רונית ראסטה

נו מה אתה לוקח את זה קשה?!

Funky Giraffe

New member
סאבו

השיר עם מעיין היה מצויין השיר עם נועה פארן היה אדיר הספיישל של קרולינה היה נפלא ג'וני הקטן עשה את זה נהדר עם מה שהקלטתם על פאס דה דאצ'י באמת, אבל באמת! שאין לי שום דבר אישי ואתה אמור כבר להבין את זה אחרי שכ"כ התחברתי לדברים אחרים שעשיתם אני לא עוד אחד מההייטרים ששורצים בפורום הזה. אין לך מושג כמה אני חולה על העבודות שלך ושל קותי, אפילו רבע שמץ... אבל פשוט מאוד התאכזבתי לשמוע אחרי שדברים שכ"כ אהבתי מכם משהו בסגנון הזה. פשוט התאכזבתי\התבאסתי\לא נהנתי לשמוע את זה, אין לי דרך אחרת להגיד את זה. אני מצטער. הפעם זה פשוט לא זה. ולא, זה לא מספיק טוב גם בשביל להזיז עם זה את התחת. אני יכול לפתוח מיקרופון, להפוך שולחנות, לסגור את ההקלטה, למקסס ולמסטר ולהגיד שזה נועד בשביל להזיז את התחת עם זה. אתם צריכים לצאת כבר מהקטע הזה שלכם שכל דבר שהוא בינוני הוא גם מספיק טוב\בסדר בשביל להזיז איתו את התחת. לא זו הדרך שבחרתי בה כשהבנתי שהמוסיקה באמת חשובה לי. נ.ב. כל מי שהולך להגיב לי תגובות נאצה - שיישרף!

volatile

New member
לא נאצה

אבל אתה מגזים בתגובות שלך. לא אהבת סבבה. שמענו בפעם הראשונה, והשנייה, והשלישית. אבל אתה מחפיש את הקטע הזה בכל הזדמנות בשבועיים מאז שהוא צץ. חלאס. ובקשר לטענה שלך, לא כל בידור הוא אמנות, הגישה הזאת שלך (ואני יודע שזה ישמע מתנשא מראש אבל הכוונה באמת לא להרים את האף) היא קיצוניות שמאופיינת אצל אנשים צעירים (ואני יודע גם אני יודע במקום הזה שלך עד גילאים אפילו יותר מאוחרים). מה שכן כשרון צריך בשביל להפיק להיטים כאלה, במיוחד בסגנונות שלא ממש זכו פה ליחס. אז מה שיש כאן זה שיר מגניב למדי ב - 130BPM (שזה המקצב של ביילה Fאנק, בולטימור קלאב וגם באיזור הגריים). לא מפתיע אותי שאתה לא אוהב את זה. אני אוהב את מעיין, בחורה חמודה והכל, אבל בכלל לא ניתן להשוות מבחינת הסגנון בין השירים האלה, וגם לא מבחינת ההגשה. את זה אהבתי יותר, כי זה חידוש ושבירת נוסחא (נוסחא מוצלחת במיוחד יש לציין) מסאבו וקוטי וזה מגניב. אני מעודד אותם וכל מישהו אחר שחושב לכיוון הזה ללכת על זה. זה כיף לרקוד, זה נשמע טוב גם בלי. ואל תתנו לכל מני תגובות קטנוניות להוריד לכם את החשק. פלג.

Funky Giraffe

New member
השם באיילה Fאנק הוא שם מבטיח

אבל בפועל אני לא מסוגל לשמוע את זה יותר מחצי דקה... בולטימור קלאב אני לא אוהב בלשון המעטה אבל גריים זה מגניב אחושרמוטה ומוסיקה שהיא בידור -לטעמי- צריכה קריטריון מינימלי כלשהו בשביל שהיא תהיה שווה משהו, ושיסלחו לי כולם, זה פשוט לא עובר את הרף. המינימום של המינימום. אתה רוצה בידור שהוא לא בהכרח אמנות? בכל מה שקשור למוסיקה שחורה שוגרהיל גאנג עשו את זה ראשונים עם ראפרז דילייט - והם עשו את זה נפלא, וכמוהם גם חצי מאנשי האולדסקול. יש בידור ויש *בידור*. ואל תנתח לי בבקשה את האופי, תעשה לי טובה, אני מכיר את עצמי מספיק טוב, תודה.

volatile

New member
מי אתה שתקבע מה זה רף מינימילי

עם כל הכבוד אף אחד לא מת ועשה אותך המבין הגדול ביותר בפורום או בארץ. תגובות כאלה רק מעוררות אנטי מוחלט אלייך ויוצרות לך מוניטין של בן אדם מתנשא. שכנראה אתה באמת כן. בכל מקרה להביע דיעה אפשר, אבל מה שהדליק אותי בהודעה שלך זה - ושיסלחו לי כולם, זה פשוט לא עובר את הרף. המינימום של המינימום. חיפשתי את המילה "לדעתי" אבל היא לא היתה בנמצא. עם כל הכבוד לך סאבו וקותי יצרו פה הרבה מוזיקה טובה. אתה יכול לא לאהוב קטע שלהם, אבל משום מה נראה לי שהידע, הניסיון המוזיקלי והבשלות שלהם בתחום גדולים ממך בכמה מידות טובות.

