"רוני לא עונה"

../images/Emo20.gifלמה להאשים אותה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא יצא לך גם לצאת לדייט לראות שאת מסתדרת עם מישהו ואז נגמר לך החשק ממנו
את סתם מנסה להאשים אותה
ותאמיני לי שהיא לא צריכה עוד פרסום היא מופיעה כל שבוע בעיתונים,היא הנחתה את התכנית גונגל וכעת היא תנחה את מסטיק
ויש לה הופעות מדהימות
ובכל מקום רוצים אותה ושומעים את השירים שלה
נראה לך שלא מספיק לה כל זה...
(אל תשכחי שהיא דיגמנה לבננה

loglog

New member
נראה לך באמת שהיא באה לתוכנית

טלויזיה כדי למצוא דייט?! נו באמת..

daviela

New member
נראה לי שהוא בא רק בשביל הפרסום

רוני לא צריכה פרסום, היא מפורסמת גם כך

loglog

New member
אני בטוחה שהוא לא תמים כמו שגם היא

לא תמימה.. ופרסום הוא דבר חולף.. צריך להישאר כל הזמן בתודעת הציבור..

פושיק

New member
טעות טעות -תקראו טוב את הכתוב

אני בטוחה שרוני ממש לא צריכה את אביעד שימצא לה דייט. אני גם בטוחה שרוני חשבה באמת שהוא חמוד, ואולי, אם הוא לא היה פולט את השטויות שהוא פלט, היא הייתה רוצה לנסות ולהיפגש איתו לבד, בלי כל המאפרים וכל האנשים מסביב ולראות אם הוא באמת כזה חמוד. אבל מה? לא הבנתם??? היא לא פראירית, ושהיא שמעה את מה שהוא אמר היא פשוט התעצבנה, ובצדק, והבינה שהוא לא שווה אותה. ואז מה אם אחותו פה בפורום???

loglog

New member
נו זה נראה לי דבר ממש מפגר להגיד

"אני פה כדי להתפרסם" מה..הוא ילד בן 4?

yoooni

New member
זה בכלל לא קשור לגיל

הייתה לו הזדמנות פז להכניס את עצמו חטוף חיוכים לטלוויזיה... אחרי ההופעה שלו בתכנית הוא בטח מצפה שאיזה סוכן או מישהו ייצג אותו... זה ניצול של רוני, וחבל מאד שהוא נכנס לתכנית בשביל זה.

didi2006

New member
צודק!

אבל בהתחלה הוא היה ניראה לי נחמד כזה אבל למה לו לבוא בישביל הפירסום ועוד להגיד את זה מה הוא חושב שאחרי זה רוני הולכת ליצור איתו קשר? כי כמו שאני הבאנתי רוני לא מעוניינת בבחור שרוצה להיתפרסם על גבה...

loglog

New member
תסבירו לי מה היתה המטרה של רוני

להשתתף בתוכנית הזאת?

SofyTofy

New member
רוצים שאני אגיב?../images/Emo103.gif

אז אני אגיב... כן, הוא רוצה להתפרסם. לא, הוא לא בא להתפרסם על הגב של רוני. הוא רוצה (ויכול) להתפרסם בזכות עצמו, ואני לא חושבת שהוא צריך את רוני בשביל זה. הוציאו אותו בדיוק ההיפך ממה שהוא באמת, וחבל.

ירדן לדעתי

אולי עמית אחיך אבל לדעתי- אין לך מה להתרגש כי אתם המשפחה יודעים את האמת ותשמעי למשהו שבוגר ממר ב22 שנה(זקן לאללה
)- העיקר שיש לכם את התמיכה בו ואתם מאמינים לו . את מכירה כמובן את התקשטרת שהם יודעים להפוך את הנושאים מהקצה לקצה

היא פשוט עשתה ...

מעצמה צחוק כאשר יצאה לתוכנית כזו . ואם כבר הכוונות שלה היו להכיר מישהו . אז להכיר ... ולא לזרוק אותו ברגע שיש 'קאט' . היא עשתה מעצמה צחוק , וגם יצאה מה זה מגעילה ! מוסר השכל : אל תשפוט ספר לפי הכריכה ! או אל תשפוט בחורה ע"פ רמת היופי , כסף שיש לה והאופי שעליו עובדים 10 אנשים .

למעלה