רוכב כביש נהרג!!!

כביש בגין אמנם אינו מהיר

מפני שכביש עירוני אינו יכול להיות מהיר ! ברובו מוגבל ל80 קמ"ש. ובחלקו העובר בתוך העיר אף מוצבים תמרורים האוסרים כניסה לאופניים והולכי רגל.

Infin1ty

New member
אולי לא מאמינים לנהג שהרוכב סטה

ולכן בודקים אם יש עדים שראו בבירור מה קרה. גם לי קרה מקרה שסטיתי לנתיב כי נפלה לי השרשרת בלי לשים לב ואיבדתי שליטה על האופניים, למזלי הכלי רכב היחידי שעבר לידי היה אופנוע והוא קלט אותי מרחוק שאני לא יציב.

spinner5

New member
אפרופו סטייה...

לפני כחודש נסעתי מנחשון ללטרון ובכביש היכן שיש מלבני בטון, נכנסתי לחריץ ופשוט בשניה עפתי לנתיב הראשון כאשר אופני האהובות עפו לנתיב השני, בדיעבד אם היו מכוניות אז...

ItsikH

Member
בעיה ידועה שדובר בה רבות אני רכבתי שם עם חבר וכף רגלי השמאלית (לא הסרט) נכנסה לתוך הגלגל שלו כשאיבד שליטה - במזל זה נגמר בכמה שפיצים שבורים בלבד. שוב נזכיר למי שרוכב שם - להזהר מהחריץ שבין הבטון לבין השוליים.

trainer111

New member
תנחומי למשפחה......עצוב מאד...רכבתי

מספר פעמים על דרך בגין בירושליים, באמצע השבוע זה גיהנום, כביש מהיר, עמוס, ולמעשה הוא כמו נתיבי איילון של ירושליים........הפעמים היחידות שסביר לרכוב שם זה בשבתות, וגם אז לא הייתי אומר שזה בטוח במיוחד.............יום העצמאות זה לא שבת ולא חול, לא הייתי שם היום אבל אני בטוח שהתנועה היתה רבה............ לא משנות הסיבות לתאונה, את יואל גרוסמן זל זה לא יחזיר אלינו.

ItsikH

Member
וגם אם סטה מנסיוני גם באיבוד שליטה לא סוטים בבת אחת לאמצע הנתיב השמאלי. לא מן הנמנע שהרוכב סטה, למשל, בגלל מכשול, והנהג התעלם מהאפשרות הזו. זה החינוך שכולנו מדברים עליו: כל עוד לא הסברנו לנהג שזה עלול לקרות, איך יוכל לדעת? ובל נשכח שנהגים "גונבים" את השוליים כדבר שבשגרה. הצמדו לימין!

ilan ab

New member
מהפורום השכן ../images/Emo16.gif

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=521

BarbieS

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תנחומים למשפחה

tupizo

New member
טרגדיה נוראית

כמעט כל רכיבה על אופני כביש היא בבחינת "כמעט ונפגע" וכולכם מכירים את זה.הנהג הישראלי הוא מסוכן והוא מסכן אותנו יום יום. חבר'ה תהיו ערניים ברכיבה שלכם ותשתדלו להתרחק מכבישים בעייתיים.

חייםאבג

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אגב, אני רואה בשירשור שמדברים על כך שאולי הרוכב סטה לתוך הנתיב. אומרים גם שאין עדים. אז מי אמר שהוא סטה? הנהג הפוגע...?!

למעלה