רוני

DreaDLorD

New member
ואני באמת משתדל לא להשמע מזלזל

או משהו כזה פשוט זה באמת הצחיק אותי

אמ...

לדעתי, לא כל שיר טוב חייב להיות מדכא, יש הרבה שירים קלילים וכיפיים שהזמר שכתב אותם... אמ.. יש לו כישרון. כי פשוט "רוני" (לירון), חסרת כל כישרון!!! חוץ מהקול שלה, שגם הוא לא משהו מיוחד. היא לא כותבת, לא מלחינה, ולא נעליים... כך שסבבה שאתם אוהבים ת'מוזיקה שלה, תהנו, באמת... תרקדו בסבבה. אבל רק שתדעו שכישרון- אין לה, הכל קנו לה. ומי אמר שיש דברים שאי אפשר לקנות בכסף??? יום נעים לכולם. ומשפט קצת לסיום, (היי, לירון!): ושימותו כל הקנאים!

גם נינט לא ממש מקורית בעצמה...../images/Emo128.gif

ומשום מה כולם מדברים עליה כאילו מדובר באיזה עילוי שמימי שאין כמותו...עשו ממנה יצור אלוהי טהור ותמים בעל פני מלאך יפים (אני לא אגיד שלא) ,אבל בתכלס ,אנשים, היא לא עבדה כל כך קשה כדי להגיע למעמד שהיא נמצאת בו-היא סך הכל היתה צריכה לפרלטט עם המצלמה ולשיר
. אוקיי יש לה קול יפה והיא שרה טוב ,היא רחוקה מלזייף ,אבל היא לא חידשה לנו כלום,לא יוצרת כלום, היא לא מדברת על מה שמפריע לה בעולם ,לא חושפת את עצמה בכלל,אלא כאילו משחקת תפקיד של הסינדרלה "הכפרה" הלאומית שאוהבים לאהוב,וזה עובד..
בקיצקץ היא גם, כמו
רוני
לא יוצרת, אלא רק זמרת מבצעת (המקסימום שהיא יכולה זה לכתוב..להלחין זה סיפור אחר..) , ההבדל הוא שרוני הזיעה טוב טוב בשנתיים האלה
, ואני מעריכה אותה יותר
,זה לא קל לילדה בת 17 שעוד לומדת בתיכון
,והתפקיד ש"הטילו" עליה כזמרת פופ לכל דבר דורש השקעה
,ואומץ..במיוחד שזה דבר שלא נעשה כאן לפני,ושאנשים רבים בארץ חושבים שפופ=זבל!
הרשו לי לחדש לכם, רוני היא אולי הגירסה הישראלית לבריטני ספירס
, אבל גם נינט שמשום מה מעריכים אותה יותר מדיי(יחסית למישהי שרק שרה ומחייכת,וקיבלה :גם חוזה,גם תהילת עולם,גם פירסום,גם סינגל שכתבו מקצוענים,וגם אלפי מעריצים שהולכים אחריה כי היא הופיעה בטלוויזיה, הרי לולא כוכב
נולד לא היינו יודעים מי היא היום) היא חיקוי סטייל אורית שחף ולא מישהי בעלת סגנון ייחודי!
לסיכום
רוני עבדה יותר קשה מכל הבחינות לפני שהיא שווקה לציבור הרחב, ונבנתה בהדרגה,ולכן היא ראויה יותר!

t0mer amar

New member
טוב יאללה חלאס...

