רק לי זה נדמה
שאתה נשמע כמו ילד בן 12 בסיכום שלך? "רע זה יותר מגניב"? סליחה, אבל להיות מגניב זה לא הרעיון בדמות, בכל דמות.(ואני מתכוון למספר הפעמים הרב שאמרת "מגניב" ו"לא מגניב") בכל מקרה אתחיל בתגובתי: *עד כמה שיש דמיון בין שרה"ט ורה"ד בקטע של פיזבן, זה שונה לחלוטין. גנדלך כל הספר מנופח במיליון שמות, ובכל השמות הוא עדיין אותו האדם. פיזבן לעומתו הוא אדם, או שמא אומר "יצור", שונה מאוד מפלדין, שלמרות שהוא הוא עצמו. ההתנהגות שלהם שונה לחלוטין, הגישה, ומה לא בעצם. דבר שני- אם אתה אומר שהקטע כשפלדין מתגלה הוא הכי טוב בספרים, אתה ממש עלוב. זה היה אחד הקטעים הפחות טובים של הספר, חסרים את תחושת ההדר המלכותי שאמורה להווצר עם התגלותו של אל. *דלמאר ורייסטלין שונים לחלוטין, אבל ל-ח-ל-ו-ט-י-ן. *קטע ההקרבה של סער הוא חסר כשרון? טוב, אז כנראה הפגם הוא בי, כי הקטע הזה הוא אחד משני הדברים היחידים בחיי שגרמו לי להזיל דמעה. *בקשר לקטע שאמרת כשבאים אויבים- מה שעשית זה לקחת וחיברת את כל האפשרויות שהיו(רייסט סירב מקסימום פעמיים להטיל כישוף מעייפות, תאניס הציע מקס´ פעמיים לברוח, וכד´ על השאר) לסיטואציה אחת. *סליחה שוייס והיקמן לא מורחים כל נוף ונוף, או במקרה הזה קרב, על מאות עמודים...הם מצידם לא כתבו את הספרים כדי להרדים אנשים עם בעיות של חוסר שינה. *EXCUSE ME? לא סליחה, הרי אף אחד לא אמור למות בדרך...כמובן, הנוסחה היא שהטוב מנצח אולטימטיבית. אז אני מצטער עם וייס והיקמן שילבו קצת מציאותיות בספרים שלהם ולא כתבו אגדה חסרת תכלית(מישהו אמר שה"ט?). *זה שמעניין אותך רק רייסטלין, לא מעניין את העולם. ההתרחשויות לא סובבות אותו. אז הוא היה הגורם המרכזי בניצחון. אבל בלי עזרת טאניס הוא היה ממשיך להיות עבד. *אה, כמובן, הספר הרבה יותר מעניין כשיש לך מישהו שיכול לעשות מה שבא לו לכל אחד(מישהו אמר גנדלף?). ובכן תסלח להיקמן ווייס על שהם לא עשו אף דמות שקופה שיש לה כוח אינסופי(מישהו אמר גנדלף עוד הפעם?), אלא עשו את ספריהם אנושיים במקצת. *סער הציל את העולם, וזאת עובדה. אם לא היו "מקריבים" כמו שאתה אומר, אז לא היה נצחון. לא בכל הספרים כל מה שצריך לעשות זה לעבור חצי עולם ולזרוק טבעת להר געש כדי לנצח. *דווקא איכפת לי מאוד ממה שקורה בקרין, וכן חבל לי על הדמויות, סער במיוחד. *פחחח...מצאת מה להשוות...אתה פאטתי...רואים שאתה קראת את הספרים משתי סיבות: אחת היא למצוא דמיון לשר הטבעות, שזה אפשר למצוא בכל ספר פנטסיה ובין כל ספרי פנטסיה, והשניה לבדוק ולהתמקד על הדמות המגניבה הזאת שכולם מדברים עליה(רייסטלין, לייק דא). ובכן אני אגיד לך שהוא לא הדמות הכי טובה, אם כי הוא הכי מושקע.