רוכב כביש נהרג!!!

weinat

New member
רוכב כביש נהרג!!!

הרגע הודיעו בחדשות שרוכב כביש נהרג לא שמעתי עוד פרטים מישהו יודע? אוי ואבוי...

ORGANICfood

New member
הרבה

הרבה חלאות בכביש טמבלים חסרי ריכוז וחסרי לב ...כנראה שכולנו נצתרך להזהר שבעתיים !! כי לא עושה רושם שהעזרה תבוא מהממשלה או מצד הנהגים .......

יעקב 471

New member
../images/Emo16.gif

היה עכשיו החדשות . אופני כביש צהובות מרוסקות, ועוד משפחה מרוסקת גם.

../images/Emo16.gifכמה מפלצות ממונעות ראינו הבוקר

הנהג הישראלי הבוקר היה יותר מופרע, פזיז ובהמי מהרגיל. אינני יודע האם זו אווירת החג, האלכוהול וחוסר השינה או הכל ביחד. חווינו היום יותר מפעם אחת שלל מצבים מסוכנים, הגדיל לעשות רכב מסחרי שטס לתוך מחלף לוד מהכביש המהיר ללא שיתייחס או ישים לב אלינו ולסימונים ולניפנופים הרחבים שלנו, או לתמרור האזהרה. נאלצתי לשאוג לחברי שלא יזוז מקו הרכיבה שלו כי תיכף מישהו עוקף אותו במהירות מסחררת מימין! אחריו התכבדנו בעוד משוגע אחד חסר סבלנות, שהופגז בקבוק שתיה מחברי לקבוצה, ולו הבקבוק שלי לא היה ריק היה חוטף גם אותו. זוועה!

../images/Emo16.gif

spinner5

New member
הנהגים הטפשים מיהרו לתפוס...

מקומות למנגל כבר מ 7 בבוקר... ובתחרות הזאת היום לא לקחו שבויים.

simon bolivar

New member
yoel grossman

from jerusalem the funeral in givat shaul tonight 2100 i be there he was a good person happy got a nice family know because a mistake hes not whith us any more

gnh23

New member
כואב הלב, אבל אל תשפטו את הנהג

לפי YNET, יתכן כי התאונה נבעה מסטיה של הרוכב למרכז הכביש. נכון שמסוכן לרכוב בארץ, אבל הכביש הוא לא שלנו ואנו החלשים שם, לכן ניזהר ולא נסמוך על אחרים. אני נדרסתי לפני מספר חודשים ע"י נהג לא זהיר, ואם לא הייתי בחיים היום, זה היה משפיע רק על אותו נהג, וזהו!!! אין סיכוי שנחנך את נהגי הארץ, לכן ריכבו בזהירות מקסימלית, ודאגו לפחות את החלק שלכם למלא.

alalal

New member
../images/Emo16.gif כואב הלב

תנחומים למשפחה. איזה אסון נפל עליהם ביום חג.

aabramovich

New member
מי אשם? יש עדים?

מתוך YNET: "רוכב אופניים כבן 55 נהרג היום (ד') מפגיעת מכונית בכביש בגין צפון, בין עטרות לרמות בצפון ירושלים. הרוכב נפצע באורח קשה מאוד ולאחר פעולות החייאה ממושכות נאלצו צוותי מד"א לקבוע את מותו. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי ככל הנראה רוכב האופניים סטה מסיבה לא ברורה מהשוליים למרכז הכביש ואז נפגע מהמכונית. במשטרת ירושלים מבקשים מעדי ראייה לתאונה להתקשר לטלפון 02-5311420." מצד אחד.. יתכן שזה נכון. מצד שני... נורא קל להאשים את הרוכב. ראיתי כבר מקרים דומים בעבר (למשל עם אופנועים). יש עדים???

כואב הלב, אבל...

מי שרוכב על כביש בגין שם נפשו בכפו. בגין בירושלים הוא די מקביל לנתיבי איילון בת"א - כביש מהיר שמרביצים שם מהירויות מטורפות, חבל שישנם רוכבים שמחפשים בכוח להתאבד על הכביש...

haasadv

New member
דווקא הקטע הצפוני של בגין בין רמות

לבין המחסום של גבעת זאב - היכן שהיתה התאונה) הוא לא עמוס כל כך ויש בו שוליים ענקיים של כ- 2 מטר (הכנה לנתיב שלישי בעתיד). אני חזרתי כעת מהלוויה ומדובר בטרגדיה אמיתית שכמובן מושפעת מהפתאומיות שבו אדם בן 54 ספורטאי וצעיר בנשמתו עם בת שחוק תמידית, מתבקש לישיבה של מעלה. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. מנשה הס

ItsikH

Member
בכביש בגין, בניגוד לאיילון יש הגבלת מהירות למיטב ידיעתי והוא אינו נחשב כביש מהיר. אם בטוח לרכב שם? אני לא רוכב עליו, וזו התשובה שלי, אבל כנראה מותר (תקנו אותי אם אני טועה).

למעלה