"רוני לא עונה"

רוני ועמית און כבר לא ביחד!

הם נפרדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שהמצלמות הלכו אז רוני עזבה את עמית!!! אתם חושבים שהיא עשתה את זה בשביל הפירסום??? (תענו)

לדעתי בגלל הפרסום!!

שלא ישחכו שהיא עדין כאן!!! בגלל שהיא לא מוציא דיסקים ולא כלום... אז עשו לה פרסום..(אני חושבת)

didi2006

New member
לדעתי לא פשות

זה סתם בטלוויזיה זה אף באם לא עובד כמו שחשבתי

perrinat

New member
חמודה, הם אף פעם לא היו ביחד

אז למה את מתכוונת כשאת אומרת נפרדו? מדובר בתוכנית טלויזיה ותו לא... רוני לא צריכה את הפרסום הזה, יש לה במילא... אולי מישהו אחר כן צריך את הפרסום הזה

perrinat

New member
היא לא נמחקה...

בפעם הבאה תשרשר למקום הנכון, תודה

אני מתפלא עליכם. תקראו את הפסקה

האחרונה, שבה אורלי מגיבה ותבינו למה היא לא מתקשרת אליו.

loglog

New member
ואני מתפלאת עליך.

במידה והוא באמת אמר את מה שאורלי אמרה שהוא אמר...נראה לכם שהיא היתה מתקשרת אליו אם הוא לא היה אומר דבר כזה?! היא עשתה את זה בישביל היחסי ציבור ותו לא.. ועוד דבר..הסצנה האחרונה לא נערכה במסעדה אלא ברחוב..ככה שתמוהה בעיני העניין שאורלי הזאת אומרת שנשארו רק עמית הסאונד מן והברמן לבד.. אולי תשאלו באמת את אחות של עמית שהיא מנהלת את פורום מיכאלה מה הצד של עמית בסיפור?

הסצינה האחרונה צולמה ברחוב מחוץ

למסעדה (אני מניח שהיית בקיוטו אז את יודעת על מה מדובר). נגמרו הצילומים, נכנסו חזרה למסעדה ושם קרה מה שקרה. וחבל.

perrinat

New member
אז מה הצד של עמית?

תספר לנו, זה נשמע שאתה מכיר אותו....

נכון../images/Emo70.gif

יכול להיות שהיה דייט ורוני החליטה בינה לבין עצמה עם היא רוצה אותו היא גם בכל מיני חזרות והפעות ומהתחלה לא היה לה חבר כי היא לא רצתה שיהיה לה מישהו שהיא תהיה איתו פחות זמן

למעלה