הוא כבר תפוס :X
R RaVeN IYI New member 4/12/05 #21 בלע >.> אזאז.. רייבן להיות סגידע 3: נכוע שרייבן סגידע לא להיות תפוס? >.> סתם, אני על סמים.. אפלאפל.. >.> רייבן להיות מישהו !!
בלע >.> אזאז.. רייבן להיות סגידע 3: נכוע שרייבן סגידע לא להיות תפוס? >.> סתם, אני על סמים.. אפלאפל.. >.> רייבן להיות מישהו !!
G Goggle Girl New member 4/12/05 #20 נו אז זוג רנדומלי? הא הא? D: זו השעה וכמות הסוגר שפמפמתי לעצמי קודם במרתון בליץ' אצל חברה שלי XD
R RaVeN IYI New member 4/12/05 #22 רייבן להיות הבאד גאי החדש P: היא להמציא לו אופי והיא לצייר אותו שווהשווה כדי שכולם לסגוד לו 3: קע? P:
רייבן להיות הבאד גאי החדש P: היא להמציא לו אופי והיא לצייר אותו שווהשווה כדי שכולם לסגוד לו 3: קע? P:
G Goggle Girl New member 4/12/05 #25 בכיף D: יש לי אפילו קונספט חצי מוכן שהיה אמור להיות פיק אבל יותר מדי סתירות עם העלילה עלו X3 אני עכשיו חייבת ללכת לישון אבל מחר אני אשלח לך הכל בפרטי אחרי עידכון לפי העלילה, קיי קיי? בינתיים תעלי על איזה רעיון לבישי אנגסטי עצבני כזה 3:< זה אפילו קו עלילה שילך יופי בעולם האמיתי D:
בכיף D: יש לי אפילו קונספט חצי מוכן שהיה אמור להיות פיק אבל יותר מדי סתירות עם העלילה עלו X3 אני עכשיו חייבת ללכת לישון אבל מחר אני אשלח לך הכל בפרטי אחרי עידכון לפי העלילה, קיי קיי? בינתיים תעלי על איזה רעיון לבישי אנגסטי עצבני כזה 3:< זה אפילו קו עלילה שילך יופי בעולם האמיתי D:
R RaVeN IYI New member 4/12/05 #26 קול 3: רייבן להתחיל לצייר בישי ברגע שהיא להגיע למיטה שלה P: ומה את לאמור, שיער שחור או שיער בצבע הזוי? P:
קול 3: רייבן להתחיל לצייר בישי ברגע שהיא להגיע למיטה שלה P: ומה את לאמור, שיער שחור או שיער בצבע הזוי? P:
K KiaritChan New member 4/12/05 #36 נמ. יאצ'ירו והולואיצ'י. כי פאפי פייס זה תמידעובד.המביןיבין D: מוהאהאהאהא.