רולפליי!!!11
הדיון הקודם הוביל לריבים מיותרים!11אחדאחד הפורום שלנו, עד כה הסתדר מעולה, כולנו חברים טובים, מאוחדים ושלא כמו בפורומים אחרים, מאוד מאוחדים ומקבלים כל אחד בידיים פתוחות. נאמר משפט והתחיל ריב, ואני מסיים את הריב הזה ומתחיל מחדש את מטרת הדיון. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו שנית (מצטער שאני נשמע רציני, אבל אני באמת אוהב את כולכם *חיבוק* ואני לא רוצה שיהיו פה ריבים מיותרים, ופילוג לקבוצות וכל מה שקורה במקומות אחרים S
-------------------------------------------------------------------- Neon taichou ועדי {גוגל גירל, למי שלא יודע 3>} התחילו רולפליי של בליץ' במסנ, והם לא חושבות שהוא ישרוד הרבה אם הם לא ישיגו עוד דמויות. עוד דמויות משמע עוד אנשים, כי לשחק עשר דמויות כל אחד זה מבאס. D: לעילגים מביניכם שלא יודעים מה זה, רולפליי זה כאילו כתיבת פאנפיק משותף, כשכל אחד אחראי על דמות או שתיים. הרולפליי הזה יהיה רציני. הרולפליי מתרחש אחרי שרוקיה חוזרת לעולם האמיתי עם איצ'י, אבל הוא ~לא~ מקביל למנגה בגלל שעדי רואה את האנימה. מהסיבה הזאת, יש לנו צורך דחוף בבאד-גאי חדש. אם למישהו יש הצעות, נשמח לשמוע. מי שיש להם בינתיים: איצ'יגו (עדי) רוקיה (Neon taichou) אוריהימה (עדי, אבל לא ממש אכפת לה לתת אותה למישהו אחר) יורואיצ'י (Neon taichou) אם מישהו מעוניין, אנא כתבו פה. ואם לא... -Neon taichou תאיים עליכם בחציל-
הדיון הקודם הוביל לריבים מיותרים!11אחדאחד הפורום שלנו, עד כה הסתדר מעולה, כולנו חברים טובים, מאוחדים ושלא כמו בפורומים אחרים, מאוד מאוחדים ומקבלים כל אחד בידיים פתוחות. נאמר משפט והתחיל ריב, ואני מסיים את הריב הזה ומתחיל מחדש את מטרת הדיון. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו שנית (מצטער שאני נשמע רציני, אבל אני באמת אוהב את כולכם *חיבוק* ואני לא רוצה שיהיו פה ריבים מיותרים, ופילוג לקבוצות וכל מה שקורה במקומות אחרים S