רוני

סילחו לי יקיריי...

אולי קצת לא במקום לרשום את זה בפורום מעריצים של הזמרת העלמה רוני דואני (או משהו כזה) אבל אינכם שמים לב שעושים מכם כסף? רוני שלכם איננה זמרת מובחרת ומוכשרת היא בסך הכל גימיק שנוצר והתבשל על אש קטנה במעבדות הליקון במשך שנתיים וכעת הוא יוצא לאוויר העולם ומנהלי החברה קוצרים את פירותיהם (ארנקיכם). לא קצת פתטי להעריץ גימיק? נכון - היא יפה נכון - היא רוקדת ממש נפלא אבל היא איננה כותבת ויוצרת את המוזיקה שהיא מוכרת לכן, בתור מישהי שמציגה את עצמה כ"אמנית פופ" הייתי מצפה לקצת יותר. תפקידה היחיד של רוני בכל המערכה הוא להיות יפה ולסתום את הפה. וכל זה גורם לי לתהות... האם ערכה של המוזיקה ירד כל כך, עד שמחשיבים את העלמה דואני כ"אמנית"? האם אתם באמת מוכנים לשלם בשביל להגדיל את חשבון הבנק של מנהלי חברת הליקון?

yoooni

New member
מממ... לא הבנתי את הנקודה

הפורום נפתח למי שרוצה לדבר עליה אין לך עניין כאן? אז לא חובה להיכנס. אמנם היא לא כותבת ויוצרת את מה שראינו עד עכשיו, אבל זה לא שמישהו מכריח אותה לעשות את מה שהיא עושה. היא רוקדת שנים, והיא למדה פיתוח קול, היא מוכשרת. גם אם היא לא מקורית. וכן לדעתי המוזיקה שלה טובה והיא אמנית היא נשמעת ממש טוב מקפיצה ומככבת ברדיו נונ סטופ. זה אומר הכל. אני גם אקנה את הסינגלים שלה כי נהנתי ממנה.

זה בידיוק מה שאני עושה

מדברת עליה אני רוצה לדבר על כל המונח השטחי הזה שאתה מציג פה... "אמן". כפי שלמדתי, כפי שחונכתי, וכפי שכתוב במילון אמן הוא אדם יוצר המביע את עצמו דרך יצירותיו. האם אתה מבין את ההבדל בין ההגדרה לאמן, לבין רוני?

yoooni

New member
אני חושב שהמושג אמן

הוא מהמושגים שההגדרה המילונית שלהם לא מחייבת. כל אחד רואה את זה בדרך אחרת בעיני היא אמנית, גם אם המילון לא מציג אותה ככה.

yoooni

New member
למה לא...

אגב אם את אוהבת את הקצב שלה את יכולה להנות ממנו גם אם היא לא יצרה את הקצב בעצמה

באופן אישי - אני לא

אבל בהחלט אעריך יותר את מי שיצר את אותו הקצב , ולא את מי שניענעה את ישבנה בהתאם לו.... עד כאן להיום לילה לילה

