רונה הנחמדה

חלמן

New member
רונה הנחמדה

לא מכיר אותך באופן אישי אבל בגלל שאת סגל.. אז את נחמדה.. אז ככה.. במקום שסתם תתרוצצי בפורום.. יש כמה אנשים שחולמים חלומות צלולים באופן כמעט קבוע.... ניתן לך שמות.. שריר , SHABAZ (שבז) , אלון ברמן (הכינוי אלון ב) , וראיטי - (גיא) (שהוא מנהל הפורום רק כרגע הוא בגדנה..) ו... נראה לי שלא החמצתי אף אחד... אם כן אז תגידו לי... טוב.. קצת טיפים... לא כדאי לך לקחת משבז בגלל שהכל אצלו רק סקס! אלון ברמן ממש מבין .. וגם שריר מבין ומנסה כל מיני דברים עם התת מודע.. - מעניין מעוד - וגיא.. אבל חבל שהוא לא פה.. הוא יחזור עוד 3 ימים... דרך אגב יש לאלון ברמן אתר.. כדאי שתבקרי בו אם לא ביקרת.. אלון יתן את הכתובת לא זוכר בידיוק... ו... מקווה שזהו.. אז בהצלחה עם הכתבה רונה סגל! בייי

Dazed&Confused

New member
ואני....

רק אני לא חולם. אף פעם - מה לעשות? חלמן אולי תעשה משהו בנידון?

חלמן

New member
מה זה אומר לא חולם??

חולם חלומות רגילים או צלולים? אם צלולים אני יכול להרגיע אותך.. גם אני לא! חחחחחח אל תדאג.. יום שישי הזה אתה יוצא לאן שהו? כי נעשה כולם ווילד כמו בספר! אז אולי גם תבוא יהיה נחמד..

Dazed&Confused

New member
טוב אז אני ארגיע אותך...

אני כן חולם, חלומות צולולים ולא מעט..:) צחקתי קודם, כנראה שאיזהשהו חלק מטופש בתוכי נעלב מזה שלא הכנסת אותי לרשימת החולמים הקבועים... לא נורא. ווילד כמו בסדר? לא בשבילי... אני עושה לפי דרכי הפרטיות.. וחוץ מהז אני לא מסתכן אם שבז משתתף אז יכולים לקרות דברים לא נעימים.. בכול אופן תהנו :) b o a z

deep ocean

New member
המממממ גם אני חולמת חלומות

צלולים-והכל התחיל בעזרת האתר של אלון ברמן! האמת שחלמתי עד עכשיו רק כ- 3 חלומות צלולים אבל זה מכיוון שהחלטתי להפסיק את זה באופן מכוון ולא לעבוד על זה אבל הדרך שלי להיכנס אליהם הייתה לשאול את עצמי כמה פעמיים ביום האם אני חולמת או ערה. זה עבד!! :)

חלמן

New member
דרך אגב.. למה

את הפסקת לחלום חלומות צלולים ? מה רע בזה?

deep ocean

New member
אישית זה הפחיד אותי

ב-3 החלומות התעמתי עם פחדים שהטרידו אותי כל החיים שלי מצד אחד-החלומות היו אפקטיבים מצד שני-התעסקתי עם דברים שממש פחדתי להתעסק איתם כל החיים מין הסתם, עדיף להתמודד עם הכל ולא לברוח רק לא הרגשתי שבאותו הזמן יש לי מספיק כח להתמודד עם הכל אני מניחה שבקרוב אחזור לזה :)

אלון ב

New member
את פשוט עצלנית, סתם עצלנית אחת

כולנו מאד מאד מאוכזבים ממך ... מאד מאד ... אמרת לנו משהו ועכשיו את לא עומדת במילה שלך ... אז אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו איזוביי הקיר ? ( הלו זה אנחנו ). דרך אגב השיטה שלך להיכנס לחלומות צלולים נקראת בעיברית צחה "בדיקות מציאות", זו שיטה יעילה אבל מייגעת ולוקח איתה הרבה זמן עד שמגיעים לתוצאות, לא לכולם יש סבלות, את עושה את בדיקת ההגיון ( "מה ? אני חולמת עכשיו ??" ) וגם לדעתי זו הבדיקה היעילה ביותר ! ( רי בזמן חלום רוב הסיכויים שתבחיני במשהו מוזר או לא הגיוני, לעומת זאת לא בטוח שתצליחי לעוף או להעביר יד דרך קיר ) גם לך אני ממליץ להצמיד את בדיקת המציאות המופלאה הזאת לפעילויות שיגרתיות שאת עושה במשך היום - בכל פעם שאת שותה, בכל פעם שאת עוברת מחדר לחדר וקמה או מתיישבת. בקיצור מיכל אנחנו ממש מאוכזבים ממך ! את איכזבת את כולנו פה
אלון

deep ocean

New member
החלומות הצלולים שלי ../images/Emo23.gif

חהחחהחה אלון אני אוהבת אותך :) הדרך הזאת ממש לא הייתה מייגעת עשיתי אותה במשך יום שלם/יומיים ואז החלום הראשון בא עסק בפחד שיש לי חיפשתי הודעות בפורום שלי, ואז ראיתי שהיו לי בעצם 4 חלומות צלולים השלושה האחרים באו במקרה (ה- 1 וה-2 נכתבו בשם המשתמש הקודם שלי, ה-3 כתבתי בכלל בפורום דרך הלוחמים, וה- 4 כתבתי פה. בכל אופן צירפתי לינקים לכל חלום) 1. הלינק אליו מצורף בתור קישור נוסף (לא יכולתי לעשות קישור בתוך ההודעה, כי יש מקום רק ל-3 קישורים פנימיים) 2. עסק באותו הפחד 3. חלמתי שאני במגדל התאומים! זה היה ממש לאחר הפיצוץ!! 4. חלום שעסק בפחד אחר :) אתה מתוק מיכל

אלון ב

New member
נחמד נחמד ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה להגיד לך שכולנו כאן מאד מאד מאוכזבים ממך ..... יאלה תחזרי להתאמן ! שכחת כבר את כל מה שדיברנו בהתחלה ? שכחת את המטרה שלך ?? תשאלי את עצמך "אם אין אני לי, מי לי ? מי ???" ( רק את ) שיהיה לך רק טוב ממש איכזבת אותנו אלון

deep ocean

New member
חהחחהחה מה הכוונה

"אז את הפרינסס הכל ברור?" זה עורר את הסקרנות שלי :)

אה, חלמן!!!

למה לא הכנסת אותי?!?!?! גם אני חולם!!!!! מה, אני לא חלק מהפורום?!?!? נעלבתי.

bertcat

New member
ומה איתי?

לפי דעתך מה שאני עושה זה לא חלימה אלא חלום צלול. אז גם אני ברשימה?

x-bbbboyyy

New member
זה חלמן..

(זה חלמן) אני בבית ספר ורושם.. Bertcat! סתום ת´פה יא תינוק.. טל בן שחר - אתה הרבה זמן לא בפורום .. אז אני אפילו לא מכיר אותך... SORY..

למעלה