רונן בר טוען שהדרך לדעת מה היה זו ועדת חקירה ממלכתית

marabo

Well-known member
ואני הקטן שואל את רונן בר.
אתה לא יודע מה היה?
אם אינך יודע ועדת חקירה ממלכתית מיותרת. הכל ברור

DANIAVNI

Well-known member
ואני הקטן שואל את רונן בר.
אתה לא יודע מה היה?
אם אינך יודע ועדת חקירה ממלכתית מיותרת. הכל ברור
הכוונה של נתניהו שתוקם וועדה שמחצית מחבריה יהיו אנשיו .
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית מחצית מהחוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .

marabo

Well-known member
הכוונה של נתניהו שתוקם וועדה שמחצית מחבריה יהיו אנשיו .
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית מחצית מהחוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .
והכוונה של רונן בר שתקום ועדה שכולה תהיה מאנשיו.
האם זה הגיוני ?
זה בערך כמו שבחקירה משטרתית על החוקרים בתיק יהיו מטעם הנאשם .

ortodox

Active member
אני גם קורא וגם שומע תגובות רבות לדברי רונן בר. מרביתן עוסקות בפליאה עד זעם קדוש, מאיפה החוצפה לאחראי הראשי לשבעה באוקטובר לתבוע שמישהו יחקור את הארוע הקשה הזה באופן המצוי בחוק. ואני כרגיל לאחרונה לא מפסיק להתפעל מיעילותה של מכונת התעמולה הביביסטית, פשוט יופי. ראשית הממשלה וראשה כבר נעלמו מרשימת מי שבכלל היה לו קשר לשבעה באוקטובר, זה כבר לא במסגרת לא העירו אותי או לא אמרו לי, זה כבר עבר ללא יודע על מה אתם מדברים בכלל, אתם רוצים לחקור בכיף שלכם, יופי, אני אקבע איך זה יתנהל. שנית, מה פסול בתביעת מי שאחראי וגם הודה בכך להקמת ועדה שתמצא את שותפיו לאחריות, יותר מכך את בחינת התהליכים שהביאו לשם, באופן הקבוע בחוק. אז המכונה הנזכרת יודעת גם את התביעה הזו להפוך לפשע של הדובר. עשר, פשוט עשר.

marabo

Well-known member
אני גם קורא וגם שומע תגובות רבות לדברי רונן בר. מרביתן עוסקות בפליאה עד זעם קדוש, מאיפה החוצפה לאחראי הראשי לשבעה באוקטובר לתבוע שמישהו יחקור את הארוע הקשה הזה באופן המצוי בחוק. ואני כרגיל לאחרונה לא מפסיק להתפעל מיעילותה של מכונת התעמולה הביביסטית, פשוט יופי. ראשית הממשלה וראשה כבר נעלמו מרשימת מי שבכלל היה לו קשר לשבעה באוקטובר, זה כבר לא במסגרת לא העירו אותי או לא אמרו לי, זה כבר עבר ללא יודע על מה אתם מדברים בכלל, אתם רוצים לחקור בכיף שלכם, יופי, אני אקבע איך זה יתנהל. שנית, מה פסול בתביעת מי שאחראי וגם הודה בכך להקמת ועדה שתמצא את שותפיו לאחריות, יותר מכך את בחינת התהליכים שהביאו לשם, באופן הקבוע בחוק. אז המכונה הנזכרת יודעת גם את התביעה הזו להפוך לפשע של הדובר. עשר, פשוט עשר.
ללכת הביתה ולהנות ממנעמי הפנסיה התקציבית הדשנה זה לא לקחת אחריות.
וגם ללכת הביתה הוא עשה טובה שהלך, היו צריכים להלחם איתו בבג"ץ חודשים כשהיועמשית נותנת לו גב עד שעשה טובה והלך.
אז שלפחות ישב בבית ויסתום

1ספי11

Well-known member
ללכת הביתה ולהנות ממנעמי הפנסיה התקציבית הדשנה זה לא לקחת אחריות.
וגם ללכת הביתה הוא עשה טובה שהלך, היו צריכים להלחם איתו בבג"ץ חודשים כשהיועמשית נותנת לו גב עד שעשה טובה והלך.
אז שלפחות ישב בבית ויסתום
קבלת אחריות היא קודם כל להודות באחריות
הגיע הזמן שמישהו מחברי הממשלה ייקח אחריות.

רוב הזמן נח

Well-known member
כי הרי אם נשיא העליון שמינה את עצמו לא יהיה זה שיחליט מי יהיה בוועדת החקירה, זו לא באמת תהיה וועדת חקירה אמיתית.
כי רק נשיא עליון במינוי עצמי עם עבירות בניה, יכול להקים וועדת חקירה אמיתית.

למעלה