שלום לכולם!!! ../images/Emo24.gif

שמי פיט, ואני מצטרף לרינת ולקיד לוקו לניהול הפורום- החל מהיום. אני מניח שתגובות כאלו כמו של
סגולה יהיו לנו עוד הרבה כאלה. אני מבין את הרצון של חלק מהאנשים שאם זמר מצליח בקנה מידה ארצי- אז שיהיה אמן יוצר ויעשה את הכל בעצמו. שמש סגולה מעוניינת לראות 100 אחוז כשרון, וזה מובן. אולם, בארץ אנחנו לא ממש חשופים לכל הקטע הזה של הפופ, כפי שרגילים אליו באירופה ובאמריקה, מהסיבה הפשוטה- שעד היום לא ממש היה פופ כזה בארץ (להוציא אולי את להקת מנגו שניסו לעשות את זה בסוף שנות השמונים, ואת היי פייב). אנחנו רגילים לאמני רוק ישראלי שכותבים ומתלוננים על כמה רע כאן, וכמה הם מרגישים בבעסה- וזה מילים שבאות ישר מהלב כי זה הם כתבו. אני מניח שבהליקון רצו לעשות משהו שלא נגעו בו מאז "היי פייב"- לעשות פופ אמיתי, שעושה לנו Fun, ולא מתיימר להעביר איזה מסר כבד. גם זה סוג של אמנות- כי בארץ מאד קשה לנו להתנתק מהכובד הזה. הכל חייב להיות רציני. "פופ" או אפילו "פלאסטיק פופ" היא לא מילה גסה, ומבחינתי "רוני" זה מכלול של דברים ואנשים שיוצרים לנו מוצר סופי כמו שאנחנו רואים בחו"ל ("אטומיק קיטן", "בלו", וויל יאנג). זה כייף, זה נעים בעיניים ובאוזניים, ודרך אגב- אני משוכנע שבעתיד רוני תהיה יותר מעורבת בכתיבת השירים- ממש כמו שקרה עם כל הלהקות מחו"ל שציינתי, ואפילו עם "היי פייב" בזמנו. אנחנו אוהבים פופ, ואנחנו רוצים פופ בארץ!!!!!! ורוני היא חלוצת הפופ החדשה!!
עד כאן הנאום המרגש שלי

yoooni

New member
מסכים עם כל מילה

מקווה ששמש סגולה תוכל להסתכל על זה מנקודת המבט הזאת.

MrS TiNkErBeLL

New member
אני דווקא

די מסכימה עם שמש סגולה, ואני חושבת שהיא אמרה את כל הדברים בצורה נכונה. זה פשוט לא יאמן שאנשים באמת סובלים ועוד משלמים על כל השטויות האלו. זה לא סתם גימיק, זה גימיק ידוע ומוכר. למפיקים "כותבים" (אם ככה קוראים לזה היום) אין בעיה להודות (והם כבר הודו ) שרוני היא פרוייקט שעבדו עליו הרבה כדי להכניס כסף מ"הילדים הקטנים" שביננו. אז רוני היא רקדנית מוכשרת ולמדה פיתוח קול, עם כל הכבוד באמת יש לה עוד דרך ארוכה כדי להיות מוכשרת או אפילו סתם משהו מיוחד. סופרסטאר - wtf?! הכל בסדר?.. אתם שמעתם את המילים של השיר הזה..? כן, יש לו קצב ואווו ראיתי גם את רוני באיזה ראיון לא זוכרת איפה והיא פשוט לא יודעת להתנסח היא נשמעת כמו ילדה בת 12 ולא כמו ש"סופרסטארית" קצת יותר גדולה צריכה להיות. לדעתי הכל ביזבוז, לא יכלו להשקיע את המוחות האלו שעבדו רק בשביל כסף לגרום להם לעבוד בשביל כישרון? בשביל משהו קצת יותר אמיתי מילדה בת 17 שעדיין לא בדיוק קלטה על מה היא מדברת? נ.ב אנשים באמת אני נשבעת לכם שזה לא אישי וניסיתי לגרום לזה להשמע בנימה הכי פחות תוקפת שיכולתי מצטערת אם לא הצלחתי :]

שלום.

בדרך כלל מוזיקת פופ באה לביטוי על ידי להיטים ואחר-כך הזמר או הלהקה נעלמים. אתם חושבים שרוני או הפיקיות יצליחו להשאר יותר משנתיים? ואגב רוני לא חידשה כלום היי פייב היו כאן וכן גרמו לאנשים מכובדים לכתוב להם שירים(דן תורן,קאבר ל"לחץ" של ברי סחרוף). "לא כל מה שמוכר הוא הצלחה"

MrS TiNkErBeLL

New member
אין כותרת :]

לא הבנתי את הנקוד שלך אבל בכל מקרה, ברור לכולנו שזה לא חדש אבל מה לעשות שרוני זאת ה"תופעה" האחרונה

yoooni

New member
למה אתם מתעקשים להתייחס אליה כאל

נטל או משהו שנפל עליכם בכורח אף אחד לא מכריח להאזין לה מי שרוצה מקשיב וכנראה שאם היא נהייתה תופעה כמו שאת מגדירה אותה אז יש סיבה טובה היא פשוט אהודה על אנשים.

