רומח הדרקון-הסרט

RoCKeR121

New member
הא? לא ראיתי את זה המון זמן כנראה

למרות שיש לי בבית בדיבוב לעברית(מלפני שנים אל תדאגו...) BTW whats your email dude?

Guybrush Marley

New member
אני מעדיף

לא לפרסם את האימייל שלי ככה באנטרנט.. אז קח אייסיקיו 222330229

crysania

New member
זה בסדר. הוא לא נכנס למסן... אז אתה

גם לא צריך את המספר....

עוד אחד לטאקיזיס!!

הרעה מ"בת הים הקטנה", אני לא זוכר איך קוראים לה, אבל אין אפילו ילד אחד בעולם שלא היה מסתתר כשהיו מראים אותה.

Guybrush Marley

New member
לא!!

אבל כמו שאמרתי קודם, טאקיזיס בטוח כוסית! אתה לא יכול לקחת פרה כמו הרעה הזאת מבת הים הקטנה!

crysania

New member
אבל אנחנו נקח את הרעה כשהיא יפה..

לדעתי היא מתאימה^^ צל"ש לגאון. למה פוקהונטס משחקת את סהר פז? כי לסהר פז פתאום יש שיער שחור, עור כהה, עיניים חצי מלוכסנות ופרצוף מאורך?! לא ולא. את סהר פז תשחק...נמ... אוף, איך קוראים למפגרת??? אה!!! סינדרלה^^ ואת לאורנה תשחק (אצבעונית לא יפה במיוחד והיא בגודל של אצבע..) היפהפיה הנרדמת^^ את גדילן ישחק פיטר פן^^ חעחעחעע את ג'נה תשחק הרעה מהיפהפיה הנרדמת. למרות שאין לה שיער חום וגלימות אדומות. היא פשוט נראת ממש מתאימה לדאלמר, שיהיה ג'פר (ולא רייסטלין
) חחחח ואת אריאקס ישחק קפטן הוק^^^^^^^ *אני לא מבינה כלום בדיסני.. למרות שיש לי את כל הקלטות.חעח. נכנסתי לאתר שלהם בשביל לחפש מישהו יותר מתאים לרייסטלין. אבל אין):

הו, זה נתן לי רעיון.../images/Emo54.gif

הרעה מ"היפהפיה הנרדמת" [קוראים לה מליפיסנט, אני חושבת] - טאקיזיס! היא כוסית, ורעה, ומוקפת ביצורים דמויי-דרקונים. ודאלאמר לא יכול להיות ג'פאר, כי דאלאמר אמור להיות כוסון-על וג'פאר סתם מעפן.

Guybrush Marley

New member
החמור משרק

יכול להיות גדיל, לא בגלל המראה - פשוט האישיות שלהם כמעט זהה.

crysania

New member
אין לי סיבה לחיות. אבל עוד מעט תיהי

תיהיה לי. כי אני אכיר ואני גם אהיה בה. ומה אתה מעדיף: רומח חרב ארוכה חרב קצרה סכין מיצרית סכין מטבח סכין רגיל (ובקרוב גרזנים וקילשון) תבחר. למרות שבכל זאת אני חושבת שאני אשתמש בעפרון שפיצי ככלי הרג. אבל לא משנה...

someboddy

New member
תהיה לך קצת בעיה

להכניס רומח לברומה. או קלשון. בכל אופן, אני תמיד רציתי למות בקרב חרבות נגד סמוראי מרושע.

crysania

New member
../images/Emo4.gif אבל אני לא סמוראי.

מתאים שבחורה תהרוג אותך??? מועחעחעחעחע

someboddy

New member
צפונית לעיר הקיסרית

ממש מתחת למקדש קלאוד רולר. יוצאים מהשער הצפון מזרחי של קורול, ועוקבים אחרי הדרך עד שמגיעים למזלג ממש צפונית לעיר הקיסרית. משם ממשיכים צפונה עד שמגיעים לעוד מזלג, שבו פונים מערבה. ממשיכים עוד קצת ומגיעים לברומה.

למעלה