להציק לרוני אתם לא אוהבים אותה עופו מהפורום תפסיקו למה מה אתם מקנאים יש כאלה שאוהבים את השירים גם עם הם קנויים וגם עם לו מה שמעריצים רוצים לשמוע זה את הקול שלה ולא את מה שהיא שרה כמובן שגם שהיא שרה זה חשוב אבל פחות או לפחות לפי דעתי ועם אתם לא אוהבים אותם אז מהר צאו צאו מהפורום הזה אף חד לא הכריח אותכם להיות כאן ומי שאוהב את הפורום הזה והוא חמוד שיפרסם אותו כי רוני לפעמים עונה כאן לשאלות מה לא שווה? רוני תוציאי כבר דיסק אני לא משתפק בסינגל!!!! זה לארמו להעליב אני פשוט לא יכול לחכות !!!(זה אמור להיוות מחמאה[!]וזהו...) ביי

פופ זה אחלה.. פשוט לא הפופ שלה

אין לי שומדבר נגד פופ זה דווקא נחמד לשמוע לפעמים.. עושה מצב רוח טוף :) א ב ל - השירים שלה זה לא פופ. זה סתם ג'אנק. אי אפשר ליצור פופ מקורי? שיצרו (מילא שהיא לא יוצרת.. אני לא מתפלאת) אומנים ישראלים?! חייבים ללכת ולקנות שיר מחו"ל!? "כי ככה מקובל בעולם". פופ זו לא מילה גסה. אבל המילים של השיר שלה, שנכתבו במקור באנגלית ותורגמו לעברית - פשוט נשמעות רע. "קוראים לי התחושה.. כתוב את זה עך דף ניר ואולי נפגש מחר" - מזה הזלזול הבוטא הזה באינטלגנציה?? אולי היא חמודה, אני לא יודעת, והיא רוקדת יפה, והיא בכלל מאוד יפה - אבל היא מסריחה מריח של מסחור. ולשיר - היא לא יודעת. רעות

חבר'ה, בואו נרגע

אין כאן תשובה נכונה או לא נכונה- ואף צד לא יצליח לשכנע אף צד. שתי הדיעות יכולות להתקיים במקביל. אוהבי הפופ והבריטני ספירס ימשיכו לאהוב פופ ובריטני ספירס אוהבי האמנים היוצרים- ימשיכו לאהוב אמנים יוצרים יש כמה סוגי זמרים בשוק, ואין מקום לריב "מה יותר טוב"... מכאן ועד "לרוני אין זכות קיום"- זאת כמובן הסחפות היסטרית. רוני היא בן אדם וכמובן יש לה זכות קיום כמו לכל אדם אחר- גם אם אנחנו לא אוהבים אותו במיוחד
כמובן שזה נורא מעניין לריב, אבל זה לא המקום. יש לנו פורום המיועד לכך

ומה אם אלא שאוהבים פופ אבל איכותי?

פופ ובריטני זה לא בהכרח הולך בצוותא.

../images/Emo23.gifכפרות עלייך שמש סגולה!!!../images/Emo23.gif

את צודקת,זו ההגדרה של אומן-יוצר משהו אמנותי חדש.
קודם כל לשם הבהרה אין לי דבר וחצי דבר נגד רוני,היא ילדה יפה ומוכשרת,יש לה קול מתוק,ולמה לא שיהיה ייצוג נשי לפופ בארץ? בכיף..
בכיף אני אומרת, ואני בטוחה במיליון אחוז שהמעריצים שלה מודעים לזה שהיא לא אמנית \זמרת יוצרת, אלא זמרת פופ מבצעת.ומספיק להם מה שהיא עושה. פייר. דבר שני,
סגולה! אני חייבת שתראי מישהייייייי מדהימה
שהיא במקרה בת דודתי הנשמה
!!! שמה צופנת,והיא שימי
:שרה
,מנגנת,רוקדת
,כותבת ומלחינה
! ונראית פיצוץ
ובן אדם כזה נדירררררררררר
כפרה עליה
ואי אני מתרגשת! טוב נירגעתי
שמתי קישור לאתר שלה כדאי לך מאוד! אהה והיא הולכת לכוכב
נולד לאודישן !!!
היא הלכה עונה שעברה גם והתקבלה, אבל לאודישן2 המפגרים(סליחה..) האלו לא השיגו אותה
אז היא לא ידעה
! אז היא הולכת שוב פעם מהתחלה
חחחח ניסחפתי
!!! בהה ביי!