בעידן התקשורת המפותחת שאנו חיים

בו היום היא אכן נטל מבחינתי... בכל מקום רואים תמונותיה, בכל מקום נשמע השיר הזה שלה, יש לזה מילה אחרת? מסחטת כסף

kid loco

New member
רוני

שלום לכל חברי הפורום אני רוצה להאיר כמה נקודות על רוני, בתור צד ב"פרוייקט" בפעם ראשונה בישראל הוחלט על בנייה מקצועית של כוכבת פופ. השירים לאלבום נרכשו בחו"ל לאחר האזנה למאות פוטנציאליים, ממש כמו שמקובל בעולם הפופ העולמי. ההפקה, העיבודים והתרגום נעשו בארצינו הקדושה.. להיטים רבים והפתעות עוד מחכות לכם בהמשך. המילה פופ היא לא מילת גנאי. לא כולם חייבים לאהוב את הז'אנר הזה, אבל לזלזל זה מתנשא ולא במקום. פופ היא מוסיקה שעושה טוב ונעים למיליוני אנשים בעולם מזה עשרות בשנים. .. ורוני שלנו היא דוגמא מצויינת לכך. "סופרסטאר" מושמע ומככב ברדיו, טלוויזיה, מועדונים, ברים והיכן לא.. כי הוא פשוט כיפי !! לא הכל חייב להיות מורכב ומדכא, קצת פאן וקלילות בארצינו הבעייתית מה, לא יזיק ואף יועיל. ומילה אחת על רוני עצמה. היא ילדה מקסימה, שעובדת קשה, עם לב זהב שמתנדבת לעיתים קרובות ללא אור הזרקורים. עד הפעם הבאה תעשו חיים ומי שלא נכנס לאתר המדהים שלה, אז קדימה.. www.orange.co.il/roni

DreaDLorD

New member
שמע

אני לא מזלזל וזה אבל אם ככה זה הולך בתעשיית הפופ אז ממש חבל כי ככה של מי שיש לו קול יפה וכסף יכול להתפרסם בקלות כל מה שהוא צריך לעשות זה לקנות לחנים מחו"ל לשיר את השיר המתורגם ולהתפרסם מה בסך הכל הוא עשה? מה הוא השקיע? אז כאילו מה כל כך מיוחד ברוני? זאת יכלה להיות גם מישהי אחרת לגמריי או מישהו אחר ואם מישהי אחרת מהארץ הייתה קונה את השיר והייתה מתפרסמת אז הייתם פותחים פורום בשבילה? אז סלחו לי כל הקטע הזה טיפה דפוק

yoooni

New member
אם זה כל כך קל לעשות למה לא עשו

קודם? בכל זאת הגישה שלך מזלזלת כי עד היום לא הייתה כאן רוני, כזו או אחרת. ולא חסרים אנשים עם כסף... אתה מתאר את זה כמשהו שכל כך קל לעשות. גם אם היא לא כתבה והלחינה זה הרבה עבודה.

shazz

New member
כל כך פשוט..? ממש לא !!

אם זה נראה בעיניך כל כך פשוט, אז בוא תנסה.. אין לך מושג כמה מקצועיות צריך בשביל לעשות את שלל הבחירות הנכונות, בשביל ליצור סופרסטאר..

DreaDLorD

New member
פאאק

תסלח לי אבל מה שאמרת עכשיו ממש ממש הצחיק אותי אבל אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. חחחחח צריך הרבה מקצועיות לעשות את הבחירות הנכונות!??!? אתה דפוק?! מה קובע פה? אם מישהו יודע איזה שיר לקנות או אם מישהו יודע לכתוב את השיר ואת הלחן?

למעלה