רוחניות

שירה1973

New member
צופית, חבל חבל חבל

שאת משתמשת בדברים שאמרתי לך מתוך דאגה כנה ואמיתית בצורה כל כך צינית. אני מאד כועסת עליך כרגע, ומרשה לעצמי להגיד את זה שניה לפני שאני עוזבת פה. ש א ל ת י אותך במפורש האם את רוצה לשמוע את דעתי, הייתי הכי מנומסת שבעולם כדי לשאול אותך קודם אם את בכלל מ ע ו נ י י נ ת לשמוע את מה שיש לי לומר, ולא רק שענית בחיוב - את גם הזמנת אותי לפתוח את הנושא כאן בפני כולן. בהודעות שלי אליך לא היתה ולו נימה אחת קטנה של ציניות (וזה הישג מרשים כי אולי לא שמת לב צופית, אבל אני אדם מאד מאד ציני). מבחינתי כרגע, כשאת כותבת לכולן להגיד לך האם את סובלת מסכיזופרניה או הפרעה נפשית (ועוד בתוספת שלוש נקודות....) זו פשוט יריקה בפרצוף. אני מאחלת לך חיים טובים ורק טוב. תודה לכולן על הקריאה, ולהתראות.

שירה חכי !!!

עדיין לא קראתי את מה שצופית כתבה בבלוג שלה אבל אני מבינה מהתגובה שלך לאן הרוח מנשבת... ולפני שאני קוראת ולפני שאני מגיבה אני מבקשת לעצור אותך !! אנחנו מנהלים כאן דיון ולכל אחד יש את הצד שלו ולכל אחד יש את הזכות להביע את הצד שלו וגם אם זה לא מתאים למה שאנו רוצים/חושבים/מרגישים זה בסדר. זה היופי שבדיון. אבל יקירתי, מכאן וללכת ? לעזוב ? את הפורום, את המעגל שטוב לך בו ?? ל מ ה ???

שירה1973

New member
אסנת יקרה

את שואלת למה ואני אשיב לך, ואחרי זה אני באמת לא רואה טעם להמשיך לדון על זה. חבל על השירשור. אין לי שום בעיה עם הבעת דיעות. יש לי בעיה עם חוסר רגישות ועם סטירות לחי וירטואליות. מבחינתי, הייתי הכי רגישה שאפשר לרגשותיה של צופית, שאלתי וחזרתי ושאלתי האם היא מעוניינת בדעתי (מי כמוך אסנת, יודעת שאת דיעותיי איני מנדבת בטרם נשאלתי אפילו לחברות קרובות. הלא למדת את זה על בשרך). רק לאחר שהובהר לי שאני מוזמנת לפתוח את הנושא - עשיתי זאת. ו א י ך עשיתי זאת ? פתחתי בכך שסיפרתי משהו מאד מאד אישי על עצמי. למען הסר ספק: את העובדה שסבלתי מדיכאון קליני ונזקקתי לעזרה של תרופות פסיכיאטריות אני לא מפרסמת בעמוד הראשון של הבלוג שלי. זה משהו שהוא מאד ש ל י והסיבה שעשיתי זאת היא אחת ויחידה: רצון כן ואמיתי לעזור. אה היתה גם עוד סיבה. רציתי להפוך את הנושא ל א י ש י, כי בעיניי כשמדברים על דברים אישית ולא "כללית" וברמה התיאורטית בלבד - יש להם חשיבות נוספת, הם מקבלים ערך מוסף. לכן פתחתי במשהו מאד אישי משלי. כפי שאמרתי - אין לי בעיה עם הבעת דיעות, אבל השירשור הזה השאיר אצלי טעם של זלזול, של חוסר רגישות למה שסיפרתי כאן ובעיקר - התייחסות צינית שאינה במקומה (לטעמי) לרצון הטוב והאמיתי שלי לעזור. מודה לך על המלים החמות שלך מודה לך גם על שיחת הטלפון (סליחה שלא יכולתי לענות, לא מתאים לדבר כרגע מהעבודה שלי כשאנשים נמצאים סביבי), אני לוקחת פסק זמן מפה. את יודעת תמיד איפה למצוא אותי, אני לרשותך. שלך בחיבוק שירה.