יוווווו אנשים אני מצטערת אם...../images/Emo140.gif

הגזמתי פשוט אנחנו גאיייייייייים בה!!!
אבל בגלל שזה הפורום של רוני אז:
ronnie rulzzzzzzzzzzzz
בהה ביי!

יש מקום לרוני

שלום לך שמש כעקרון אני מסכים עם הקביעה שלך שהמדוברת אינה אמנית במובן של יוצרת ,אך עם זאת אני לא חושב שבריטני ספירס ועוד זמרות פופ [או כל מוזיקה] הנן יוצרות או "אומניות" אלא הן מקבלות את החומרים כבר מעובדים והן נדרשות רק לפתוח את גרונן ולענטז מול המצלמה [במקרה הרע אפשר גם לעשות אותן יפות ורקדניות ] כך שזה מקובל לדעתי בעולם להעריץ את סוג הזמרות האלו.אני בכל אופן ודאי לא רואה ביחד את הזמרים שהם יוצרים ויש להם כשרון אמיתי במוזיקה לבין אלו שלא, כ"ש שאני לא נוטה להעריץ את האחרונים,לדעתי הערצה קיימת רק בגילאים מסויימים שעדיין מסתנוורים מאוד מיופי ומכל דבר שנוצץ. אבל לדעתי בסופו של דבר אם זה עושה לאנשים מסויימים טוב אין בזה שום דבר פסול כל עוד יודעים להבחין בין הדבר האמיתי לזה שלא . בכל מקרה שמחתי להגיב כאן בראשונה

מייק ../images/Emo13.gif

גם בריטני ספירס, גם כריסטינה אגילרה ושאר זוטות פופ אינן נחשבות בעיניי לאומניות. הן נוצרו בשביל כסף, וכל עוד הן מצליחות להכניס אותו למנהלי החברות הן ישארו שם. ברגע שלא יהיו רווחיות יותר הן ישכחו כלא היו, וכבר נוכחנו לראות שדברים כאלה קרו. גם רוני, במידה שלא תהיה רווחית יותר תלך ותשקע ותגווע וגם ה'מעריצים שלה' כביכול ישכחו ממנה אחרי שיסתנוורו מיצור חדש בתחום הפופ הישראלי - וכל זה מסיבה אחת פשוטה! רוני לא הוכיחה את עצמה כאמנית, כזמרת מוכשרת או כיוצרת. היא לא יצרה לעצמה מוניטין וזה בידיוק מה שיפיל אותה. (קראו ערך בריטני ספירס)

משהו קטן על רוני:

חוץ מזה שהיא לא כתבה ולא הלחינה (ושקנו לה את כל השירים... ותרגמו אותם לעיברית), היא לא בחרה איך יהיה הוידאו-קליפ שלה, מה היא תלבש וכ'ו... היא עושה זאת בשביל שתי דברים בלבד: * פרסום. * כסף. וזה אחלה והכל... אבל... זה שאורנג, הרדיו, הטלויזיה, העיתון, ועוד... מדברים עליה נון-סטופ, זה לא כי היא זמרת טובה, זה בגלל שאבל'ה משלם להם שישמיעו את זה נון-סטופ. כל העיתונים: משלמים להם! וכנ"ל גם לרדיו ולטלויזיה. כמובן, אם אתם רוצים לשמוע מוזיקה מסוימת- תשמעו. ואם אתם רוצים להעריץ זמר מסוים- סבבה. תשמעו את המוזיקה שאתם רוצים. אבל אני חייבת להזהיר אתכם שהיה קטע קטנצ'יק באחד הגיליונות של מעריב לנוער (לא זוכרת איזה), שכתבו של"רוני" קוראים בעצם : ל י ר ו ן !!! אבל סבבה, אם אתם רוצים לשמוע אותה, תהנו, אבל רק שתדעו שאפילו השם שלה מזויף. טוב, תהנו. כי באמת המוזיקה "שלה" היא מוזיקה ממש יפה.

