רוזי

רוזי ../images/Emo124.gif

התנתקת לי מהמשחק.... רק למסור לך שראיתי, נגעלתי ויש עילה מעולה ל BAN אם הם לא ישעו אותו פרסמי את הגועל בפורומים העולמיים של מייפל. אני מאד מעריכה אותך. כל הכבוד לך.

באופן כללי

עימות עם ההאקר המנובל של סקניה. רוזי הגנה על הגילדה שלה והחברים שלה. הוא מנובל גדול, מנבל את הפה ואגרסיבי מאד. אסכם ב... גועל נפש. נ.ב: אני אדם שלא תשמעו אותו מקלל. כנראה שהמצב בסקניה קיצוני ומגעיל ביותר.

P o o f i

New member
../images/Emo24.gif

נשלח מכתב לנקסון שאליו מצורף הוידיאו. אני לא מאמינה שהוא ישאר הרבה זמן בסקניה. סתם רקע- מישהו מהגילד שלי הלך לזאקום והזמין כמה אנשים איתו. כמה מהאנשים היו בגילד של האקר הכי מפורסם בסקניה, והם גנבו את החפצים שהזאקום הפיל. בתור הלידר של הגילד, ניסיתי לפתור את זה בצורה נחמדה ולא התעצבנתי אבל קרה מה שקרה וכל הגילד של האקר כולל הוא התערבו. הינה הוידיאו: http://www.youtube.com/mtvforum#p/u/0/XQgAHpSZqOo שיניתי את הפרטים של החשבון שלי כמה פעמים ליתר ביטחון, מקווה שהוא לא יחליט לפרוץ לי. גם אם כן, לפחות יש לי את וידיאו-העימות הזה.

אם הוא היה רוצה כבר היה פורץ לך

והוא לא רק גונב חפצים הוא משנה את כל הפרטים של החשבון כך שלא ניתן להיכנס אליו יותר. בכל מקרה כמה כללי ברזל שאני והגילדה שלי שומרים עליהם: אסור להזמין אף אחד מ EXCELLENT לשום מקום. כולם חברים של ECKO. אסור לקנות שום דבר מהגילדה הזו. אסור לדבר עם אף אחד מהגילדה הזו. כולם שם חארות. לפני שבועיים עמדתי בשוק בערוץ 3 FM 13. פתאום נכנס מישהו מ EXCELLENT ואמר לי שאני ברשימת ה KS של הגילדה שלו. עשיתי לו פרצוף F6 ולא עניתי. הוא אמר לי שכבר ימצא אותי עם כמה דמויות אחרות והלך. כמובן שאף אחד לא עשה לי שום KS. הוא רצה להתחיל במלחמה איתי ולגרור אותי לעיניינים..... לא שיתפתי פעולה וזה נגמר עוד לפני שהתחיל.

למעלה