הבינה שיש קשר הדוק בין המקרים. אתם קולטים? לסקס איתי יש סגולות רפואיות.
יש לי רק בקשה אחת.. לא להפיץ את השמועה מעבר לפורום הנוכחי. כי אחרת תחל עליה לרגל לביתי.
עליה לרגל של כל מיני נשים הסובלות ממיחושים שונים ומשונים מילא אם הן היו רק מבקשות עיסוי עם ברכה..או עם שיר. אבל פה מדובר בסקס ואני בגילי כבר לא בנוי לעבוד בקצב כזה.
אני גם משתעשע קצת ברעיון שאחרי מותי תהיה עליה מסיבית לקברי ואצטרף לרשימה של קיברות הצדיקים.
או רופא אליל בעליל.