רונית חומד

יאאא מסכנה שלי...

יאא אני לא מאמין זו דרגה של הידפקות שחשבתי שרק אני יכול להגיע אליה ... מה היית שם לבד כולך שעות על גבי שעות ??? מדריכים מרושעים אף פעם לא אהבתי את כל הצופים האלה וכל המדריכים האלה הם עושים לי בחילה... וכל זה בשביל אשדודים ועוד 10 דקות ה' ישמור ויציל... אבל לא הבנתי משהו אחד מה הבעיה היה לקחת אוטבוס מחיפה למקום של הכנס לבד ??

בבקשה, בלי רחמים

לא לקחתי אוטובוס מחיפה למקום של הכנס מכמה סיבות. ובינהם- תיאום של צוות שלח ושלי. היה להם מסלול סמוך למקום שאספו אותי משם. והיה יותר קל לקחת אותי משם. ( ככה חשבתי בהתחלה... ואז באו כל הסיבוכים... :| ) למקום הכנס בכל מקרה לא היה עוזר שהייתי באה, כי גם המשצים האילתיים לא הגיעו אליו, והייתי צריכה לפגוש אותם בשביל שנחזור יחד. אתה מבין? הכל בגלל הגשמים האלה... והתאונות... דברים לא צפויים קרו דווקא ביום של הכנס... מבאס, אבל אמיתי.

רון מה הקשר רחמים מאמי ... וסיס...

פשוט מבין איך את מרגישה אז כתבתי באמת מבאס אבל נקווה שזה לא ישפיע עלייך להחרים ת'כנס כי כמו שאת יודעת דברים כאלה קורים וחבל שתפסידי משהו שאת אוהבת זה רק בגלל שאיכפת לי אני אומר את זה. באמת תסבירי מה זה יש אנשים שלא יהיה להם את הזכות להשתתף בכנסים המופלאים שלכם

אממ...

עלה לי עכשיו משהו שאמרת מקודם... רק להבהרה- צופים ומשצים אלה 2 דברים שונים לגמרי (!). וחבל שלא הצטרפת למשצים מאוחר מידי אני מניחה... סיימת כבר י'ב- לא? ותגיד תאמת, היית הרי בבגין... איך המשצים אצלנו? איך הגיחות? שפוך P:

אממ אני לא כל כך אוהב גיחות .....

ולא בגלל דפנה או משהו דווקא אישה נחמדה עשתה לי הרבה טרמפים אני פשוט בחור עצלן וכל הטיולים האלה לא באופי שלי בכלל אני לא אוהב את המקומות האלה שלוקחים אותנו אליהם אפילו כתבתי על זה בחיבור שלי במגן ... אבל מהקצת שיצאתי הם פסדר לא משהו שאני יספר עליו לנכדים שלי בהתלהבות או משהו. חחח אני רק מצטער שלא יצאתי לג'דנע זה היה נשמע נורא כייף

ירדן נשמה

איש איש באמונתו יחיה... ושמירת נגיעה זה הרבה מעבר למה שנראה לך אלוקים חושב.... אל תחשוב בשבילו...

יודעת שזה לא קשור

אבל רציני תסבירי למה יש איסור נגיעה... בלי לעג.. זה באמת מעניין (אותי לפחות)

גם אותי זה מעניין

טוב שלא כל המשפחה שלי מצד אמא דתיים חרדיים... אבל זה עדיין מעניין אותי אף פעם לא יצא לי לשאול אותם למה לא לפורום? אולי באמת תדברי על זה? זה פורום משצים עם שיחות של משצים P:

gayyyyy

New member
חחחחחחחח

יש איזה מחלה כזו לא זוכר איך קוראים לה שאתה שוכח מה עשית לפני שנייה חח

אלצהיימר

וזה ממש לא מצחיק.... וזה לא בהכרח ששוכחים מה עשית לפני שנייה... זה מתחיל לפגוע בכל מיני חלקים במוח, אולי זיכרון לטווח קצר אולי זיכרון לטווח אורוך.. מה שבטוח זה כשזה מתגבר אתה בקושי זוכר משו...

gayyyyy

New member
אצלי זה כבר עבר תשלב

זה לא בקושי אנ לא זוכר בכלל.. חחח

וואי וואי

תקשיב זה לא מצחיק זה מחלה נוראית.. לא הייתי צוחקת על זה.. כמו שלא תאמר "יש לי סרטן כבר שנתיים"... שיהיה לך רק בריאות

למעלה