ככה יורדים על שבז חברכם? אני לא עושה את זה כבר...כבר שתי חלומות שניסיתי ממש לעשות דברים כמו הטלה אסטראלית וייצוב החלום והגברת הצלילות.. בוהו <<פורץ בבכי מזויף>>
"לפי דעתך מה שאני עושה זה לא חלימה אלא חלום צלול. אז גם אני ברשימה?" כך רשמתי לחלמן היקר. "סתום ת´פה יא תינוק.. " ענה המשורר הידוע וגילה עוד טפח מנפשו העדינה.
שבז- זה המוניתין שיצרת לך.... יקח זמן לתקן... סתם בצחוק.. בראט קאט - אולי תלך מפה כבר? אתה ממש מפגר אתה יודע.... ואני יכול לתת לך מספר של פסיכולוג טוב (כרגע בדקתי בדפי זהב בשבילך) אז לך אליו!
בראט קאט - אולי תלך מפה כבר? אתה ממש מפגר אתה יודע.... כל זמן שתגיד לי ללכת, ותקלל אותי אחזור. אני כל כך נהנה ולא יכול להפסיק. מזמן לא קיבלתי כל כך הרבה תשומת לב. הפורום הזה פשוט נהדר ובמיוחד אתה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שריר?!?!?!?!?!?!!? חלמת חלום צלול ולא סיפרת לי??? יפה... אני רואה שבנית לעצמך כאן שם של מבין בתחום.... המשך כך!
פשוט היתי בבית ספר.... ולא רציתי שמישהו יצליח להיכנס דרך השם שלי.. זה בית ספר ענק! ומאה אחוז שמישהו היה מצליח... לפעמים .. וזה קורה פעם ב- 100000 שנה.. אני יכנס משם.. פשוט היו לי היום מיליון ביטולים.. (אפילו הספקתי לקרוא רבע ספר של חלומות)