רוז ......

רוז ......../images/Emo13.gif

אני לא רוצה להקפיץ את כל השירשור לכן אני עונה כאן . :) תקשיבי רגע , ותקשיבו כולם , לא נעצבתי , אני לא עצובה , לא ניסיתי לפגוע , וגם את זה כתבתי בתחילת ההודעה הקודמת , כתבתי את דעתי , שאני בטוחה שנתמכת על ידי הרבה אנשים כאן , ולראיה ראיתם את "מלחמת" ההקפצות שהיתה אתמול בערב :)) אני לא מבינה על מה כל הרעש ? הערתי משהו , מה אי אפשר להעיר כבר בפורום הזה ? רק לראיה , אם לי היו מעירים על התמונות שאני מצרפת לשירים שלי , הייתי ממתנת אותם , אז למה לא לקבל הערה פשוט כשמעה "הערה" , ולקחת את זה בחשבון , הרי כמו שכתבו כאן כמה אנשים ובתוכם גם אני , "כולנו באים לכייף" . וביקשתי יפה "בעדינות" עם הקפצת השירשור , חוץ מזה שהחמאתי ואמרתי שגם אני שותפה מדי פעם למשחקים האלה , אך אתמול בלילה זה היה מוגזם , ההקפצות גרמו לכל אחד אחר שלא השתתף במשחק לגלול את העכבר כמעט שעה , עד שמצא את ההודעה עליה רצה להגיב . יותר מזה , שאתמול הדיון על הנושא מוצה , אין לי מושג למה הוא חזר היום , לשם מה ? לחצות את הפורום למחנות , מי כנגד ומי בעד ? בזה אני סיימתי את העיסוק בנושא הזה . שוב , אם חד-קרן נפגע בגלל ההערה שלי , אני מתנצלת לא התכוונתי לפגוע , אלא רק להעיר , לבקש , מחקו את המיותר. יום נעים , השמש מלטפת בחוץ , ואני מחייכת , מקווה שגם אתם
צהריים טובים לכולם-ן

sahr12

New member
בכל מה שכתבת עכשיו...

אין שגיאת כתיב אחת....כל הכבוד!חחחחחחחחחח...... בלי לדעת על מה את מדברת... נראה לי אחרי תגובה כזו...הכל בסדרררררררר...... תצמדי רגע! איך הריח אה??? משהו חדש......:)

../images/Emo140.gif

ואני גם מצטרפת לדברי פשוט אישה העניין מוצה ואין צורך לדון בו מחדש כל ההבהרות נעשו וחבל שדואגים ל"פתוח" הכל מחדש יום נעים לכולם/ן

נעמי 1

New member
פשוטי מותר לך להעיר...

ות´אמת, גם לי, באופן אישי, החידונים הארוכים האלה קצת מיותרים. צהריים טובים. נעמי

נעמי........

גם אני חושבת שמותר להעיר זה מקובל עליי אבל..................... אי אפשר לכפות על אנשים לעשות את מה שטוב בעינכם בשעות שיש חידון הפורום ממילא "מת" אז אני לא מבינה מה הבעיה אני אף פעם...לא הערתי פה למישהו על הודעה שהוא כתב ושלא מצאה חן בעיניי ואפילו אם אורך השירשור הגיע עד אילת תמיד יש את האפשרות לעשות הסתרת תגובות ואז לא חייבים ל"חפש" שעה הודעה שמישהו רצה להגיב עליה. יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםם

sahr12

New member
אהלן חן.....בכל מה שכתבת....

חסרה האות "י" במילה בעיניכם....וחוץ מזה הכל יפה....ונטול שגיאות... גם בדברייך יש משהו...מן האמת...אז תגיעו לעמק ה= ובא לציון גואל... כייף לראות ויכוח תרבותי....בחיי.

סער באמת סליחה...חחחחחחחחחחח

בעלי בלילה גנב לי את היוד אמר ככה מחר זה יעלה לך ביוקר סער מגיע....הלך עלייך חחחחחחח יום טוב ...רבאאאאאאאאאק אני לא עומדת בקצב שלך היום אתה המורה ללשון?.... טוב רגע בגללך עכשיו אני עוברת ובודקת את האיות בהודעה חבל לי על הזמן אם טעיתי איזה פאדיחה חחחחחחחחח יום טוב סער

קסומה

New member
../images/Emo3.gif מוציאה לשון

איפה סער שיבדוק אותה????????????. חחחחחח מה הפסדתי היום? יש לנו אבשלום קור חדש?

sahr12

New member
בכל מה שכתבת קיסמי...

ישנה טעות במילת החיפוש.....לא אומרים איפה..אלא היכן סער... חוץ מזה כתיבה יפה ובעלת עומק ודימיון.........חחחחחחחחח למה דימיון???תארי לך שלשונך הרטובה והשוקקת...תיתקל בטעות..ב...... חחחחחחחחחחחחח... מת עלייך יאמרגול..... "חיכיתי כל הלילה שם בתחנההההה"

חד קרן1

New member
אותך חן המקורית ../images/Emo24.gif

וכמובן את קרן אור לי המקסימה
מי שנותרו לי למצוא,,,, מדליקה אמיתית וקצפת..... המקסימות
רגע רגע,,,, איפה ליז ליז???
ומה עם טאקילה?
יום נעים לכולם

למעלה