הסוף של סיפור האהבה
בבוקר ישבתי וכתבתי והאחיינית ציירה לידי , כך עבר עלי הבוקר עד שאבא שלה בא לאסוף אותה, היא יצאה בוכה ,רצתה להשאר אצל דודה , אבל האבא כלומר אחי לא נוסע בשבת , לכן הרים אותה בידים היא שמה ראש על כתפו אבל בא לי להשאר אצל דודה , אביא אותך מוצאי שבת הבטיח לה שנכנסה השבת , התיישבתי להעביר לבלוג , הסיפור קבל סוף , הוא כתב את עצמו קצת מושפע מהמחזה שראיתי אהבה של אבא ובת , אצלי זה קבל תפנית שונה , אבל הנסיכה שבי יצאה , מקווה שיהיה סבלנות לרוא עד הסוף זה החלום שלי , והיה לי כייף לחלום בכתיבה אז הנה הסיפור בשלימותו בזהירות ארוך ורומנטי ללא תקנה תסריט לסיפור אהבה / נסיכת הכוכב בבקתה עץ ביער , שטיח עבה וכריות פרוסות על השטיח ברקע מיטה גדולה ומוצעת במצעים חמים מוסיקה שקטה ורומנטית נשמעת בחלל ביקתת העץ , באח דולק עץ אורן, הריח משגע ומשתלב בריח של היין עם הקינמון זוג יושב על הכריות מול האח משוחחים בשקט קשובים למוסיקה בידיהם כוס עם מעט היין חם , מדי פעם לוגמים מהיין הטעים ואז מציע הגבר לרקוד לקול הנעימות שברקע קצת לנוע בחלל הבקתה הוא נותן לה יד ועוזר לה לקום , היא נעמדת מולו , הוא לוקח את כוסיות היין ושם מעל לאח הדולק אוחז בה ברכות בידיו החמות והגדולות מצמיד אותה אליו ככה הם נעים צמוד ראשה מונח בחיקו מקשיבה לפעימות לבו היא מרימה את ראשה מביטה בעיניו המבריקות ניכר בו כי הוא מאושר להיות עמה בבקתה ומה שיצרו היין והקינמון זה קרבה גדולה בינו לבינה והריקוד הביא אותם להצמד זה לזו לזמן ארוך היא מביטה בו ויודעת שהוא מתרגש ממנה עכשיו הוא חש איך הדופק שלה מתגבר מרגע לרגע הם חוזרים לשבת על השטיח מול האח הוא חובק אותה סביב , נושק בעדינות לצווארה לוחש מילים באוזניה שגורמות לה להסמיק קלות נעים לה החיבוק שלו , ונעים לה תשומת הלב שלו ולו נעים כך לעטוף אותה חיכה לזה המון זמן וכך ששניהם מוצפים ברגשות אהבה מתנשקים ברכות מהר מאד מגיעים למצב שכיבה על השטיח האח מחמם את האויר הקפוא שהיה בבקתה בהתחלה אז מול האח הבוערת , שניהם מתלטפים ומתנשקים הוא מלטף את גופה בידיים רועדות מההתרגשות היא עצמה את עינייה מתמכרת למגע החם שלו ידיה שלחה אל צווארו , לוטפת אותו בעדינות את שפתיה הגיחשה לו מצפה לנשיקות שלו היא נצמדה אליו יותר חשה את גופו מתקשח מולה ידעה כבשה את ליבו , אחרת מזמן היתה עירומה הוא ממשיך ללטף ולחבק לוחש לה ברכות ובאהבה כל כך הרבה שנים חיכיתי לך יפיפה ומתוקה שלי לאכול אותך כמה שאת טעימה לי , דובשנית מיוחדת שנוצרה להיות החצי שלי לחלוק עמי את חיי נכון שתסכימי להיות אשתי , רוצה בכך לעולמים והיא העינים קרועות מההתרגשות אומרת כן בלי מילים ומנשקת אותו , גם היא חכתה לו שנים רבות מבלי לדעת שהוא גר רק מעבר לפינה ברחוב שלה וכל החיים הסתובבו במעגלים מקבילים ללא נכנסה בו במכונית בחניה והשאירה לו פרטים שנה של חיזור חלפה עד שהזמין אותה לסוף שבוע אמר לה למקום בודד בצפון רק אני ואת והיער רוצה לנוח בשבת ,רוצה לנוח מהרעש של העסק יצאו יום חמישי והוא לא יכל לחכות לערב השבת הם נרדמו חבוקים , לבושים , אוהבים וחולמים היא חשבה שהחשק המיני הוביל אותו הוא הפתיע אותה למחרת שלף מהתיק טבעת אירוסין ענד אותה על אצבעה שהתעוררה היתה מבולבלת לבד בבקטת העץ מכוסה בשמיכה הוא נעלם אבל הטבעת על אצבעה העידה את האמת היא מצאה את הנסיך שלה והוא ישוב מהר אליה נרדמה חזרה מחייכת ומאושרת , החלום התגשם הוא חזר עם סלסלה מלאה באוכל לשבת ואחריו היו שובל של חברים משותפים שבאו לחגוג איתם הוא העיר אותה בנשיקה על המצח , והחברים צעקו הפתעה לזה היא לא חיכתה , אני חיה באגדה זה לא מציאות בקשה שיצבטו אותה במקום זה הוא הרים אותה מהרצפה נשק לה שפתיה בעדינות לקול מחיאות הכפיים של החברים את הנסיכה שלי ,לא יכאיבו לך יותר לעולם לחש לה הנסיך שלך פה להגן עליך כל חייך באהבה ענקית היא חבקה אותו ונשקה לו חזרה ואמרה אהובי שנצא מספר האגדות , ונחזור לחיים האמתיים שאקום בבוקר במיטה ותלחש לי בוקר טוב אדע שאתה עמי אוהב ומפרגן הנסיך שלי ואני אתעורר לחיים שאשמע את התנפצות הכוס בחופה עד אז תרשה לי לחלום בידייך על האהבה מהסרטים נכון הדמיון שלי משתולל , אבל זה הדמין שלי משאירה לכל אחד ואחת לכתוב את הסיום לפי רצונו שלו זה היה החלום שלי , והיה לי נעים לחלום אותו , גם הבוקר גם ועכשיו