רומנטיקה?!

L i z a r d

New member
לא לא...

היא הציגה את המקרים הלא רצויים שיכולים להתפתח, היא לא בעד זה... וכשדיברתי על סיבה, כתבתי בסוף שלחפש סיבה זה ריק ולא אמיתי. אז אנחנו באותה הדעה כאן

bluedragon

New member
תגובה להסכמי זוגיות

א) בולשיט... לא מתחייבים למין... אפשר להתחייב לבן אדם גם ללא מיןבדיוק כמו שאפשר לקיים יחסי מין עם בן אדם מבלי להתחייב אליו... בקשר למצבים X ן-Y מה ההבדל בין זה לבין כל חבר\ חברה\ידיד אחר ?????? אם משעמם אז תמיד אפשר ,עם קצת יצירתיות לשבור את השעמום. בכל מערכת יחסים צריך להתפשר ולהזין את הקשר אבל זה לא בהכאח אומר כל הזמן לתעל אנרגיות זמינות לבן\בת הזוג.... והכי הכי חשוב- לדעתי המפתח לזוגיות בריאה זה לא להיכנס לשיגרה ואם כן נכנסים אז מדי פעם לשבור אותה באיזושהי דרך מיוחדת....

יופיאל

New member
אהבה טהורה

אהבה זה דבר טהור אבל הרוב לא יודעים מה זה לאהוב בצורה טהורה , ולכן גם אוהבים עם האגו... וזה מה שגורם לכל הצרות. וכמו כל דבר , ככל שהאהבה יותר עוצמתית כך גם גדל המבחן שלנו - האם נתמכר להרגשה הזאת? האם נוכל לעמוד בפיתוי? האם נשתמש בכח שיש לנו לרעה? ברגע שהתשובה היא כן לאחת משאלות אלו , האהבה כבר לא טהורה , והרבה יותר קשה להתמודד עם זוגיות כשמתחילים מאבקי כוחות. לכן לפני שנכנסים לקשר , קודם כל צריך מודעות - ואז אפשר להתמודד עם הקשיים בצורה הרבה יותר טובה , וגם מלכתחילה לבחור בת זוג נכונה ולא להכנס למיטה חולה. לשם מה זוגיות?? זה הדבר הכי נפלא שקיים... וברגע שהאגו לא מפריד בין בני הזוג - קיימת אחדות אמיתית , וזה הכי קרוב לאחדות האלוהית שאנחנו יכולים להרגיש בחומר , זה חיבור מושלם בין שתי נשמות... וכך אנחנו עושים עוד דבר שמקרב אותנו לאלוהים - אנחנו יכולים ליצור חיים ביחד... האהבה תנצח!

deep ocean

New member
ההודעה שלך עשתה לי כל כך טוב

וגרמה לי לראות את הזוגיות באור אחר

יופיאל

New member
יש אהבת אמת!

יש הרבה אנשים שחושבים שזה קיים רק באגדות , אבל כמו שהרצל אמר - אם תרצו אין זו אגדה! אני ממשיך להאמין גם למרות חוויות לא תמיד קלות , אבל בסוף אני אמצא אותה... אני חושב שאם אנשים היו מבינים את המהות של אהבת אמת העולם היה נראה אחרת לגמרי ולפעמים אני חושב שאני מאחרוני האבירים הרומנטיים...

יופיאל

New member
This is my quest...

אני רוצה להוסיף שיר , שחרוט לי בראש עוד מימי ילדותי... לשיר קוראים החלום הבלתי אפשרי - מתוך המחזמר על דון קישוט. (יש אותו גם בביצוע מחודש נפלא של carter USM - משנות השמונים) The Impossible Dream To dream the impossible dream To fight the unbeatable foe To bear with unbearable sorrow To run whew the brave dare not go To right the unrightable wrong To love pure and chaste from afar To try when your arms are to weary To reach the unreachable star This is my quest, to follow the star No matter how hopeless, no matter how far To fight for the right, without question or pause To be willing to march into hell for a heavenly cause And I know, if I´ll only be true to the glorious quest That my heart lies peaceful and calm When I´m laid to my rest And the world will be better for this That one man scorned and covered with scars Still strove with his last once of courage To reach the unreachable star This is my quest, to follow the star No matter how hopeless, no matter how far To fight for the right , without question or pause And to dream the impossible dream The impossible dream The impossible dream The impossible dream

זוגיות זוגיות...../images/Emo23.gif

זה המקום להמליץ לכולם שוב (המלצתי בארבע ההסכמות) על הספר ´דרך האהבה´ של דון מיגל רואיז. תאמינו לי- אם אני ממליצה- יש חדש תחת השמש..... הספר מדבר על זוגיות בריאה- לא מתוך תלות כלשהי, איך לא להפקיד את כל אושרנו בידיו של בן הזוג, איך לאהוב את עצמנו כך שלא נחווה יחס מתעלל....אין לי כוח כעת לפרט אבל שוב פעם מומלץ!

IC4

New member
אם כבר ספרות

באופן "מקרי (לחלוטין"
) הגעתי לכרטיס אישי (שיחקתי במספרים של הלינק שיצא לי) והגעתי לציטוט: "אהבה היא היפה שבחלומות והנוראה שבסיוטים" (שייקספיר) אם כבר התחלתם שרשור אהבה, ואם כבר מצאתי את המשפט הזה

deep ocean

New member
כמה שהיא מכשפת........ ../images/Emo23.gif

כמה שהיא מטרפת...ותמיד...על סף תהום עמוקה...אבל כמה שהיא מתוקה!!!

למעלה