רוחניות ואלוהים....

shabaz

New member
רוחניות ואלוהים....

כמה דברים... 1. אלוהים כפי שאנחנו מכירים אותו, הוא לא ההגדרה הנכונה... למרות שלא האמנתי באלוהים, עכשיו אני יודע את הפירוש המתקבל על הדעת, פשוט אנשים עיוותו את זה בצורה כזאת טיפשית, שלא פלא שלא האמנתי בו! אלוהים הוא בעצם הרוח האוניברסלית. אנחנו חלק מאחד שלם, אבל בגלל אנוכיות, אנחנו חושבים את עצמנו לנפרדים. פתחנו גם חתיכת אגו כדי שלא, חס וחלילה, נהיה רוחניים ונקבל הארה! שמקבלים הארה, נותנים לרוח האוניברסלית לחיות דרכנו, אבל בעצם אנחנו רק פותחים את הערוץ לאנרגיה. האעצמי הנפרד מת ונולד מחדש כדי לשרת את הרוח. 2. בזמן האחרון, פיתחתי שנאה למין האנושי. אני כל יום הולך ברחוב, ורואה כמה אנשים יכולים להיות אווילים, איך הם הורסים את העולם שלנו עם הטיפשות והבורות שלהם! הם נלחמים בלי סיבה, מזהמים את האוויר, הורסים דברים, מתווכחים על כל שטות ושטות...אני פשוט מתבייש שאני חי בעולם הזה. אומרים שכאשר יבוא המשיח, הוא יבוא שכולם יהיו בשלום קודם לכן...ובכן כמובן!! אם כולם יהיו נאורים, הם מן הסתאם יעשו תרגילי מדיטציה, אכילה נכונה, ושילוב של אהבה לא אנוכית ויגיעו לגילאים מופלגים של 800-900 שנה!! באמת. וגם לא יהיו מלחמות, כאב, סבל, אשר אנחנו יודעים בשפע בחיים שלנו. אבל אנשים נאורים צריכים גם להסתתר למרבה הצער. העצמי הנפרד שלהם גורם להם לשנוא את האנשים האלה כי הוא חש מאוים, ויודע שהם אלה שיגרמו לו למות, לכן הוא נלחם כמו חיה פצועה. בפראיות ובברוטליות. הוא ימנע מהאנשים לקבל הארה בכל מחיר, תוך כדי שימוש בחולשות שלהם ובפחדים שלהם. זה בטח נשמע כמו סרט אימה, אבל זה נכון! אבל יש גם דבר טוב! מי שמקבל הארה יכול לעזוב למישור יותר גבוה! עם אנשים נאורים כמוהו, אשר קיבלו את אותה מודעות והם נקראים "מאסטרים נעלים", ואפשר לתקשר איתם. והם ל-א ח-י-י-ב-י-ם לחזור למישור החומרי!!! זה מה שאני רוצה לעשות! נמאס לי מהעולם הזה...הייתי נאור בגלגול הקודם ומשומה החלטתי לחזור לפה...לא יאומן איזה טיפשות... אני לא מבין למה! השנאה העזה שלי הפכה לתיעוב, וזעם עז. כל מי שאני פוגש, אני מתעב, כי הוא כזה בור! לא מודע לעצמו בכלל! אני יודע שזה לא דרך של אדם נאור, אבל אני לא שולט בזה! אנשים פשוט כלכ כך (סליחה על הביטוי) מטומטמים!! זה לא יאומן... הבנתם את הפואנטה שאני מנסה להעביר אני מקווה. אם לא...אז אגיד לכם במילים פשוטות... אנחנו עם אינטלקטואלי? חחחחח...איך אני נקרע מצחוק שאני שומע את זה! באמת. זה הורס אותי שאומרים את זה. הם לא מבינים כנראה למה הם מתכוונים! אני חושב שלא היינו צריכים להתקיים...כי אנחנו כל כך ברוטליים! זה דרך ארץ? זאת תרבות? חס וחליסה!!! זאת טיפשות! אמבסיליות! ממש טמטום המונים!! אפילו אלה שחושבים שהם רוחניים...הם לא! כיש עדיין יש את העצמי הנפרד שלוקח תפקיד חשוב, אשר אם הוא לא מרגיש מאוים, אז הוא גורם לכם להאמין שאתם רוחניים, ובכך להמשיך את התקיימותו! אתם צריכים לסבול, ורק אז תדעו, שאתם מתפתחים רוחנית!! 3. לגיל טבע...אתה יודע, שנעשו מחקרים שצמחים, פירות וירקות, סובלים יותר מאשר בע"ח? כאשר קוטפים אותם...הם כאילו צורחים מכאב וזה נמשך למשך 30 ימים!!! (מועיל להקשיב מדי פעם לשיעור ביולוגיה אה?) ואני עדיין לא מבין למה אסור ביצים (זתומרת למה קרישנה לא מותיר לאכול ביצים) שבז נ.ב.-וואו...אני מרגיש הרבה יותר טוב...הוצאתי את הכל החוצה. מי היה מאמין שילד בן 14 ירצה לקבל הארה...