ואני חושבת צופית

שלא היית צריכה לעקוץ באופן שכזה את שירה. זה לא מגיע לה ולא מגיע לאף אחד אחר אני יכולה להעלות כאן מספיק ציטוטים מההודעות השונות שלה שמראות עד כמה היא תומכת, אוהבת, מפרגנת ובמקרה זה כמה וכמה פעמים היא ביקשה ממך רשות.

אני ממש מצטערת.....

מה שהיא כתבה לי נורא איים עלי.... לא מזמן פגשתי גלגול קודם שלי. גם שם הנשמה שלי דיברה עם נשמות. אבל אף אחד לא קיבל את זה.. והייתי מאושפזת בבית מרפא של חולי נפש.... בקיצור. חבל שהתחלתי עם כל זה.

למה היית מאושפזת בבי"ח לנפש ?

לא חבל על כלום יקירתי כל דבר מביא אותנו לצמיחה וזה שם הפורום, הלא כך ? מעגל לצמיחה אישית !! כאן האישי נפתח גם אם בשם בדוי ומכאן אנחנו פותחים, מגלים, כואבים, שמחים וצומחים ביחד. ממש לא חבל שהתחלת. אני מברכת על כך והכי מזמינה אותך להמשיך

תודה שאת לא נבהלת......./images/Emo140.gif

בגלגול הקודם הייתי בצרפת. קראו לי ביאטריס. זה במאה הקודמת. סיפרתי שנשמות מדברות אלי. התייחסו לזה כאל סכיזופרניה.

חלילה לי להיבהל ../images/Emo24.gif

אחד התלמידים הטובים והנפלאים ביותר שלי היה מאובחן במאניה דיפרסיה (אני לא יודעת אם זה סכיזופרניה, לא מבינה בזה שום דבר) והשיעורים איתו היו לעונג של ממש. אני יודעת מה הגלגול הקודם שלי. גיליתי בקלפים בפריסה מיוחדת למציאת גלגול קודם. למה להיבהל ? זה נפלא במידה ולוקחים את זה ועושים עם זה משהו, מגלים את ההמשכיות של הגלגולים. האם אובחנת או רק התייחסו לכך ?

הילה

התכוונתי שאת לא נבהלת מהויכוח. ואיך נתקן את היחסים עכשיו? ובקשר לסכיזופרניה. עדיין לא היו פסיכולוגים ממש. זה רופאי נפש.הרופא קבע. למי שקורא כאן. אני מספרת על גלגול קודם. שלא יהיו בלבולים.

כנראה שהתבלבלתי ../images/Emo163.gif

מי אובחן כסכיזופרן ?? ואני לא נבהלת מויכוחים. כל עוד הם נעשים באופן תרבותי ומנומס אני בעדם כיוון שאני מוצאת ומגלה בהם הרבה מאוד חומרים למחשבה ולגדילה אישית.

אני בגלגול הקודם

חשבת שבחיים האלה? ובקשר לויכוחים. עכשיו נפגעתי ופגעתי. איך יוצאים מזה?????

איך יוצאים מזה ?

מבקשים סליחה על כך שפגעת מסבירים מדוע הגעת למקום הזה שיצא לך לפגוע. ובנוסף מסבירים שנפגעת. מסבירים ממה את נפגעת ומכאן ממשיכים הלאה.

בהצלחה וכל הכבוד.

לא קל לסלוח לא קל לבקש סליחה כל הכבוד על הניסיון ושוב, בהצלחה.

candy77091

New member
אני מאמינה לך מאוד בלב שלם!

לי יש הרגשות כשלפעמים דברים קורים , אני מרגישה אותם.ולאמא שלי אף יותר לה יש חלומות נבואיים, היא יכולה לומר לי מה הולך לקרות וזה קורה, היא שומרת את זה לרוב לעצמה כי היא לא רוצה להשפיע ולפעמים זה לרעה על השני.כשסבתא שלה נפטרה היא אח"כ גילתה לנו שהיא ידעה שזה יקרה והיא חלמה על זה, כך שאני מכירה את זה מקרוב.

למעלה