Funky Giraffe

New member
ממ האמת שניסחתי מקודם את אותה ההודעה

וכתבתי בה מליון פעם את המילה "לדעתי" ועוד הוספתי כאלה -= =- *** --- ___ לפני ואחרי המילה לדעתי (באמת!) כדי שלא תוכל להתעלם ממנה ואחר כך זה כבר נשמט כשהקלדתי אותה מחדש לאחר שנתקע לי המחשב (תאמין או לא , בשנת 2007 גם דברים כאלה קורים) אז קבל התנצלותי הכנה.

Psycho BuZZ

New member
הציניות הזאת לא במקום

תגיד תודה שלאנשים אכפת מהעשייה שלך ואל תתנשא במשפטים כמו "שרשרו לי כיוונים שאתם רוצים לשמוע ואני מבטיח לנסות ולספק לכל אחד מכם בדיוק את מה שהוא אוהב". אמן לא צריך להתייחס ככה לקהל. חוץ מזה, השיר מגניב וקליט. אהבתי.

volatile

New member
ננצל את ההזדמנות לתת ../images/Emo77.gif

מיקסטייפ חדש מנענע עכוזים וקיצי במיוחד מבית היוצר שלי, סלט ממוקסס (קססססס) של בולטימור קלאב (כמובן), היפ-הופ, גריים, קראנק, ראגאיי ואלקטרו. טראקליסט: 01. Crime Mob - Rock Yo Hips (Disco D Dirty Remix) 02. Just Jack - Writers Block (Plastic Little Remix) 03. The Black Ghosts - Anyway You Choose To Give It (Playgroup Remix) 04. Plastic Little - Crambodia (Pink Skull Remix) 05. רונית ראסטה - הקיץ בא 06. Kid Rolex - Pussy Pop (Lovely Chords 2 Fingers Remix) 07. Pase Rock - Sexy MF (E-MARCE‘S ”Fuckin‘ in the Shower“ Overnoise Edit) 08. Bunji Garlin & JMC Triveni - Doi Festival (Ghislain Poirier Remix) 09. Twista & Pharrell - Give It Up (Kazey & Bulldog Remix) 10. Wu-tang Clan - Wu-Tang Clan Ain‘t Nothin‘ to Fuck With (Bird Peterson Remix) 11. Mark Ronson - Stop Me (Dirty South Remix) 12. Pharoahe Monch - Body Baby (Count Of Monte Cristal & Sinden Remix) 13. Izz Thizz - Gas Skrape (Starkey Remix) 14. Justice VS Data - Past Back D.A.N.C.E. Remix אורך הנסיעה: 59:19 ניתן להורדה במיקס בלוג שלי משהו אחר כמו כן למי שעדיין לא קפץ על ההזדמנות, פרסמתי שבוע שעבר בבלוג (ופורסם אף לפני זאת ב - 101) מיקסטייפ משובח במיוחד של DJ אמיתי (כשר למהדרין) הידוע בכינויו מאג' (מסקרצ'יוריטי המשובחים). המיקסטייפ נקרא HeavyBooty והוא מלא בסקר'צים מצויינים, מעברים חלקים, ובאסים מקפיצים במיוחד. זנקו על ההזדמנות הנדירה הזו להוריד את הדבר המגניב הזה. פלג.

חולוני

New member
יא מאנייק!

כתבתי שאני מכניס את "הקיץ בא" למיקסטייפ יוני שלי (שיגיע יותר מאוחר היום או מחר בבוקר) ועכשיו הקדמת אותי! אני אכניס אותו בכל מקרה כי אני לא רוצה לוותר עליו (ואצלי זה לא ממוקסס). בקשר למיקסטייפ שלך - אני מכיר 95 אחוז מהחומרים, בחירות מעולות אחד אחד (ואני יודע מאיזה בלוג לקחת את הרמיקסים של פלסטיק ליטל ופלייגרופ
גם אני לקחתי משם) ויופי של טראקליסט בכללי. סחתיין!

volatile

New member
תראה דובי

אל תשכח מי סיפק לך את השיר מלכתחילה, בלי קשר מרגע ששמעתי אותו אני נדלקתי עליו. שנינו יודעים כמה אני אוהב את הסגנון הזה (הוא הדומיננטי ביותר בכל המיקסטייפ). כן בלוגים מוזיקלים הצילו לי את החיים. מה לעשות אני כבר לא בן 18 שיש לו זמן לחרוש על הרשת בחיפוש אחרי הקטעים המדליקים ביותר, אני מוריד בשבוע משהו כמו 300 רימיקסים וקטעים מקוריים (ופאלמס אאוט בהחלט ספק גדול בשבילי), עובר על כולם, מחפש את החמים ביותר שקולעים לי לטעם, שומר אותם ומעיף את אלה שלא אהבתי ואז ניגש ליצירת מיקסטייפ בעל גוון/כיוון מסויים. בכל מקרה אני כבר עובד ביזע ודמעות על רימיקסים משלי. זה (המיקסים עצמם) בצפר טוב בשבילי. בכל מקרה בלי קשר למכיר לא מכיר, תוריד את המיקס נבלה (תוריד לאייפוד או וואטאבר לטיול שלך) ותגיד לי מה דעתך על המעברים/חיבורים בלי קשר לבחירות. פלג.

חולוני

New member
מוריד מוריד.. ../images/Emo8.gif

לא להלחץ, אני בהחלט אקח אותו איתי לטיול, הוא קולע לטעם שלי ואין לי ספק שאני אהנה ממנו מאוד. ומסכים בקשר לבלוגים המוזיקליים, המצאה גדולה. לי אין בכלל סולסיק, אני מוריד רק מהם.

למעלה