mga-abir

New member
למה כוונתך במילים...

אלוהים כפי שאנחנו מכירים אותו, הוא לא ההגדרה הנכונה... האם כלל יש מושג מהו אלוהים?דבר שני מדוע הינך עושה הכללות .איני מבין את אמירתך.אם תבהיר בצורה ענינית ניתן יהיה לענות על שאלותיך.מדוע בצורה זו? אפשר ביתר נועם,אין מכים ומוכים חלילה. בברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
היי שבז../images/Emo42.gif

פוףףףףףף, אז אחרי שהוצאת את כל זה עלינו, רווח לך?!?! לא, כי אתה מצוי באיזשהו תהליך, של הבהרה עצמית, או תובנה מסוימת, שעוזרת לך לראות דברים מסוימים מנקודת ראות גבוהה יותר. אבל, ´האגו´ עושה לך טריק! כי כאשר מגיעים להארה, (הארה לא ´מקבלים´. הארה זה מצב של הוויה.) אין יכולים לשנוא אף אחד. כי כולם זה אתה!!!כל עוד אתה שונא את זולתך, אתה בעצם ´שונא את עצמך´ ועל כן, אינך יכול להגיע להארה, כי אתה בעצמך יוצר את ההפרדה.
משיח, איננו אדם. משיח הוא מצב של תודעה. תודעת משיח, היא תחושת אחדות. זוהי ההבנה שכולנו אחד. היא החוויה של האחד. על כן, תודעת משיח יכולה להגיע רק במצב שכולנו נהיה קודם כל בשלום עם עצמנו. רק אז, נהיה גם בשלום עם זולתנו, שהוא ההשתקפות שלנו במראה של הנפרדות. כל עוד אתה רואה עצמך כנפרד מן האחרים, בז להם, אינך יכול לחוות אחדות. תפישה אמיתית, איננה מתנהלת כדרך שמתנהלת תפישת עולם.אם הושגה תפישה אמיתית בקשר לאדם , מצב או אירוע כלשהם,כי אז העברה מוחלטת לכל אדם ולכל דבר היא ודאית. היא חייבת להתאים לכל מישורי ורבדי ההבנה. אולם אם רק דבר אחד נותר מופרד וחריג מהבנה זאת, לא הושגה שום הבנה. שום תפישה. כאשר אתה אומר:"אני חושב שלא היינו צריכים להתקיים...כי אנחנו כל כך ברוטליים! זה דרך ארץ? זאת תרבות? חס וחליסה!!! זאת טיפשות! אמבסיליות! ממש טמטום המונים!! אפילו אלה שחושבים שהם רוחניים...הם לא! כיש עדיין יש את העצמי הנפרד שלוקח תפקיד חשוב, אשר אם הוא לא מרגיש מאוים, אז הוא גורם לכם להאמין שאתם רוחניים, ובכך להמשיך את התקיימותו! אתם צריכים לסבול, ורק אז תדעו, שאתם מתפתחים רוחנית!!" אתה רואה את ההשתקפות שלך. זוהי הביקורת שיש לך על עצמך. זהו שיפוט. אלוהים איננו שופט אותנו. אנו שופטים את עצמנו.למידה אינה באה דרך סבל. למידה באה דרך אהבה. אם אתה סבור שדרך הסבל מתפתחים רוחנית, אתה טועה. תחושת הסבל נובעת מן הנפרדות. מן הבורות. הסבל נפסק כאשר רואים דרך עיני הרוח.
. לגבי צמחונות ואי אכילת ביצים, זה כבר סיפור אחר. אין הוא קשור. לא ישירות לתודעת המשיח. קרישנה, או לא קרישנה (מה זה משנה באיזה שם משתמשים?! אלוהים, אללה)... וכו´. צמחונות נובעת מחמלה. מהרצון למנוע סבל, אצל יצורים שמצויים ברמת התפתחות אחרת משלנו. זה עדיין מצוי בתפישת הנפרדות שכן אם אנו חסים עליהם, אנו רואים אותם כנפרדים מאתנו. ואם הם חלק מאתנו, קל וחומר, שאין כל סיבה לאכול אותם הלא כן? ביצה היא תא חי.היא בעצם ´הווסת´ של התרנגות. ´עושה לך חשק לאכול זאת?´ בעקרון, ביצים נחשבות לממגנטות אנרגיות, לא תמיד רצויות. אך מעבר לזאת, בעשותנו שימוש בביצים או במוצרי חלב, אנו מבטיחים את המשך ניצולם של בעלי החיים על ידי תאגידי תעשיות המזון. ניצול בעלי החיים לשם תעשיית המזון הוא מחפיר ביותר ועל כך תוכל לקוא רבות בפורום של אנונימוס, תנו לחיות לחיות וכו´. L&L TALYA

