פשוט אישה**
New member
רוז ......../images/Emo13.gif
אני לא רוצה להקפיץ את כל השירשור לכן אני עונה כאן .
תקשיבי רגע , ותקשיבו כולם , לא נעצבתי , אני לא עצובה , לא ניסיתי לפגוע , וגם את זה כתבתי בתחילת ההודעה הקודמת , כתבתי את דעתי , שאני בטוחה שנתמכת על ידי הרבה אנשים כאן , ולראיה ראיתם את "מלחמת" ההקפצות שהיתה אתמול בערב
) אני לא מבינה על מה כל הרעש ? הערתי משהו , מה אי אפשר להעיר כבר בפורום הזה ? רק לראיה , אם לי היו מעירים על התמונות שאני מצרפת לשירים שלי , הייתי ממתנת אותם , אז למה לא לקבל הערה פשוט כשמעה "הערה" , ולקחת את זה בחשבון , הרי כמו שכתבו כאן כמה אנשים ובתוכם גם אני , "כולנו באים לכייף" . וביקשתי יפה "בעדינות" עם הקפצת השירשור , חוץ מזה שהחמאתי ואמרתי שגם אני שותפה מדי פעם למשחקים האלה , אך אתמול בלילה זה היה מוגזם , ההקפצות גרמו לכל אחד אחר שלא השתתף במשחק לגלול את העכבר כמעט שעה , עד שמצא את ההודעה עליה רצה להגיב . יותר מזה , שאתמול הדיון על הנושא מוצה , אין לי מושג למה הוא חזר היום , לשם מה ? לחצות את הפורום למחנות , מי כנגד ומי בעד ? בזה אני סיימתי את העיסוק בנושא הזה . שוב , אם חד-קרן נפגע בגלל ההערה שלי , אני מתנצלת לא התכוונתי לפגוע , אלא רק להעיר , לבקש , מחקו את המיותר. יום נעים , השמש מלטפת בחוץ , ואני מחייכת , מקווה שגם אתם
צהריים טובים לכולם-ן
אני לא רוצה להקפיץ את כל השירשור לכן אני עונה כאן .