רונן

רונןDrums

New member
רונן

אני רוצה לשפר מהירות בידיים. למשהו יש רעיונות לתרגילים טובים? תודה

kfirshap

New member
חחחחח גדוללל

אחי תעבוד עם מטרונום=] אם תחזיק את הקצב שאתה מגן הכי מהר 2-3-4 דק'
לאט לאט תראה שיותר קל לך להחזיק את הקצב 5bpm למעלה...

רונןDrums

New member
רונן

חח אני הבנתי שהוא צחק.. אני יודע על הקטע עם המטרונום ואני עושה את זה אבל זה די משעמם ולכן שאלתי אם יש לכם רעיונות קצת יותר מעניינים. יש?

dudester

New member
הכפלות.

גם עבודה עם מטרונום אבל קצת יותר כיפית. עבור יסוד יסוד ונגן, עם הקליק: תיבה רבעים תיבה שמיניות תיבה ששעשריות תיבה 1/32 ברצף אחת אחרי השנייה, וחוזר חלילה. יש תרגיל קואורדינציה נחמד שמשפר טיים ביסודות האלה, לנגן את התרגיל יחד עם תפקיד רגליים של בוסה נובה.

pasiava

New member
נצל"ש שאלה על 1/32

היא קצת טיפשית אבל מעניין אותי
ברבעים סופרים 1 2 3 4 בשמיניות 1 + 2 + 3 + 4 + בששעשריות 1e+a 2e+a 3e+a 4e+a מה יש ב-1/32? תודה.

DRUMMERIT15

New member
חחחחחח

לדעתי שאתה מגיע כבר למצב שאתה עושה את זה, לא באמת צריך לספור, או שאולי זה מהיר מדי בשביל לספור..

לא...

כי זה מהיר מידי אין טעם בלספור כל כך הרבה.. אלא אם כן אתה בטמפו ממש נמוך אז אפשר לספור פעמים 1E+A ברבע אחד. אבל ברגיל כמו שאמרתי כדיי לשמור על הקצב סופרים את הששריות ומרגישים את האוף שלהן שזה מרגיש בעצם את החלקי 32..

WinterZ

New member
כשאתה מגיע ל-32 יש 2 אפשרויות..

הטמפו שאתה מנגן עליו (אם הוא קבוע ברוב המקצב) כנראה נמוך פי 2 מהרצוי, או שאתה לא סופר אותו ופשוט מכפיל תוך כדי ספירה של 16, הכי הגיוני לפי דעתי.

djdubon

New member
המורה הראשון שלי אמר לי ככה:

לחלק את ה1e&a לחצאים כשאתה מדבר, כלומר- wa-an, e-e, e-n, a-a. too-oo, e-e, e-n, a-a..... כמובן שזה לא שימושי כי בשביל לעשות את זה אתה צריך לנגן ממש לאט, אז פשוט לא סופרים וזהו >< ההרגשה כשמנגנים 1/32 באימונים הראשונים צריכה ליהיות כאילו אתה מדגיש את ה1/16 הראשונה כל פעם שניה (כלומר- ONE-e-&-a,2-e-&-a,3-e-&-a,4-e-&-a one-e-&-a,2-e-&-a,3-e-&-a,4-e-&-a ONE-e-&-a,2-e-&-a,3-e-&-a,4-e-&-a one-e-&-a,2-e-&-a,3-e-&-a,4-e-&-a) מקווה שהיתי ברור :ם

למעלה