tahreeeer

New member
|לסביות\../images/Emo90.gif

אני מעוניית בלסבית אם את לסבית תחזירי לי תשובה ותשאירי מ"ס טלפון.

shabaz

New member
כאשר אני כותב על השליליות

אני עושה זאת כאשר אני מסתכל על עצמי, על התכונות שלי, ואח"כ רואה כמה אני דומה לחברה שלנו, לחברה המתורבתת שלנו. למען האמת, כן, הוקל לי מאוד! אני יודע שכולנו אחד, כולנו הרוח האוניברסלית, נוצרנו מאחד ותמיד נהיה אחד. זה כלל מפתח למתפתח הרוחני כמדומני. אבל, שימי לב, שהעצמי האנוכי של האנשים האלה גורם להם לחוש אינבדואלים!! לא כאחד, שכולם קשורים אחד לשני... הם לא יודעים זאת, לכן הם תופסים מעצמם גובה!! הם גורמים סבל, במקום ענווה. אנוכיות, במקום אהבה לא אנוכית. אני מכיר את כל מושגי היסוד. אחרי דיבור עם ידידי הבוגר ממני פי שתיים (שלחתי כזאת הודעה לפני כן...) הוא אמר לי שההסתייגות שלי מפני האנשים היא שלב, שהולך לעבור, מן הסתאם. אבל עכשיו, אני מבין את טבע הדברים של האנושות. כי (לפי תפיסתי) צריך להבין משהו לפני שמפעילים אותו.המטרה של קבלת הארה זה לחיות באהבה לא אנוכית, ואין דבר שאני משתוקק לו יותר מזה!! דרך אגב...קבלת הארה זה כן טרימינולוגיה נכונה, הוויה, כמובן זה גם נכון, אבל אתה לא חווה אותה, לפי מה שאני קראתי ומבין, אלא אתה מקבל אותה, כעצם היותה, כעצם שאתה מבין את הכל, אתה הסביבה, את האנושות, אבל אתה גם מבין, כמו שאמרת, שאתה לא מבין כלום!!! בקשר למה שכתבת על המשיח...תראי ציטוט: "אומרים שכאשר יבוא המשיח, הוא יבוא שכולם יהיו בשלום קודם לכן...ובכן כמובן!! אם כולם יהיו נאורים, הם מן הסתאם יעשו תרגילי מדיטציה, אכילה נכונה, ושילוב של אהבה לא אנוכית ויגיעו לגילאים מופלגים של 800-900 שנה!! באמת. וגם לא יהיו מלחמות, כאב, סבל, אשר אנחנו יודעים בשפע בחיים שלנו". אותו דבר בעקרון לא? מה? אוקיי....דרך סבל, את לומדת הכי הרבה, זאת אני יכול להבטיח לך. כולם סבלו בדרך להארה!!! אין כזה דבר להגיע להארה בלי סבל, ורק כדי להגיע להתחלת הדרך את חווה סבל!! כמוני למשל, הייתה לי אשכרא טראומה ממה שקרה לי, ואז הגעתי למה שאני היום, ואני עוד רוצה להתפתח כמובן. תראי לי באנדם אחד, אחד!!! שלא סבל בדרך להארה, או בדרך לדרך של הארה! לי לקח המון זמן של סבל ולפעמים ייסורים עד שהגעתי לפה, ואני שמח שסוף סוף קלטתי למה נועדתי להיות (כמו שאמרתי, הייתי נזיר גם בגלגול הקודם). אפילו המורים, שהם דבר הכרחי שקבלת הארה, סובלים!! אפילו שהם קיבלו הארה...הם סובלים בגלל התלמידים שלהם. ולמה התלמידים סובלים את שואלת? זאת אני יכול לענות מנסיון אישי שהם סובלים...אבל למה, זאת אסביר כעת. האנוכי שלנו, העצמי הנפרד, איך שתקראי לו, הוא חזק, חסון, קיבל אוויר מהחברה שלנו ("תהיה ראשון בכיתה", "תצליח בהכל" ובלה בלה בלה) הוא גדל, עד שנהיה למה שהוא היום, וכעת, שהוא רואה שאנחנו מנסים להיפטר ממנו, הוא ישתמש בכל דרך שהוא רק יכול למצוא כדי להסיט אותנו מדרכנו, כל דרך!!! הרגשות, התת מודע, הכל עומד לצידו, והוא גם ערמומי מאוד!! הוא אפילו יגרום לאמך, כ"דרך הטבע" ,לחלות ובכל להשאיר אותך קרוב למיטתה, לידה, רק שהוא לא ימות, כי הוא נלחם כמו חיה פצועה בשדה, לא מוותרת עד שהיא מתה לחלוטין, ולוקח לה בד"כ הרבה זמן למות (זה תלוי בענווה שיש לבנאדם. שבז

