בואי אשאל שאלה אחרת, רק כדי לנסות להציג
את הזווית האחרת. מה לגבי המעקבים היזומים אחרי עברייני תנועה שנשלל רשיונם ויש חשד לגביהם שהם נוהגים בפסילה? כשמדובר בכאלה אני/אנחנו שמחים מאוד לשמוע שאיזה חלאה נתפסה בעת שהוא נהג ושקפצו עליו בלשים של הימ"ר או לא יודע איזו יחידה ותפסו לו את הרכב ותקעו לו את הצינור. אבל, למרות כל האמור לעיל, ברור לי לפחות שבמקרה הזה מדובר בבחורה צעירה שעשתה, לפי מה שקראתי בזמנו, בית ספר להרבה מאוד שוטרים שלקחו את העניין אישית וכנראה גמרו אומר בינם לבין עצמם ללמד אותה לקח, ומה שנקרא לחכות לה בפינה. לעצור בנאדם עד תום ההליכים רק בגלל שלכאורה הוא דחף אופנוע בעת שהיה בפסילה? מסריח. ואם האופנוע היה מונע והיא רק העלתה אותו ברמפה ההיא שיש להם שם מול החנות? יאללה, עברה עבירה. אז עכשיו הופה לנווה תרצה? ואז אני מעיר לעצמי הערה למען ההגינות ונזכר שאת המעצר עד תום היא לא קיבלה בגלל הדחיפה, אלא בגלל שהופעל עונש מאסר על תנאי שלפי מה שפורסם בפייסבוק היה עומד וקיים נגדה. אז רגע, זה לא שבגלל הדחיפה היא נעצרה עד תום, אלמלא היה עומד עונש המאסר על תנאי יש מצב שהיא היתה נגיד רק חוטפת על הראש ומקבלת עוד שלילה (בהנחה שבאמת חיפשו אותה). אבל פה בגלל האלמנט של ה"על תנאי" היא בעצם קיבלה את כל הקומפוט, קומפלט, בפנים. ואללה לא יודע. אני ניזון מהמידע שמופיע בפייסבוק וטרם ביררתי את הנושא לעומקו.