רונית ראסטה

volatile

New member
תודה בן אדם

עשית לי את היום !!! (שלא היה טוב במיוחד עד עכשיו :))

הרגע חזרתי מנסיעת מבחן

עם המיקס שלך וכמה חברים. (עלאק נסיעת מבחן - קפיצה לקרנף ופאפא אלדו) ציונים גבוהים בכל התחומים! מיקס קיץ רישמי!

tomoshe

New member
מילא המיקסטייפ

שהוא טוב ומהנה (למרות שדווקא מתחיל מעצבן), אבל התמונה אח התמונה. אח.

volatile

New member
למדתי כבר מזמן

שכוסית בתמונה מובילה להורדות אוטומטיות,זה עובד כמו קסם. חוץ מזה הקונספט של המיקסים האלה בד"כ הוא סליזיות מתוחכמת, אז אני מנסה להתאים גם את התמונות , ככה כששומעים את המיקס נזכרים בתמונה של הכוסית ו... הבנת את הרעיון :)

dune d

New member
שתי שאלות

מתי התחלת לשמוע אלקטרו? לא חשבתי שאני הראה בפליליסט שלך את Justice VS Data - Past Back D.A.N.C.E או משהוא דומה לזה, כל הכבוד, אין כמו אלקטרו משובח. ואותו הדבר לגביי הגריים? ג'אסט ג'אק? תענוג לראות את השמות האלו במיקסטייפ שלך, חזק ואמץ אחי, אחלה של מיקסטייפ.

volatile

New member
תראה

להגיד שאני שומע אלקטרו בפנאן שלי בבית. לא. להגיד שאני נהנה למקסס אלקטרו, בוודאי. גריים אף פעם לא התעמקתי בעבר. הבולטימור קלאב פתח אותי לכל מני כיוונים.

RunNGun

New member
אדוני הסאבו, רבותיי חברי הפורום

(הגיע הזמן באמת להוריד במינון של ערוץ הכנסת... לרשום לעצמי) עם כל הכבוד, ידידי הג'ירף (המקסים) - לצערי הפעם (ורק הפעם!) טעית. מה רע בזה, סה"כ? כולה שיר פופ, שלא התיימר להיות שום דבר אחר (זה מה שאפילו סאבו אומר) ונועד למסיבות בסגנון חוף איכזב בואך חוף ניצנים. זה הכל. אין פה אמירה מורכבת, זה לא פאר היצירה האמנותית - נכון (יש מעט מאוד שירים ואמנים שהם פאר היצירה), אבל אם אהבת את "מסיבה" ואת "אל תשחק איתי", אני לא חושב שהשיר הזה נופל מהם בהרבה. זה החומר המוזיקלי של הקיץ, גם אני טיפוס של חורף, אבל זה המטרייה של העונה הזאת, ובתוך המטרייה (מטרייה כמו חומר, לא כמו הדבר שמגן מהגשם) השיר הזה עובד מצוין סה"כ. המבחן הבסיסי לשירים כאלה הוא "האם זה גורם לי לנוע במקומי" - והתשובה במקרה הזה היא בהחלט כן, אז השיר עובר. ושתי הערות: 1. היא לא מזכירה באופן חשוד את שורטי? 2. אהבתי את ההתכתבות עם "רוצה בנות", מה שיותר ממזכיר לי שהולכים לצאת עוד הרבה הרבה כאלה... סאבו קותי ריספקט! אבישי.

or001

New member
"חוף אכזיב בואך חוף ניצנים"?

איפה בדיוק זה יוצא חח

טוב, שמעתי, פעמיים

ולא תודה. לי אישית נשבר הזין מבחורות שאין להן קשר לראפ שעושות עלק-ראפ-עלק-סקסי. "בוא בשירותים ניתן אחד מהיר" - יופי, בדיוק מה שחסר לנו - עוד מזדיינות בנות 12 (שזה בדיוק קהל היעד של השיר הזה). מבחינת ההפקה זה חמוד, מזכיר את My humps (דווקא שיר שאני אוהב למרות כל השנאה), אבל בטח לא משהו שארצה שיטחנו לי כל היום ברדיו בקיץ הקרוב.

RunNGun

New member
אין לי התנגדות לפרובוקטיביות

קיץ זו העונה של הסקס אפיל, אין מה לעשות... אבל למה בשירותים? אולי זה בגלל שעוד לא "עשיתי את זה", נאמר, אבל זה לא קצת... בלתי סטרילי? צפוף? מסריח? קטן מדי בשביל חוויה רגשית כל כך חזקה? אף פעם לא הבנתי את הטרנד הזה...

volatile

New member
ראסמי

סקס בשירותיים הוא בדיוק כמו שהוא נשמע, מלוכלך, מיוזע וצפוף ובדרך כלל בעל ניחוחות אלכוהולים חריפים.

למעלה