רוחות חורף

yovne

New member
רוחות חורף

הבוקר כאשר הגשם ניתך בעוז על גג הפרגולה פתאום חשתי את הצורך לחזור לימים של פעם כאשר בחורף טוב ישבנו על כוס יין עדיף אדום שיחה טובה וערב נפלא. ואצלינו בעמק הגשם נדיר ..אז אים יש מי שזה עושה לה את זה אשמח לדבר

ben 911

New member
../images/Emo45.gif מאד מומלץ.../images/Emo48.gif

כשיורד גשם בחוץ...וקצת קר. להכין יין חם עם סוכר מקל קינמון וכמה פיסות תפוחץ בפנוכו.
זה מטריף את החלמוציטים.

כל זה נחמד../images/Emo13.gif

כש..אתה יושב על שטיח צימרי נעים, נשען על פוף ולרגליך פזורות כריות מול אח בוערת וגחליה לוחשות, הקריין ברדיו יספר על סערה שמתקרבת לצלילי שיר מתנגן, אז מבחינתי הגשם יכול לדלוף שעות לתופף בזכוכית השקופה שבחלון, לא אחוש בקור שבחוץ, היין יערפל קלות ורק הריח שלך ידגדג לי בקצה האף, אז אדע עד כמה הגעגוע מתוק ועז..

ben 911

New member
זה נחמד? זה נחמד! ../images/Emo13.gif

אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה? אם אין פה פרחים.
וכינורות דביקים שמנגנים.

זה לא סתם סיפור../images/Emo8.gif

זה הסיפור שלי
שפועם בתוכי ללא לאות
וכובש אותי כל פעם מחדש

ben 911

New member
אחרת, את מתארת סיטואציות יפות, מאד יפה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

זה כל מה..../images/Emo3.gif

שאני יודעת לעשות
לתאר יפה, עד ש...ממש נדמה לך שאתה שם...כאילו כאן...

את יצרת אצלי בדמיון תסריט לסרט אהבה

על ביקתה ביער , שטיח עבה וכריות פרוסות על השטיח , ברקע מיטה גדולה ומוצעת במצעים חמים מוסיקה שקטה ורומנטית נשמעת בחלל ביקתת העץ , באח דולק עץ אורן, הריח משגע ומשתלב בריח של היין עם הקינמון זוג יושב על הכריות מול האח משוחחים בשקט קשובים למוסיקה בידיהם כוסיות עם היין החם , מדי פעם לוגמים מהיין הטעים ואז מציע הגבר לרקוד לקול הנעימות שברקע קצת לנוע בחלל הבקתה הוא נותן לה יד ועוזר לה לקום , היאעומדת מולו , הוא לוקח את כוסיות היין ושם מעל לאח הדולק אוחז בה ברכות בידין החמות והגדולות מצמיד אותה אליו ככה הם נעים צמוד ראשה מונח בחיקו מקשיבה לפעימות לבו היא מרימה את ראשה מביטה בעיניו המבריקות ניכר בו כי הוא מאושר להיות עמה בבקתה ומה שיצרו היין והקינמון זה קרבה גדולה בינו לבינה והריקוד הביא אותם להצמד זה לזו לזמן ארוך היא מביטה עליו יודעת שהוא מתרגש ממנה הוא חש איך הדופק שלה מתגבר מרגע לרגע הם חוזרים לשבת על השטיח מול האח הוא חובק אותה סביב , נושר בעדינות לצווארה לוחש מילים באוזניה שגורמות לה להסמיק קלות נעים לה החיבוק שלו , ונעים לה תשומת הלב שלו ולו נעים כך לעטוף אותה חיכה לזה המון זמן וכך ששניהם מוצפים באהבה נמשיך מפה סרט אחר אותו בטח לא מתאים לתאר פה , הדמיון שלי משתולל אשאיר לדמיון של כל אחד ואחת לכתוב את הסיום לפי רצונו