Zipadidoda

New member
ואני חשבתי דווקא שאתה אוהב אותי ../images/Emo99.gif

אני אומנם לא גיבשתי דעה מוחלטת לגבי כל מה שאמרת.... אך "העצמי" הנפרד, האגואיסטי, האנוכי וכו הוא לא "נפרד". הוא אנחנו. כשמנסים להתגבר עליו זה הכל תלוי בהבנה שלנו לגבי הצורך באנוכיות וכו. כשאנחנו מוותרים על האנוכיות לחלוטין (שזה נובע מההבנה לכך) אנחנו מוותרים על האנוכיות! זהו! כל מה שנדרש זה ההבנה לפי דעתי... למה סובלים? למה יש סבל? יש מספיק הסברים. יש שאומרים שהכל בראש. יש שאומרים כי אנשים אנוכיים עומדים בדרכנו. אישית, האנוכיות שלנו נובעות מההבנה שלנו והתפישה שלנו ולכן אנו יכולים לגום לה להעלם בהבנה בלבד. ואולי ה"אלה" למעלה רוצים שבדרך שלך להארה תעזור לעוד כמה אנשים בדרך אז יש קצת סבל. אולי זה מבחן. הכל תלוי בתפישה שלך. ושאלה לי אלייך, אתה בפורום אחד כותב שצמחונות זה טוב ואז בפורום מאגיה יורד אליי שאני צמחוני? (או שזאת הייתה בדיחה) אבל אין ספק שזה לא תרם. קשה לי קצת לחשוב עכשיו על דברים אחרים חוץ מלוואים דגשים תנועות וכו בגלל שכבר שבוע אני יושב לומד וחורש על החומר בלשון כי המבחן ביום ראשון... מקווה שעזרתי *אשד חוזר לנתח משפטים ולשחזר תופעות)

shabaz

New member
אני מתעב אותך....אבל בלי להעליב

עוד פעם אתה והקראפ המדעי הדפקטיבי שלך? דבר שני...לא ירדתי עלייך בגלל שאתה צמחוני!!! כתבתי שאתה נראה חרא...התכוונתי שחיף כזה.. אין לך שומן כדי לעשות שרירים במכון כושר אפילו!!!!

Zipadidoda

New member
אוי שבז שבז

עכשיו ממש הדרדרת. כשאתה רואה שמישהו אחר מנסה לתקן אותך ולהביע דעה אחרת זה "קראפ מדעי"? ופשוט התעלמת מכל ההודעה ורק לקטע של הצמחונות הגבת. מזה אני מבין ש א)אין לך מה להגיד ב)זה לא היה קשור לדיון סתם רצית לרדת עליי כדי להחזיר לך קצת אגו אז.. לא! ג)תבין שאנשים רק מורידים מערכך ככה אז מצידי

Zipadidoda

New member
כמו שאמרתי בפורומים אחרים בדיונים כ

אלה שבז הדיון הזה חסר טעם אם אתה רוצה לדון בזה נדבר בטלפון לא פה בפורום אבל אני מתעלם מהדיונים האלו בינינו מעכשיו

למעלה