רולנטי רק למחר...

®NuLy®

New member
ייאאא תודה לכולם!!!

אתם כל כך חמודים

SAMAR

New member
ההההההההההההההההההההההה

יום יומולדת, היום יומולדת היום יומולדת לגל וארתור!!!!! פאק יו אול, אני פותחת בזאת שירשור מזל"ט!!!! אז היום יומולדת לארתור [בן 16?] יומולדת לגל [15?] יומולדת ללני קרביץ [אין לי שמץ...] אז....מזל טוב!!!!!!!!!!
הרבה אושר עושר בריאות ועוד דברים... חיים יפים, אין מוח אין דאגות פה קבור הכלב...ו.....שפע ברכות ואיחולים! לבביים!!! לאב יה אול [חוץ מלני, אותו אני לא אוהבת]
וזהו.....ל"ג בעומר מצויין!!!!
חיים קסומים!!!

Lp Fairy

New member
מזל טוב!!!!!!!

טוב אני די גרועה בברכות יומולדת..חחח אז... Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthdat Arthor and Gal (סורי אם לא כותבים את זה ככה..חחחח) Happy birthday to you!!! אין אין אין חגיגה....בלי בלי בלי בלי עוגה... אז.....איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה..? חחח רק התעוררתי אז שכחתי כמה שירים..אז בכול מקרה..מזלט לשניכם!!! וארתור..אם אתה בן 16...אז שיהיה לך Sweet Sixteen גל...15!!! את יכולה לעלות במעלית.לגמרי לבד!!!! וווייי היייי..חחח

Happy birthday ../images/Emo13.gif

עד 12000! אויש אני לא טובע בברכות אז, רק תהיו בריאים ובלעבלעבלע חע.

לינקנית

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

גל נשמה מזל טוב שהיו לך חיים מאושרים נשמה מזל טוב עד 1220 ושכל משאלותיך יתגשמו (דוגמא:להיתחתן עם ארתור ולעשות המון ארתורים=]) ומזל טוב גם לךךךךךךךךךךךךךך ארתורררררררררר ארתור:גל נשמה האם תרצי להיות אישתי גל:ברור שכן אהובייייייייייייייייי

crZy

New member
Happy birthday !!!!!!!!!!!!!!

ארתור וגללללל שיהיה לכם אחלה יומולדת והמון מזל טובבבבבבב
Happy birthday:)
וכמובן תהנו בל"ג בעומר!

walk alone

New member
יומולדת שמחחחחחחחח

שפע ברכות ואיחוליים לבבים אושר שמחה אהבה בלע בלע היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לגל וארתור חג להם שמח וזר להם פורח היום יומולדת לגל וארתור!!! מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!!!!!!

amy lee 4 life

New member
גלווווווווווווווווווווווווווווווושש

הקדימו אותי!! לא נורא שיהיה לך מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב!! עד 98569834658465984568746267565543546478 שנה ועוד ועוד.... אוהבת המונים! שרה

giant G

New member
ארתור וגלוששששש

שניים מהאנשים שאני הכי אוהב בפורום הזה ארתור-אתה הבחור שהכי פנאני לדבר איתו אין עליך אחי הציניות שלך הירידות שלך הבדיחות שלך (מפגש פורום להלן)אחד מהאנשים הכי משעשעים שאני מכיר וכמובן שומע מוזיקה בת זונה!!! גלושששש-הארוכה והחמדמדה שלנו כל הפורום מת עלייך בובלה את מצחיקה משעשעת למרות שפחדת מסמר וממני במפגשון הקטן שעשינו בירושלים עדיין את אחלה P: שתזכי למצוות ושתגיעי לגיל מצוות :)

SAMAR

New member
אני רוצחת...

איך לא תפחד? חחחח, מזל"ט!!!
גל, שימי לב לחתימה!!!!

SAMAR

New member
איטס אלייייייייב!!!!!!!!

חחחחח, יומולדת שמיח לארתור וגל!!!![שוב]

SAMAR

New member
ביצעתי בג'ימי את זממי...

אבל זה לא אומר שסיימתי ואפשר להחזיר את הבלונדה....

®NuLy®

New member
היא כבר מתה...

מי יכול לשרוד באולפן הקלטות של בריטני ספירס?!

®NuLy®

New member
חחחחחחחחחחח

אבל לא אני פחדתי זאת הייתה מעיין!! שגם לה יש היום יומולדת

למעלה