הסוף של סיפור האהבה

בבוקר ישבתי וכתבתי והאחיינית ציירה לידי , כך עבר עלי הבוקר עד שאבא שלה בא לאסוף אותה, היא יצאה בוכה ,רצתה להשאר אצל דודה , אבל האבא כלומר אחי לא נוסע בשבת , לכן הרים אותה בידים היא שמה ראש על כתפו אבל בא לי להשאר אצל דודה , אביא אותך מוצאי שבת הבטיח לה שנכנסה השבת , התיישבתי להעביר לבלוג , הסיפור קבל סוף , הוא כתב את עצמו קצת מושפע מהמחזה שראיתי אהבה של אבא ובת , אצלי זה קבל תפנית שונה , אבל הנסיכה שבי יצאה , מקווה שיהיה סבלנות לרוא עד הסוף זה החלום שלי , והיה לי כייף לחלום בכתיבה אז הנה הסיפור בשלימותו בזהירות ארוך ורומנטי ללא תקנה תסריט לסיפור אהבה / נסיכת הכוכב בבקתה עץ ביער , שטיח עבה וכריות פרוסות על השטיח ברקע מיטה גדולה ומוצעת במצעים חמים מוסיקה שקטה ורומנטית נשמעת בחלל ביקתת העץ , באח דולק עץ אורן, הריח משגע ומשתלב בריח של היין עם הקינמון זוג יושב על הכריות מול האח משוחחים בשקט קשובים למוסיקה בידיהם כוס עם מעט היין חם , מדי פעם לוגמים מהיין הטעים ואז מציע הגבר לרקוד לקול הנעימות שברקע קצת לנוע בחלל הבקתה הוא נותן לה יד ועוזר לה לקום , היא נעמדת מולו , הוא לוקח את כוסיות היין ושם מעל לאח הדולק אוחז בה ברכות בידיו החמות והגדולות מצמיד אותה אליו ככה הם נעים צמוד ראשה מונח בחיקו מקשיבה לפעימות לבו היא מרימה את ראשה מביטה בעיניו המבריקות ניכר בו כי הוא מאושר להיות עמה בבקתה ומה שיצרו היין והקינמון זה קרבה גדולה בינו לבינה והריקוד הביא אותם להצמד זה לזו לזמן ארוך היא מביטה בו ויודעת שהוא מתרגש ממנה עכשיו הוא חש איך הדופק שלה מתגבר מרגע לרגע הם חוזרים לשבת על השטיח מול האח הוא חובק אותה סביב , נושק בעדינות לצווארה לוחש מילים באוזניה שגורמות לה להסמיק קלות נעים לה החיבוק שלו , ונעים לה תשומת הלב שלו ולו נעים כך לעטוף אותה חיכה לזה המון זמן וכך ששניהם מוצפים ברגשות אהבה מתנשקים ברכות מהר מאד מגיעים למצב שכיבה על השטיח האח מחמם את האויר הקפוא שהיה בבקתה בהתחלה אז מול האח הבוערת , שניהם מתלטפים ומתנשקים הוא מלטף את גופה בידיים רועדות מההתרגשות היא עצמה את עינייה מתמכרת למגע החם שלו ידיה שלחה אל צווארו , לוטפת אותו בעדינות את שפתיה הגיחשה לו מצפה לנשיקות שלו היא נצמדה אליו יותר חשה את גופו מתקשח מולה ידעה כבשה את ליבו , אחרת מזמן היתה עירומה הוא ממשיך ללטף ולחבק לוחש לה ברכות ובאהבה כל כך הרבה שנים חיכיתי לך יפיפה ומתוקה שלי לאכול אותך כמה שאת טעימה לי , דובשנית מיוחדת שנוצרה להיות החצי שלי לחלוק עמי את חיי נכון שתסכימי להיות אשתי , רוצה בכך לעולמים והיא העינים קרועות מההתרגשות אומרת כן בלי מילים ומנשקת אותו , גם היא חכתה לו שנים רבות מבלי לדעת שהוא גר רק מעבר לפינה ברחוב שלה וכל החיים הסתובבו במעגלים מקבילים ללא נכנסה בו במכונית בחניה והשאירה לו פרטים שנה של חיזור חלפה עד שהזמין אותה לסוף שבוע אמר לה למקום בודד בצפון רק אני ואת והיער רוצה לנוח בשבת ,רוצה לנוח מהרעש של העסק יצאו יום חמישי והוא לא יכל לחכות לערב השבת הם נרדמו חבוקים , לבושים , אוהבים וחולמים היא חשבה שהחשק המיני הוביל אותו הוא הפתיע אותה למחרת שלף מהתיק טבעת אירוסין ענד אותה על אצבעה שהתעוררה היתה מבולבלת לבד בבקטת העץ מכוסה בשמיכה הוא נעלם אבל הטבעת על אצבעה העידה את האמת היא מצאה את הנסיך שלה והוא ישוב מהר אליה נרדמה חזרה מחייכת ומאושרת , החלום התגשם הוא חזר עם סלסלה מלאה באוכל לשבת ואחריו היו שובל של חברים משותפים שבאו לחגוג איתם הוא העיר אותה בנשיקה על המצח , והחברים צעקו הפתעה לזה היא לא חיכתה , אני חיה באגדה זה לא מציאות בקשה שיצבטו אותה במקום זה הוא הרים אותה מהרצפה נשק לה שפתיה בעדינות לקול מחיאות הכפיים של החברים את הנסיכה שלי ,לא יכאיבו לך יותר לעולם לחש לה הנסיך שלך פה להגן עליך כל חייך באהבה ענקית היא חבקה אותו ונשקה לו חזרה ואמרה אהובי שנצא מספר האגדות , ונחזור לחיים האמתיים שאקום בבוקר במיטה ותלחש לי בוקר טוב אדע שאתה עמי אוהב ומפרגן הנסיך שלי ואני אתעורר לחיים שאשמע את התנפצות הכוס בחופה עד אז תרשה לי לחלום בידייך על האהבה מהסרטים נכון הדמיון שלי משתולל , אבל זה הדמין שלי משאירה לכל אחד ואחת לכתוב את הסיום לפי רצונו שלו זה היה החלום שלי , והיה לי נעים לחלום אותו , גם הבוקר גם ועכשיו