אישית אני חושב שזה קצת פלצנות

להגיד שהמוזיקה של רוני היא כזאת שיטחית ולא עמוקה (למרות שזה נכון) ושהיא לא יצרה אותה ואפילו המפיקים שלה לא יצרו את הלהיט הזה שלה, למרות שמבחינת הטעם המוזיקלי שלי אני משתייך כביכול ל"אניני הטעם" (שומע מטאל עם סולואים ואינטרומנטליים למיניהם) - ואל תבינו אותי לא נכון, אני לא מתנשא, זה היה בציניות. ותכל'ס, אם המוזיקה נעימה לאוזן אז מה איכפת לך מי כתב אותה - הזמרת או איזה זקן מקטמנדו אולי אני קצת סותר את עצמי כאן, אבל עם כל הכבוד לפאן, אני חושב שבכל זאת חשוב שיהיה קצת עומק בשירים, במילים. קראתי את המילים של סופרסטאר ואני חייב לציין שבשירים של מושיק עפיה יש יותר עומק. איזה מילים מטומטמות, בחיי! מה הקשר בין זה שאנשים מדברים רק על עצמם לבין זה שהיא מתאהבת באיזה כוסון באיזה מועדון? קיצר, הנקודה שלי היא שמי שרוצה לשמוע רוני שישמע, לא אכפת לי מי כתב את השירים שלה ומי כותב שירים באופן כללי, ואני גם לא מחפש מסרים בשירים באופן כללי (למרות שזה מוסיף), אבל מצד שני שיהיה קשר כלשהו בין המשפטים. עם כל הכבוד לזה שהיא כוסית ורוקדת פצצה, תוך כמה חודשים ישכחו ממנה אה, ועוד משהו: אתם יודעים שעידן יסקין, אקס הייפייב, עובד היום בחנות בגדים בשיינקין (לא זוכר איפה קראתי את זה)........... ג'יסוס, איך חולפת לה תהילת עולם.....

rm358

New member
תגידו מה הבעיה שלכם?!

מה אכפת לכם מה אנשים אחרים שומעים..!? תסיברו לי כי אני פשוט לא מצליחה להבין מה אכפת לך.. נכון- אנשים מרוויחים מזה כסף. אז..!? היא עושה לאנשים- או לילדים- או לא משנה מה- טוב, וזה מה שמוסיקה באה לעשות. רוני הזאת, גורמת לאנשים הרגשה טובה, אז מה אם היא לא כותבת את השירים או מלחינה ואז מה אם הקול שלה לא יפה או מיוחד... יש לה משהו שגורם לאנשים מסויימים להרגיש טוב, אנשים נהנים ממנה, וזהו... זה מספיק. אני גם לא מתחברת עם המוסיקה הזו- אבל זה לא משנה... זמרים לא נועדו רק בשביל להעביר איזה מסר או רגש מסויים... גם המוסיקה ה"סתמית" הזאת (בעניי) לא מזיקה לאף אחד, ואם זה עושה למישהו טוב להוציא 60 ש"ח על דיסק שלה.. או כל דבר אחר שקשור בה.. נהדר.. אין בזה שומדבר רע. למה להרוס..? אני לא מבינה את זה... יש אנשים שמתפרנסים דרך זה וזה רק טוב. אז מה אם זו לא המוסיקה הכי איכותית בעולם. עובדה שיש ביקוש לדבר הזה- שאני מודה שהוא בהחלט לא רק מוסיקה. מצטערת על ההתפרצות.

t0mer amar

New member
זהו באמת עם

לא טוב לכם אתם מוזמנים ללכת ביי :) או פשוט
מפה אז באמת ביי

למעלה