הכוונה של נתניהו שתוקם וועדה שמחצית מחבריה יהיו אנשיו .ואני הקטן שואל את רונן בר.
אתה לא יודע מה היה?
אם אינך יודע ועדת חקירה ממלכתית מיותרת. הכל ברור
והכוונה של רונן בר שתקום ועדה שכולה תהיה מאנשיו.הכוונה של נתניהו שתוקם וועדה שמחצית מחבריה יהיו אנשיו .
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית מחצית מהחוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .
הרי זאת בדיוק הדרישה של נתניהו.והכוונה של רונן בר שתקום ועדה שכולה תהיה מאנשיו.
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית על החוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .
שקרן, נתניהו דורש ועדת חקירה פריטטיתהרי זאת בדיוק הדרישה של נתניהו.
בר כלל לא דורש דבר כזה.
נתניהו עושה כל דבר כדי שלא תהיה ועדת חקירה.שקרן, נתניהו דורש ועדת חקירה פריטטית
שקרןנתניהו עושה כל דבר כדי שלא תהיה ועדת חקירה.
אבל וועדת החקירה היא בעצם שתובע שיש לו סכסוך עם החשוד ויש לו אינטרס אישי שהחשוד יצא אשם ימנה את צוות החקירה כולו.הכוונה של נתניהו שתוקם וועדה שמחצית מחבריה יהיו אנשיו .
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית מחצית מהחוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .
עצם הבעיה שאתה חושב שאתה קטן ולכן מתנהג בהתאם,"כשפוט של ביבי".ואני הקטן
אני לא הנושא כאןעצם הבעיה שאתה חושב שאתה קטן ולכן מתנהג בהתאם,"כשפוט של ביבי".
יצא ככה.אני לא הנושא כאן
ועדיין אני לא הנושאיצא ככה.
זה ההתבטלות שלך גם בפני אלוהים ומי שטוענים שמבינים אותו(רבנים וכד').
לך תשתחווה לביבי שיציל אותך מהשמאלועדיין אני לא הנושא
מה שקרה בעוטף עזה ידוע, צריך לחקור מה קרה לפני זה שבפלישה תקפו אזרחים לא חמושים בבתים ולא היו חיילים שישמרו עליהם ואיך המודיעין פספס את ההכנות לפלישה ומדוע ביבי היה משוכנע שלא יהיה סבב לחימה עם החמאס.ואני הקטן שואל את רונן בר.
אתה לא יודע מה היה?
ואת זה רונן בר לא יודע?מה שקרה בעוטף עזה ידוע, צריך לחקור מה קרה לפני זה שבפלישה תקפו אזרחים לא חמושים בבתים ולא היו חיילים שישמרו עליהם ואיך המודיעין פספס את ההכנות לפלישה ומדוע ביבי היה משוכנע שלא יהיה סבב לחימה עם החמאס.
הוא יודע שביבי מימן את החמאסואני הקטן שואל את רונן בר.
אתה לא יודע מה היה?
אם הוא יודע הכל מה צריך כאן לחקור? מה הוא לא יודע?הוא יודע שביבי מימן את החמאס
סתם קשקוש פוליטי. גם בר בדבריו, כמו רוב ככל החברים כאן שדורשים אך ורק 'ועדת חקירה ממלכתית', לא הסביר אפילו ברבע משפט מדוע זאת דווקא או רק ועדה כזאת שיכולה להגיע לחקר האמת ומדוע ועדה כמו שהקואליציה מציעה לא תוכל לעשות זאת.רונן בר טוען שהדרך לדעת מה היה זו ועדת חקירה ממלכתית
ללכת הביתה ולהנות ממנעמי הפנסיה התקציבית הדשנה זה לא לקחת אחריות.אני גם קורא וגם שומע תגובות רבות לדברי רונן בר. מרביתן עוסקות בפליאה עד זעם קדוש, מאיפה החוצפה לאחראי הראשי לשבעה באוקטובר לתבוע שמישהו יחקור את הארוע הקשה הזה באופן המצוי בחוק. ואני כרגיל לאחרונה לא מפסיק להתפעל מיעילותה של מכונת התעמולה הביביסטית, פשוט יופי. ראשית הממשלה וראשה כבר נעלמו מרשימת מי שבכלל היה לו קשר לשבעה באוקטובר, זה כבר לא במסגרת לא העירו אותי או לא אמרו לי, זה כבר עבר ללא יודע על מה אתם מדברים בכלל, אתם רוצים לחקור בכיף שלכם, יופי, אני אקבע איך זה יתנהל. שנית, מה פסול בתביעת מי שאחראי וגם הודה בכך להקמת ועדה שתמצא את שותפיו לאחריות, יותר מכך את בחינת התהליכים שהביאו לשם, באופן הקבוע בחוק. אז המכונה הנזכרת יודעת גם את התביעה הזו להפוך לפשע של הדובר. עשר, פשוט עשר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.