רולנטי רק למחר...

miss evil

New member
רולנטי רק למחר...

הייתי חייבת להגיד לארתור מזל טוב. המחשב שלי שבק חיים ויש לי אפשרות רק היום ליכתוב, אז: מזל טוב אתרור!! שיהיה לך יום הולדת שמח.. הרבה בריאות וכושר. מאחלת לך שתלמד להעריך את עצמך ולכבד את עצמך. אולי אפילו תגלה שאתה שווה משו. ומי יודע אולי אפילו תיתבגר עם השנים מאחלת מכל הלב. נדיה :)

לינקנית

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב ארתורוששששששששששששששששששששששש
היום יום הולדת היום יום הולדת לארתורררר חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לארתורררר חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לאר-ת-ו-ר
מואהההההההההההההה
___ ___ ^( * )^ * * * * * * * ******************* ****** * * ****** * * * * * * * ****** * * * * * ****** * ****** *****

loligoth

New member
../images/Emo54.gifללללאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אני רציתי לפתוח.. :[ חח ארטיק, בנאדם מקסים שכמותך... מזל טוב. יום הולדת שמח מותק. כמו שנדיה אמרה, הלוואי ותלמד להעריך את עצמך קצת... אתה מדהים. מדהים... חבל שאתה לא חושב ככה... הלוואי ותסלח לי...

נעמה D

New member
ארתור מותק

יום הולדת שמייח!!!!!!!!!!! המון המון מזל טוב!!!!!!! עד 120 שנים מאושרות ומלאות בטוב!!! ואתה באמת מקסים כמו שאמרו כאן כולם!!! נעמה....

מזל טובבבבבב../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת מצוייןןןןןןן!!!

LuCy is back

New member
היומהולדת מחר.. אבל..

אם נדיה כבר פה וכותבת לך מזל טוב אז שיהיה לך מחר!!! מזל טוב.. תהנה לך.. הכי חשוב שתלמד לכבד את עצמך וגם אחרים.. מקווה שיעברו לך מצבי הרוח... תוריד את החסימות מליבך.. סשה :)

®NuLy®

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ארתור!!!! 26.5 תאריך שולטטט!! אמממ בן כמה אתה בכלל?!

pookacha1

New member
ארתור!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב חמוד שישלי!!!
מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crZy

New member
גל וארתור!!!!!!! =)

יומולדת שמחחחחח
המון מזלטובבבבבבבב
אני לא טובה בברכות אז רק שיהיה לכם אחלה יומולדת =)
אוהבתותכם

LunaticPark

New member
מזל טוב לך בן אדם...!עד 17!

:[ בע עלי אבל בכל זאת תודה אנשים טובים שכמותכם :]מואה קטנה לכם =]

מזל טוב :] לשניכם. תסלחו אבל אני

לא ממש טובה בקטע הזה =/ אממ.. עד 120, המון מזל טוב ותהנו (?)

נעמה D

New member
נולי מאמי

גם לך יומולדת שמח!! המון שמחה בחיים!!! עד 120 שנים שמלאות רק בטוב!!! ואנשים הצלחנו להוציא מארתור מואה קטנה!!!!! ארתור יו אר דה מן!!!!!!!!! ויי לאב יו!!!!!!!!!

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב לארתור../images/Emo41.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדת ה..? הרבה אושר,עושר,כושר,יושר,הצלחה,בריאות וכל מה שרק תחפוץ בו!!!! יום הולדת בל"ג בעומר זה מגניב לאאלה אז תחגוג כמו שצריך וספר חוויות באהבה
מהילית הכחולה

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב לגלי../images/Emo41.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם המון מזל טובים וברכות שיהיו לך רק הצלחות בחיים ושיקרו לך רק דברים טובים שתמיד תעשי מה שאת אוהבת ושתצליחי במה שתרצי תמיד תאמיני במה שאת עושה ותמשיכי לשמוע לינקין פארק כי הם שולטים!!! ושוב המוווווווווווווווווווווון מזל טוב ושתיחי עד מאה כבת 20 אוהבת
, הילית הכחולה

למעלה