רומיאו בן זונה

מולוקו

New member
רומיאו בן זונה

הגורל רימה אותי , תיעתע. צמרמורת אחזתני גורל רע ואכזר, הפכפך. נמותה יחד חשבתי כרומיאו ויוליה תמותי עלי כי אין לך חיים בלעדיי. נדמה היה ששירת הים תהיה לשירת אהבתנו אבל כמו ריבוי השחפים מעל הים כך רבו ועלו תלאותינו מעצורינו מעשי ידי טובעים בים ואת אומרת שירה. שירה אחרונה לנו ולשכמותנו גורל חמרמר , אכזר ורע לא המוות יפריד בנינו כי אם הגורל האכזר הוא יקרע אותך מעלי כפי ששמואל קרע את המלכות מעל שאול.

שקספייר יכול להתהפך בקיברו

סיפורים אגדות מילים אהבות קורעת דפים רגשות מתעופפים לא עוד מחזה לא עוד שירים דיי למילים דיי לכאבים הקץ לאוהבים אותיות פורחות באוויר שחור ולבן נמהלים נמחקים קשקושים סקיצות לא גמורות קורעת מחברות מוחקת רשומות חיבור בין נשמות משתוקקות מלאות, חייות, אוהבות בוערות, משתוקקות. בא הגורל האכזר וקרע שני גופות שני אהבות השאיר נשמות מאוהבות אבודות,כואבות מוות,חורבן,תהומות משפחות מסוכסכות, ואני עם כל הכאב שבליבי לא מוצאת את עצמי בין השורות לא מוות ולא צרות רעות רק הגורל הוא הרוחש מלחמות מפריד וקורע אהבות יושבת דוממת נותנת דרור לדמעות שקספייר מיצידי יכול להתהפך בקיברו אלולא ידע מה היתה ההשלכה ל"המצאת המאה" שלו אכן גורל קורע אהבות! סלח לי שקספייר כי שאני שומעת רומיאו ישר עולה במחשבתי מכונית יפיפיה וגולייה אממממ, איזה שפתיים יש לה שחקנית מעולה עוד אשליה עוד אהבה שהתנפצה לה.........

למעלה