רומח הדרקון-הסרט

MadManIII

New member
רומח הדרקון-הסרט

כדי לעזור לסרט להתחיל הצילומים. לקחתי על עצמי את העבודה של ליהוק קסט השחקנים. גדילן-ג'וני דפ קרמון- אדווין ג'ונסון-דה רוק (מלך העקרבים) רייסטלין-אדוארד נורטון תניס-פטריק סטויארט-עם פאה כמובן (X-MEN) סער-יו ג'קמן/ויגו מורטינסון (ארגון) אלהנה-אנג'לינה ג'ולי קיטיארה-אנג'לינה ג'ולי טיקה-? חלמיש-?

אני יודע! אני יודע!!../images/Emo205.gif

אם כבר הלכנו על מתאבקים-ג'ון סינה!! הוא בול קרמון! חוץ מהקטע של שיער ארוך, ואז אפשר כבר ללכת על אדג'...

נהה

אתה שוכח, קרמון הוא לא ענק-נגד-חוקי-הפיסיקה. חוצמזה שהוא גם צריך להיות כוסון על. ובכלל-טריפל H ובאטיסטה לא הרבה יותר גדולים מאדג'.

skadi

New member
ג'ון סיינה? איכ פשוט איכ אחד גדול

אני שונאת את ג'ון סיינה הוא פשוט איכ איכ אחד גדול אבל אדג' באמת יתאים והוא גם כה סקסי.

XiluminatiX

New member
בשביל חלמיש

אני הייתי מלהק את ג'ון ראייס דיוויס (או איך שלא קוראים לו משר הטכעות ששיחק את גמלי, הוא היה גדול). certainty of death, small chance to succes, what are we waiting for?

MadManIII

New member
הוא טוב אבל...

אם יהיה בקאסט יותר מידי אנשים משר הטבעות זה יהי קיטשי

crysania

New member
wtf?! אתם רוצים שאני אתאבד????

ויגו מורטנסן בתור סער? יו ג'קמן בתור סער? אם דבר כזה יהיה אני אתאבד/ אהרוג את האידיוט המעליב מאוד שכתב את זה
אני לא מרשה לאלילי מין לשחק את סער. אני לא מרשה לסער להופיע בטלויזיה. אני לא מרשה לסער לחיות. (אוי..
קיטיארה. כמה אני מעריכה אותך). אני לא מרשה ... קיטיארה? אלהנה? חעחעחע. למה?!למה?! ): אלהנה צריכה להיות עדינה ונחושה. אנג'לינה.. עדינה.. חעחעחעחע
משעשע. (חח..ג'וני ישחק את גדילן..חח.. אהבתי)

crysania

New member
אני לא מרשה לסער להופיע בסרט):

וסער לא אמור להיות יפה. שחקן פורנו כן אמור להיות יפה. זה ניגוד נוראי.

Mystic Dragon

New member
שחקן פורנו זה לא כמו שחקנית פורנו

הוא לא צריך להיות יפה, הוא צריך להיות בעל... נתונים. וכשחושבים על זה, גם שחקנית פורנו אותו דבר, למרות שיופי זה בונוס.

Wing Chan

New member
LOL אי פעם שמעת על רון ג'רמי ?

אחד האנשים היותר מכוערים שמנים וחסרי כול יופי שתראי. והוא עושה בוחטות. שחקניות פורנו צריכות להיות יפות, שחקנים לא (אלא אם כן זה איזה סרט של הומואים).

למעלה