רולק באק?!!

shlomii41

New member
רולק באק?!!

שלום,שוב היה רול באק בסקניה! וזה ממש מעצבן! מה לעשות? לאיזה שרת כדאי לעבור? כי יש לי שם את האוון רמה 38 וארן רמה 23 וגם הדואל בליידר,ואני רוצה לשאול,אם העברתי את כל השיקויים שלי משחקם אחד לאחר אז הם נמחקו? מה קרה להם?

חזרו לשחקן הרשון שהיה בהם

אתה ברמה נמוכה לכן הייתי ממליצה לך להתחיל מחדש בברה וכך אנחנו גם נוכל לעזור לך (רוב האנשים פה משחקים בברה...)

shlomii41

New member
אבל

הכסף שלי והכל הם בסקניה,ואני לא יודע אם אנשים פה ירצו להביא לי כסף או דברים טובים כדי שאוכל להסתדר....

shlomii41

New member
מצוין!

תודה לך,איפה ניפגש?אני אפתח את השחקן שלי עכשיו,מה אתה חושב כדאי לי? את הדואל בלייד או משהו אחר? ואני בדרך כלל פותח שחקנים בנות בגלל שבנים לפעמים מביאים להן כסף ודברים,נכון לא?

לא מחייב...

לי אישית יש ציוד לקוסמות בנות אם תפתח קוסמת אבל בחר מה שנוח לך (יתאים גם לאוון..)

shlomii41

New member
מגניב!

אז מה כדאי? לפתוח קוסמת רגילה או סיגנוס? אבל חיזקו את הקוסמים הרגילים נכון? ואוון יש לי כבר בסקניה רמה 38 אבל אני צריך את הnx בשביל לשחק איתו וזה לא שווה,מה כדאי?

Guid

New member
עדיף דמות שלא צריך NX בשבילה.

אז לדעתי אל תחשוב בכלל על דואל בלייד או איוואן. דמויות רגילות זה הכי טוב לדעתי. איזו דמות? זו כבר בחירה שלך...

shlomii41

New member
אבל הם טובות

וגם שמעתי שהדואל בלייד לא צריך הרבה nx ושגם זה לסקילים לא מי יודע מה,כמובן שאני לא יודע. אני תמיד אהבתי את הסקיל הזה של הקוסמים שבהתחלתה שאתה בגינר ואתה מגיע למקום הזה שיש את כל אלה שהופכים אותך לעבודה ראשונה,אז יש אצל הקוסם את הסקיל שהוא בצבע צהוב והוא מוריד מלא,איזה עבודה זאת? אבל איפה אני אפגוש אותך שתוכל להביא לי.... ויש לי כובע לקוסם לרמה 80 אבל זה בסקניה

Guid

New member
לא יודע מה אתך,

אבל אני מעדיף דמות מושלמת ולא דמות שבגלל שאין לי NX חסרים לה סקילים.

shlomii41

New member
טוב

אוקי,אז מי שהציע לי את הבגדים לקוסם,איפה אנחנו נפגשים? והחלטתי להתחיל שחקן שיהיה קוסם סיגנוס האש,כי הוא טוב מאוד ויש לו דמאג' גבוה! ומי שהציע לי את הכסף להתחלה איפה אנחנו ניפגש?

למעלה