רומנטיקה?!

תתפלא!

אפשר להיות מאוד לבד, ולא כולנו בודדים. ממש לא- יש אנשים בכלל לא בודדים- טוב להם עם עצמם, יש להם קשרים אמיתיים ובריאים, יש מי שמבין אותם ודואג להם. וכן- צריך לשאוף לזה, כי מי שמסוכסכך עם עצמו ומתכחש לאני האמיתי שלו יסבול מבדידות גם אם יהיה מוקף אנשים ואפילו בתוך זוגיות.

deep ocean

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo142.gif

אפשר להיות לבד ולא להיות בודדים...

IC4

New member
ההפך הנאור מההפך של זה

כלומר לא להיות לבד ולהרגיש בודד מההרגשות הנוראיות שבעולם

מה נהיית לי פה פוליטקאי../images/Emo35.gif

זה נכון שישנם כאן כמה מזדיינים אומללים שעסוקים בלשפוט את כל העולם כל הזמן. הדרך היחידה לטפל בהם היא לשלוף את הקטןולהראות להם אותו להם אותו

מזדיינים אומללים???../images/Emo6.gif

ואני כבר מזמן יודעת- שמזדיינים הם בכלל לא אומללים... אולי תנסה את זה פעם, קסם!

deep ocean

New member
אבל היא לא דיברה עליך

במה שהיא כתבה.... ככה לפחות אני הבנתי את זה. גם דברי מוצאים מהקשרם מידי פעם...לפעמים זה כמעט עוצר אותי מלהמשיך לשתף, ואז אני אומרת מה זה משנה? או שאני פשוט מסבירה את עצמי שוב
(לרוב אני מסבירה את עצמי שוב..חה חה)

כנ"ל

ישנו שופט אחד בעולם, הלא הוא השופט הקולקטיבי, שחלקו הושתל בכל אחד מאיתנו. יש לשלוף כלפיו את הקטן הקולקטיבי שלנו ולהראות לו כמה הוא גדול.

IC4

New member
עצב הוא מחסור במשהו

עצב לא יכול להיות קיים, אם לא קיים אותו המשהו
(מנחם בגרוש)

תגובה:דברי הוצאו מהקשרם!

לגבי הכותרת: תמיד רציתי להגיד את זה... ובזמן האחרון פשוט אין לי כוח להיתוכח... הרבה פעמים אני לא מגיב כי אין לי כוח לחוסר הבנות.... (נמעס להיתפלסף על כל דבר קטן....) וחוץ מזה... המחשב שלי איטי להלאה.. וכל הודעה לוכחת טונה של זמן... ולגבי העצב...:"בחיי כל אחד ואחת מאתנו קיימת מידה כלשהי של צער. לפעמים זה בידיוק מה שמעיר אותנו."

^nurv^

New member
דיי!!

אתם הופכים את האהבה למשהו כל כך זול, וריקני, ומגעיל, ודוחה. אין לזה מטרה...זה פשוט הרגש הזה...ההיי הטבעי הזה שיותר טוב מכל דבר אחר, מה שאתה מרגיש כשהיא לידך (ואולי בעיקר מה שאתה מרגיש כשהיא כבר לא..).. בע..אני לא יודע איך להסביר, אולי כי זה פשוט משהו שבלתי אפשרי להסביר. אבל אני פשוט חייב לציין שאתם נשמעים כמו אנשים שאף פעם לא חוו באמת את הרגש הזה (מאוד יכול להיות שאני טועה, אבל ככה זה נשמע בכל אופן)

IC4

New member
אומר אדם שמאמין שאין מטרה לחיים ../images/Emo98.gif

איך שאני רואה את זה, זה ההפך ממה שאתה אומר כלומר אני מסתכל על השרשור הזה החיפוש אחר האמת שברגש הזה שנקרא אהבה אחרי שמורידים את כל חומות "מערכת היחסים" וחיים על פי הטוהר שבמילים fuck the system כמו שהילד/לטאה אומר - מהות

למעלה