רוחניות על הבדים

dorit_c

New member
רוחניות על הבדים

שלום שמי דורית, ואני עוסקת ברוחניות מיסטיקה דמיון מודרך ,מדיטציה וקלפי טארוט אותם אני מלמדת זה עשר שנים. עולם הרוח פתח בפני צוהר אל הציור . אני מציירת ציורים אשר אנשי הרוח יזהו בהם מוטיבים רוחניים, צ´קרות, גלגולי נשמות, לידת עולמות, ועוד. אני מזמינה אתכם להציץ בציורי, (אנא אל תתרשמו מהאתר שנמצא בהקמה עדיין) אשמח לחוות דעתכם, , אשמח כמובן לשמוע מה מעלים בכם הציורים, ולאן זה מחבר אתכם. תודה מראש דורית

desert water

New member
דעה אישית.

הבטתי בגלריה הראשונה...מפני חוסר בזמן...אז תאלצי לסלוח לי... מלמבד העובדה שחלק מהקבצים נפגמו, או שמא המחשב שלי לא השיג בידו להעלות אותם... אהבתי ציור אחד שהוא צעקה....מפני שהוא באמת מעורר עניין... ספק הרים ספק פרצופים...ואת זה אהבתי, והצלחתי להתחבר אליו. אל שאר הציורים לא התחברתי במיוחד ויש לי אפילו הערות... לטעמי המונוכרומיות הזו שחוזרת על עצמה קצת מונוטונית מדי... כל הציורים באים באותו הסגנון ובמה שנתקלתי היה גורם עניין אחד וצבע חזק מאחוריו... לדעתי אם תעיזי לצאת עם צבעים ושילובים ודברים שיפרצו ממך...פשוט לתת לעצמך לזרום מהראש אל הבד...זה יכול להיות הרבה יותר עוצמתי. ניראה לי כאילו את ממסגרת את עצמך איפהשהוא.... אני מוסיפה! ראיתי רק דף אחד עקב חוסר זמן ובעיות מחשב... אז אם אני מעירה לחינם עימך הסליחה! :) ואם אני טועה, תקני אותי... גם כן, סלחי לי שהעברתי רק ביקורת בקשר לציור עצמו ולא לכוונות המיסטיות... תגובה אינסטנקטיבית...:) עלי והצליחי דורית... בברכה, מי מדבר.

למעלה