טוב התחלתי לראות את הסידרה לא מהפרק הראשון. משהו מוכן להסביר? איפה הם היו עד גיל 6? איך אמצו אותם? מה קרה במסעדה בדיוק? ממתי הם ידעו ששלושתם חייזרים? ומה קרה עם הרכב ומריה? לא הבנתי על מה מדבר אתה השריף
אני ראיתי את הסדרה מההתחלה אבל אני צופה בה שוב..התשובות הן מדוייקות..לפחות לפי מה שאני זוכרת.. 1.הם נחנו ברוזוול ב-1947 (נראה לי) ומאז הם היו בסוג של אינקובטורים ששינו את המבנה שלהם למבנה אנושי... 2. מקס, איזבל ומייקל יצאו ביחד מהחללית אבל נפרדו באיזה שהו שלב ככה שאיזבל ומקס שוטטו במדבר ונמצאו ע"י ההורים שלהם ומייקל (אם אני לא טועה נמצא ע"י אבא שלו... 3. אם את מדברת על מה שקרה בתחילת העונה במסעדה...אז ככה: מקס אהב את ליז מאז שהוא הכיר אותה והוא לקוח קבוע שלה ב"התרסקות".. יום אחד נכנסו שודדים (שוב..אם אני לא טועה) ואחד מהם הוציא אקדח ובמהלך "קרב" שהתנהל עם אחד האנשים בבר/מסעדה הוא ירה לכיוונה של ליז והיא נפגעה בבטן ונפלה...מקס רץ לכיוונה וריפא אותה עם היכולות שלו ועשה ככה שיראה שכתמי הדם הם כאילו קטשופ שנשפך כשהיא נפלה.. 4. לדעתי הם תמיד ידעו שיש להם כוחות...לא בטוח 5.בקשר לרכב...אין לי מושג... מקווה שעזרתי
אז תסמנו חשבתי שמקס דיבר על 59, ושזה מה שהקפיץ את מנהל המוזאון, שמקס יודע שיש גם חלילית מ 59 ולא רק 47. אם משהו יודע מה היה במסיבת ההתרסקות עם מריה ורכב, אשמח להסבר