ben 911

New member
סיפור מאד מרגש נסיכה. ../images/Emo63.gif

אני מבין שזה סיפור אוטוביוגרפי..לא הבנתי שני דברים אחד. היכן מסתיים הסיפור ומתחילה האגדה? שניים. מה הוא לחש לה שגרם לה להסמיק קלות?

סיפור שכתבתי

אתה ואחרת התחלתם לכתוב על יין חם והדמיון שלי השתולל הייתי רוצה שפעם זה יקרה אולי בגלךגול הבא אולי ישבתי עם מה שהתחלתם ונתתי לדמיון שלי לעבוד לפנטז לא תכננתי כלום אם הפנטזיה תתקים מבטיחה לומר לך מה הוא לוחש לה באוזן בפנימיות שלי אני סופר רומנטית תראה לאין לקחתי את הסיפור אולי שאני כותבת אני חולמת את מה שלא התגשם ועוברת את התחושה מעצם הכתיבה נעים לי לחלוןם בהקיץ חושבת שהכתיבה זה תכונה שצריכה לפתח , אתה קבלת טעימה מהכשרון ומהראש שלי

kiki35

New member
חלמוציטים.?? למה

מרגישה חדשה בפורום ? החלפתם שפה כאילו?? בן יקירי, בבוואריה לא הייתי אבל שוקולדים מקושטים הבאתי...לפגישת פורום??

בן הצטרף לאקדמיה העברית

הוא ממציא מילים לשפה העברית ע"פ הצורכים שלו ככה זה באינטרנט יוצרים שפה חדשה ועכשיוות

ben 911

New member
ברוך שובך..K-K ../images/Emo140.gif

לא חשוב הבוואריה, העיקר שאת כאן איתנו בריאה שלמה ועם המון סימני שאלה.

למעלה